Jeg har fornÞjelsen af, at have Jonas Valentin som vÊgttabscoach, og det har vÊret en virkelig positiv og ÞjenÃ¥bnende oplevelse. Jonas har hjulpet mig med at finde madro â noget jeg ikke troede... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret en del af Valintin Coachings forlÞb af flere omgange. Jeg har vÊret utrolig glad for deres forlÞb. Jeg har fÃ¥et rigtig mange redskaber og brugbar lÊring med mig. Hos Valintin Coachi... ãã£ãšèŠã
Jonas levere coaching i super hÞj kvalitet. Han tager udgangspunkt i den enkeltes behov og situation og hjÊlper sÃ¥ man kan nÃ¥ mÃ¥lene. Der er altid en god sparring om hvordan man kan komme videre nÃ¥r v... ãã£ãšèŠã
Startede et forlÞb hos Jonas i november med det primÊre formÃ¥l at Êndre min tilgang til mad og slankekure samt et vÊgttab. Jeg har klart fÃ¥et Êndret mange af mine mÃ¥der at tÊnke og reagere pÃ¥ i so... ãã£ãšèŠã
Mark er helt igennem kanon!
Jeg har vÊret under Marks vinger de sidste 4 uger i forbindelse med at have vundet et 4 ugers coaching forlÞb hos ham. Sikke en professionel og fantastisk oplevelse! Man er slet ikke i tvivl om at det er hans helt store passion, at han brÊnder for det og ikke mindst er skide dygtig til sit arbejde! Jeg har i mange Ã¥r dÞjet med mad kaos i hovedet, men at jeg pÃ¥ bare 4 uger har kunne fÃ¥ sÃ¥ meget madro havde jeg slet ikke drÞmt om. Mark er enormt empatisk, retfÊrdig, dygtig samt en kÊmpe stÞtte og guide. Han lytter til dig som menneske og til dine behov. Han er rigtig dygtig til at videreformidle al sin viden, som man kan bruge pÃ¥ egen krop og sjÊl. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dette forlÞb. KÊmpe tak for dig Mark ð
- 6,7 kilo
Jeg har vÊret ved Mark i 3 mdr
Jeg har vÊret ved Mark i 3 mdr. og har vÊret meget tilfreds.
Har fået inspiration og ny viden omkring mad og trÊning, alt sammen noget jeg kan bruge i min hverdag.
Mark brÊnder for det han laver og lytter, så man fÞler sig hÞrt og forstået.
Kan varmt anbefale Mark om man Þnsker vÊgttab, trÊning el. begge dele.
Dygtige og professionelle
Jeg har haft et fysisk forlÞb med Mark, hvor vi havde stort fokus på smerter i forskellige led. Under hele forlÞbet fik man konkrete vÊrktÞjer man selv kunne arbejde videre med, og ikke meget efter et måneds tid var mine led ikke til gene lÊngere.
Mark kan varmt anbefales til genopbygning eller generel muskelbygning og vaneÊndringer.
Meget kompetent
Meget kompetent, kÊmpe viden og forståelse for diverse problematikker relateret til kost mv. De allervarmeste anbefalinger herfra.
Mark Andersen er og bliver den bedsteâŠ
Mark Andersen er og bliver den bedste jeg nogensinde har mÞdt. Jeg har selv arbejdet i branchen sÃ¥ jeg ved hvor mange personlige trÊnere der er og mange meninger , mange holdninger. Har vÊret klient hos Mark to gange i mit liv har kendt ham i mange mange Ã¥r. Da jeg selv har vÊret i branchen i mange Ã¥r. Han er den vildeste personlig trÊner jeg nogensinde har mÞdt . IsÊr for mit vedkommende da jeg har en hjerne der er lidt mÊrkelig :-) er meget impulsiv fuld fart pÃ¥ min ADHD Og i Ã¥rgangs alder , vil mange ting pÃ¥ en gang. Jeg synes han er virkelig dygtig , ikke kun at han tÊsker dig igennem nÃ¥r man er hos ham, men han er varm ,han er hjertelig, forstÃ¥ende god at sparre med og sÃ¥ er han Êgte. (Ãrlig) Man fÞler sig tryg og fÃ¥r skabt en dejlig relation. Hvis jeg kunne var det 100 millioner stjerner herfra. Og er man som kvinde pÃ¥ vej i overgangsalderen og man er fuldstÊndig fortvivlet Over kroppen .Man bare gerne vil gÞre noget godt for sig selv vil jeg 100 millioner gange anbefale Mark.
Den bedste gave til mig selv
Jeg hat gennem en lÊngere periode gået hos Alice, det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Efter to graviditeter var det svÊrt for mig at finde mig tilpas i min krop, Alice har ikke kun hjulpet mig med at komme ned i vÊgt, men hjulpet mig med at finde en ro og accept af at livet er anderledes med bÞrn og man kan ikke forvente det samme af ens krop som fÞrhen - hvilket har vÊret en lang process for mig. Jeg har fundet glÊden ved mit lÞb efter mange års pause og generelt fundet en balance i hverdagen - og alt det har medfÞrt at vÊgten stille og rolige er faldet. Jeg ville klart anbefale Alice til alle hun er guld vÊrd.
Mark er den bedste!
Jeg var så heldig at vinde en måned med Mark som coach.
Hans tilgang til vÊgttab via livsstilsÊndring er virkelig god og ligetil. Han får dig til at virke som en verdensmester mens du er i gang, og det giver virkelig ekstra kampgejst - selv når man fÞler at man ikke har gjort det 'godt nok'.
Mark er indbegrebet af en empatisk coach med Êgte interesse i sine klienter. Han blev en vÊrdsat person i mit liv, som jeg glÊdede mig over at have daglig kontakt med - også selvom mine opdateringer ikke altid var en dans på roser.
Mark har Êndret mit syn på vÊgttab, og skulle jeg nogensinde igen have en coach, så er der ingen tvivl om at det skal vÊre Mark!
Mark Andersen bliver ikke blot din personlige trÊner, men ..
Mark Andersen bliver ikke blot din personlige trÊner, han bliver din ven og sparringspartner på så mange punkter.
Deraf ordet personlig trÊning, fordi det er personligt når du indgår et forlÞb med ham. Han formår at se ting/problemstillinger/sejre du ikke selv kan se.
Han formår at gÞre dig tryg ved Þvelser og får dig helt derud hvor det gÞr rigtig ondt - trÊnings mÊssigt og derud hvor du tror du ikke kunne komme, fordi han kommer til at kende din grÊnser bedre end du selv gÞr.
Jeg har haft flere forlÞb ved Mark og jeg er stensikker på jeg kommer tilbage igen!
Den varmeste anbefaling til Mark
Jeg har vÊret i forlÞb hos Mark i 5 måneder, og det her vÊret den bedste beslutning, da jeg kom med en skinnebensbetÊndelse problematik og havde behov for sparring og det må man sige jeg har fået i Mark. Han er yderst kompetent inden for sit felt både hvad omhandler viden omkring trÊning, men ligeledes kroppen og dens funktioner. Jeg kom med et godt udgangspunkt inden for trÊning, men er blevet virkelig meget klogere på min krop og trÊning og fået hjÊlp til min skade. Mark er sindsyg godt til at spare, og tager sig altid virkelig god tid til at svare og jeg har haft kontakt med ham hver dag i min periode- det har vÊret guld vÊrd! Mark har en evne til at se og forstå det menneske han står over for.Jeg har kun de varmeste anbefalinger til Mark.
VÊgttab
Jeg har altid drÞmt om at kunne tabe mig uden at skulle gå og vÊre sulten hele tiden eller at det skulle vÊre en hård kamp og der må jeg bare konstatere at det endelig er lykkedes mig at knÊkke koden hos Jonas.
Jonas er altid klar med et svar og en lÞsning og jeg har måtte lÊre at vÊre åben om mine udfordringer så Jonas har kunne hjÊlpe mig bedst muligt.
Jeg var ikke overvÊgtig da jeg startede hos Jonas i maj 2024 men jeg havde kÊmpet siden jeg var teenager med mad og elevatorvÊgt. Men da jeg var ved at vÊre i mål havde jeg brug for hjÊlp til de sidste svÊre kilo og at lÊre hvordan jeg kunne holde min vÊgt resten af livet og der har Jonas vÊret en kÊmpe hjÊlp.
Jeg syntes jo også det er fedt at opleve hvordan jeg kan tabe mig og samtidig have det godt og ikke gå rundt og vÊre sur og tvÊr fordi jeg fornÊgter mig selv alt det sjove, jeg har enda gjort plads til en lille vaffelis hver aften under mit vÊgttab.
Selvom jeg har nået det mål jeg satte mig for mange år siden så taber jeg mig stadigvÊk for lige nu er der gået sport i det for mig bare fordi fÞlelsen er så fed.
Men jeg ville ha Þnsket jeg var stÞdt på sådan en som Jonas for 20 år siden (Jonas var en lille bitte knÊgt for 20 år siden så dengang havde han ikke vÊret meget bevendt ) men så havde jeg ikke brugt så meget af mit liv på at kÊmpe med min vÊgt.
Jeg elsker også den podcast VÊgttab #101 som Jonas laver for de dage jeg ikke lige kan holde hoved og hale i min motivation så lytter jeg til et afsnit eller to og så har jeg mit hoved med igen.
Så min stÞrste anbefaling til Jonas !!
Mark Andersen er den bedste ðªðœ
Jeg har vÊret i et online forlÞb med Mark i 1,5 år, og det er uden tvivl noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lÊrt en masse omkring trÊning, hvor Mark har vÊret virkelig god til at forklare Þvelser og rette på ens teknik igennem videoer. Mit stÞrste fokus har vÊret at opnå madro, at kunne leve livet uden en alt eller intet tankegang, og det har Mark vÊret helt vanvittig god til at hjÊlpe mig med. Han ser dig hvor du er, og er virkelig god til at skabe et trygt rum, hvor man ikke fÞler sig forkert. Han er god til at vÊre realistisk og hjÊlpe en på vej i det tempo man selv Þnsker. Jeg vil helt klart anbefale Mark som coach, han er virkelig dygtig og professionel til det han gÞr!
Proffesionelle og kompetente coaches
Proffesionelle og kompetente coaches. De fortjener alle stor ros og de bedste anbefalinger herfra.
Jeg har haft 4 forskellige forlÞb hos Jonas
1. VÊgttab
2. Muskelopbygning og cut
3. 2 mdr. intens vÊgttab
4. Tilbage til den normale krop efter graviditet og under ammestop.
Alle 4 gange har hjÊlpen vÊret spot on og på mine prÊmisser.
Man bliver aldrig tvunget til kur, men gÞres opmÊrksom på at Êndre tanker og vaner i ens travle hverdag, så vÊgttabet er vedvarende, "nemt" og holdbart.
Intet smart i en fart. Kun nÊrvÊr, stÞtte og kloge ord når det gÊlder og det hele er svÊrt. For det ER svÊrt at tabe sig. Var det nemt, havde alle jo gjort det selv.
Jeg vil gerne give min dybeste tak tilâŠ
Jeg vil gerne give min dybeste tak til Jonas fra Valintin Coaching. I flere måneder har Jonas vÊret en utrolig stÞtte på min rejse, og hjulpet mig med at tabe 12 kg, hvilket har gjort det muligt for mig at tage nÊste skridt mod en maveoperation. Det har vÊret en lang og svÊr vej fyldt med udfordringer, men Jonas' ekspertise og vejledning har nÊsten med et trylleslag Êndret min livsstil. Det, der fÞr fÞltes som en fiasko, er blevet vendt til succes under hans ledelse. Hans viden, motivation og utrÊttelige stÞtte har gjort en kÊmpe forskel. Jeg kunne ikke have gjort det uden ham. Tak, Jonas, for at have hjulpet mig med at Êndre mit liv!"
Jeg vil gerne takke Mark Andersen forâŠ
Jeg vil gerne takke Mark Andersen for 12 lÊrerige måneder. Jeg vandt et forlÞb sidste sommer, nÊsten samtidig med at jeg gik ned med stress. ForlÞbet hos Mark har givet mig en forståelse for, at en coach ikke kun kan bruges til vÊgttab, kost- & trÊningsplaner. Mit fÞrste mål var ikke at spise mig ud af stressen, men at forstå og kontrollere mine spisemÞnstre. Jeg forlÊngede forlÞbet, satte nyt mål i forhold til vÊgttab - men virkeligheden blev en anden. Mark blev en ven og en enorm stÞtte i en af mine mest sårbare og svÊre tider i mit liv. 12 måneder senere vejer jeg det samme, MEN jeg har lÊrt at motivation er ikke noget man får, men noget man skaber, jeg har lÊrt hvor vigtig momentum er, jeg har lÊrt at det ikke er enten eller, men både og. Min sort/hvid tankegang er i den grad blevet udfordret, og en enkelt overspisning ÞdelÊgger ikke det store billede, jeg har fået en forståelse for hvor vigtig min sÞvn er, jeg har forstået mine spisemÞnstre når fÞlelserne bliver svÊre og når min cyklus rammer. Vi har sammen arbejdet med alt andet end det jeg tÊnkte forlÞbet skulle handle om. Jeg har ALDRIG fÞlt mig forkert, ved siden af eller som en fiasko hvis jeg selv fÞler jeg har fejlet eller i perioder hvor det har vÊret svÊrt - Mark har vÊret der, lyttet, skabt motivation, gentaget sig selv mange gange, men gentagelsen har gjort en forskel. Jeg er meget taknemmelig.TAK Mark, tak for dig, du er en ener!
Manglende tilbagebetaling
Jeg vandt et forlÞb på 4 uger og forlÊngede selv med 12 uger for 299 kr. Da disse 12 uger udlÞb, blev jeg bondefanget til 12 uger mere, da pengene bare blev hÊvet. Jeg havde aldrig havde bedt om en yderligere forlÊngelse, dette skrev jeg og bad om at stoppe forlÊngelsen og det blev accepteret, men jeg har dog aldrig set mine penge (299 kr) for den periode, selvom de har slettet mit abonnement. Så ved sgu ikke hvor seriÞse de er, vil ihvertfald aldrig anbefale dem

ValintinCoaching ããã®åç
KÊmpe anbefaling til Mark
Jeg startet hos Mark efter en pÊn menisken skade, som jeg ALDRIG troede skulle blive bedre, og jeg bar bange for at gÞre Þvelser med vÊgte igen, for tÊnkt hvis det gjord ondt, MEN Mark var bare super til at forklare og lave program som passede til migðð Mark har en faglighed som er sÃ¥ god, han er nÊrvÊrende, og sÃ¥ er han bare utrolig behagelig at have som coach, Jeg har fÃ¥et en god ballast ved Mark, som jeg tager med migâ€ïž Jeg var aldrig kommet sÃ¥ langt hvis det ikke havde vÊret for Mark, han har hold mig i hÃ¥nden hele vejen, guidet mig, og bare vÊret en fantastisk hjÊlp for at jeg er hvor jeg er i dag. Kan helt klart anbefale Mark ðð
Mange hilsner
Pia
KÊmpe anbefaling
Jeg kan på det kraftigste anbefale Jonas som coach. Jeg er slet ikke i tvivl om at han er den som ligesom har vÊret prikken over i'et for mig for at jeg kommer helt i mål denne gang med mit vÊgttab. Han stÞtter, er nysgerrig og siger tingene som de er så man ved hvad man har at arbejde med.
Super god oplevelse
Jeg er pt i forlÞb med Jonas.
Jeg oplever Jonas som nÊrvÊrende og stÞttende og som en perfekt sparringspartner der har givet mig så mange aha oplevelser.
Jonas fÞlger op på hvordan status er (når jeg selv glemmer det) han ser mulighederne hvor jeg måske nok nogengange ser begrÊnsningerne i en travl hverdag.
Jonas griber mine tossede ideer uden at stille spÞrgsmål men kommer med vejledning og guideance til hvordan jeg når mine mål.
Jonas får min fulde anbefaling
Fagligt dygtig og nÊrvÊrende coach
Jeg har vÊret i forlÞb hos Jonas siden slut december 2023 og runder om lidt et 15 kg vÊgttab. Selve tallet er ikke vigtigt, men det faktum at det her er det eneste jeg nogensinde har prÞvet, som giver mening. Og jeg har ellers prÞvet en helt del i jagten på en lettere krop. Jonas er en ekstremt dygtig og nÊrvÊrende coach, der virkelig brÊnder for at gÞre en forskel. Han formår at simplificere og tydeliggÞre processen, han er rigtig god til at lytte og tage hensyn til egne Þnsker og så bygger han alle sine pointer op med konkrete facts. Han er en stÞttende hånd hele vejen igennem, og den meget nÊre coaching man får hos Jonas gÞr, at online coaching faktisk slet ikke fÞles som online. Han er altid tilgÊngelig og hans metoder er virkelig nemme at implementere i en travl hverdag. Fuld tilfredshed og Êgte anbefaling her fra.
Mark Andersen
Jeg havde Mark som coach og jeg kunne ikke have vÊret mere tilfreds. Han er så enormt sympatisk, imÞdekommende og man er slet ikke i tvivl om at han nok skal gribe og stÞtte dig. Ikke en finger at sÊtte på her! Jeg har fået nogle vanvittige gode redskaber til at kunne stå på egne ben og det virker bare.
Kunne jeg have givet mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.