Super dejligt sted. Kommer der ofte. Mange hyggelige siddepladser, både indenfor og udenfor. Service er i top. Det samme er maden. Kan anbefales !!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var fire der havde kÞbt 3 retters deals til Cafe kapers, de var sÃ¥ flinke at flytte fristen for brug af dem, da jeg havde nogle komplikationer efter en operation. Vi ankom til aften og... ãã£ãšèŠã
Rigtigt hyggeligt sted med mulighed for at sidde både ude i solen og indenfor. Super god service og mad. Kan bestemt anbefales
Koldt og alt andet end hyggeligt lokale. To tjenere der godt ku bruge et kursus i opmÊrksomhed pÃ¥ gÊsterne - de fÃ¥ der var. Og sÃ¥ lige 53.- for et glas danskvand, karaffel/stor flaske fÃ¥s ikke. MÃ¥ ogs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Kafe Kapers har du mulighed for at spise en lÊkker brunch buffet eller sammensÊtte en menu alt efter stÞrrelsen på din sult. Nyd evt. en varm latte, iskold fadÞl eller et glas vin i solen? Kapers tilbyder et stort udeservering område, hvor du kan sidde og nyde solens stråler eller lune dig under varmelamperne de kÞligere dage. Vores flotte glaspavillon byder på både spisested eller blÞdere gemakker, hvor du kan nyde en drink eller cocktail i sofaerne. Vi glÊder os til at se Jer Kapers
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fredag skulle vi til koncert i Parken
Fredag skulle vi til koncert i Parken. Stedet så fint ud, men det var så også det. Vi kÞbte 2 burger med kartofler til.
Ventetid 40-45 min bollen var varmet for meget, en lille slat salat, ikke sÊrlig meget ketchup el lign på burger, bÞffen tÞr, meget tÞr oplevelse generelt, til gengÊld flÞd kartofler i olie mm, ikke sÊrlig appetitlig. Til en pris 170kr forventes der lidt kvalitet ved en café burger. havde vi ikke skulle til koncert havde vi ikke ville spise eller betale så mange penge for så dårlig mad. Endvidere ville vi så betale for maden men så skulle man da også lige stå i kÞ ved baren for at kunne betale for en dårlig omgang mad og service. Meget Þv oplevelse at starte en koncert med.

Kafe Kapers ããã®åç
Kold sovs og tÞr kylling
Min sÞn og jeg spiste på Kapers lÞrdag d 8. juli. Min sÞn fik bÞf og bestilte den rÞd. BÞffen var meget meget lille og svagt rosa og bearnaisesovsen halvlunken nÊsten kold. Jeg fik cÊsar salat med to stykker kylling. Det ene stykke mÞrt og saftigt, det andet helt tÞrt. Dressingen var så tynd at den sÞppede rundt i bunden. Maden kan ikke anbefales.

Kafe Kapers ããã®åç
ikke en speciel god oplevelse.
venter 3/4 time på levering af 4 stk. smÞrrebrÞd. SmÞrrebrÞdet var ikke den store oplevelse, to skiver maskinskåret roastbeef og rigtig meget grÞn salat under, så salaten var, hvad man kunne smage, prismÊssigt langt over hvad man kan forvente, herudover avokadosmÞrrebrÞd med en avokado på, men igen med lige så meget grÞn salat under, så også her den samme smagsoplevelse. pris for to stk. 160 kr. så er det også betalt. GÞr det bestemt ikke igen

Kafe Kapers ããã®åç
ForfÊrdelig mad af dÃ¥rlig kvalitet ogâŠ
ForfÊrdelig mad af dårlig kvalitet og tilmed en dårlig betjening.
Overpriset og et sted man aldrig har lyst til at prÞve igen.
Ãrgerligt med en ellers god beliggenhed.

25 min for 2 glas vin
25 min for 2 glas vin, langsom og arrogant tjener.

Verdensklasse
Pernille, Emil og Christian er verdensklasse. Vi kommer igen en anden god gang
Great experience!
Christian og Julie
Christian og Julie, Tak.
Ord kan ikke beskrive denne Fantastiske oplevelse, konge mad.
KÞkkenet har kÊmpe Êre
Pernille, Emil og Christian
Pernille, Emil og Christian, verdensklasse betjening.
konge mad, og dejlige drikkelse.
helt sikkert et sted vi kommer tilbage til.
kan absolut ikke forstå, de dårlige anmeldelser.
tusinde tak.
Elendigt klamt smÞrrebrÞd
Jeg har idag d24/2-23 besÞgt
Cafe kapers pÃ¥ Ãsterbro
Bestilte 2 stk smÞrrebrÞd med hÞnsesalat aldrig har jeg smagt noget der var så klamt hÞnsesalaten var IKKE hjemmelavet men derimod noget billigt kÞbt samt det ene stykke bacon der lå på maden var gangske uspiseligt jeg klagede over maden og i kompensation fik jeg og min veninde en lille fadÞl dette er bare ikke godt nok jeg skulle aldrig have betalt 180kr for disse 2 stykker
Klamme ulÊkre og ikke mindst uspiselige stykker mad
Vi bestilte 2 x smÞrrebrÞd (âHÞns og ÊgâŠ
Vi bestilte 2 x smÞrrebrÞd (âHÞns og Êg og roastbeef og Êg).
Vi ventede 45 min. pÃ¥ madenâŠ
Kedeligt rugbrÞd som kunne vÊre kÞbt i Netto. Kedelig Êggemad med kÊmpe citronskiver så de dÊkkede for Êgget, og 1 enkel cherrytomat på toppen.
HÞnsesalaten virkede som om den var fra JK salater, og med 1 cherrytomat og 1 stk. bacon. Roastbeef maden var kÞbepålÊg med tÞrt garniture, og smagte af ingenting.
Selve caféen husker vi som et sted hvor der engang var hyggeligt og pÊnt, nu ligner det et nedslidt sted med manglende oprydning bÃ¥de ude og inde og vindueskarme stÞvet og beskidte. Der mangler âvoksentâ personale som kan sÊtte de yngre i gang med at holde stedet pÊnt og rent.
Vi kommer der aldrig igen.

Kafe Kapers ããã®åç
Du må tÞrste den sidste time :(
Er det normalt at man lukker for bestilling en time fÞr lukketid?
Selv én sodavand i glas får man at vide man ikke kan bestille da kassen er lukket/opgjort..
Fair nok at medarbejderen gÃ¥r rundt og spÞrger om man skal have noget varmt at drikke fordi skal rengÞre kaffemaskinen og diverse.. Men at man INTET kan bestille en HEL TIME fÞr lukketid.. Det er godt nok en dum mÃ¥de at drive forretning pÃ¥. Just saying âïž

Kafe Kapers ããã®åç
Vanvittig dÃ¥rlig og uforskammet serviceâŠ
Vanvittig dÃ¥rlig og uforskammet service af Christian og sÃ¥ viser det sig at han er bestyrer - rystende - har ellers kommet der i 10Ã¥r+ , det er slut nuâŠ

Super charmerende tjener og fin mad
Super charmerende tjener og fin mad
5 stjerner til Jonas
Klammeste bacon EVER! âŠ
Hvis man har lyst til VIRKELIG slatten bacon i en ubestemmelig farve, sÃ¥ besÞg endelig Kafe Kapers ð€¢
Elendig brunch, lille portion med mini croissant, mini oste, mini af alt..vi var to, og fik en kurv med fem skiver mini brÞdskiverâŠbare hold jer vÊk er mit bedste rÃ¥d ð€·ðŒââïž

Ingen tÊpper fÞr kl 16
Kl er 13:30 en sÞndag eftermiddag.
Vejret er vådt og kÞligt. Vi har placeret os ude under deres parasoller.
Jeg spÞrger om et tÊppe, men fÃ¥r af vide at det kan man fÞrste fÃ¥ efter kl 16. WHATâŠâŠ..
Jeg er dybt chokeret. Tak og farvel.

Fin restaurantoplevelse
Vi var to pers. der nÞd et aftenmåltid d. 14. maj. Venlig betjening, lÊkker mad og ok pris. Alt i alt en fin restaurantoplevelse.
Vi var tre til brunch
Vi var tre til brunch. En ku ikk tåle laktose hvilket ikk var et problem, fik vi at vide. ventede 1/2 time og da maden endelig kom var ost og yoghurt og Êg fjernet og intet tilfÞjet udover lidt frugt. Yderligere fik vi lidt humus (med alt for meget hvidlÞg. Der var ingen rugbrÞd. Det måtte vi betale ekstra for og vente ekstra 20 min. på. En dans vand koster 49,-.. Alt i alt dyrt men mest dårligt.

Kafe Kapers ããã®åç
Super dÃ¥rlig stil at personalet erfarerâŠ
Super dårlig stil at personalet erfarer tricktyveri på caféen, men ikke oplyser kunder, der sidder uden for omkring det. Flere telefoner og andre personlige ejendele er blevet stjålet, hvor personalet utallige gange er informeret. Dette fortsÊtter stadig den dag i dag uden som minimum at gÞre kunder opmÊrksomme, så de ligger telefonerne i lommen, da langt de fleste har en tendens til at have dem liggende på bordet, hvorfor det er så let for tyvene at hukke dem uden videre.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ