Super dejligt sted. Kommer der ofte. Mange hyggelige siddepladser, både indenfor og udenfor. Service er i top. Det samme er maden. Kan anbefales !!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi var fire der havde kÞbt 3 retters deals til Cafe kapers, de var sÃ¥ flinke at flytte fristen for brug af dem, da jeg havde nogle komplikationer efter en operation. Vi ankom til aften og... ãã£ãšèŠã
Rigtigt hyggeligt sted med mulighed for at sidde både ude i solen og indenfor. Super god service og mad. Kan bestemt anbefales
Koldt og alt andet end hyggeligt lokale. To tjenere der godt ku bruge et kursus i opmÊrksomhed pÃ¥ gÊsterne - de fÃ¥ der var. Og sÃ¥ lige 53.- for et glas danskvand, karaffel/stor flaske fÃ¥s ikke. MÃ¥ ogs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Kafe Kapers har du mulighed for at spise en lÊkker brunch buffet eller sammensÊtte en menu alt efter stÞrrelsen på din sult. Nyd evt. en varm latte, iskold fadÞl eller et glas vin i solen? Kapers tilbyder et stort udeservering område, hvor du kan sidde og nyde solens stråler eller lune dig under varmelamperne de kÞligere dage. Vores flotte glaspavillon byder på både spisested eller blÞdere gemakker, hvor du kan nyde en drink eller cocktail i sofaerne. Vi glÊder os til at se Jer Kapers
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Cafeteriaservice til restaurationspriser
Cafeteriaservice til restaurationspriser.
Elendig mad. Ligegyldighed overfor kunderne. Kejserens nye klÊder.
Dyrt, men til gengÊld rigtig dÃ¥rligt. En 'brunchbuffet', hvor alt det varme er koldt â og ingen gÞr noget ved det, nÃ¥r man gÞr opmÊrksom pÃ¥ det. Ingen lader til at have et ansvar. Kedeligt pÃ¥lÊg. Men med duge pÃ¥ bordene, sÃ¥ det kan se dyrt ud. Og studerende i tjeneruniform og gummisko.
Så snart jeg ankom, bad jeg dem fylde op i den decideret ulÊkre boks med indtÞrret leverpostej der havde groet en ny skorpe af at ligge alt for lÊnge i den tÞrre metalboks.
En fyr bag baren, der dårligt havde fået dun på hagen lovede: "Det er de opmÊrksomme på derude. Der bliver lÞbende fyldt op.' Så tilfÞjede han skÊlmsk: 'Jeg ved desvÊrre ikke noget om, hvornår.'
Senere sagde jeg det samme til 'tjeneren' i gummisko. 'Det bliver fyldt op,' forsikrede hun. 'Det lyder godt,' sagde jeg. Det lÞd desvÊrre bedre, end det var. I mindst halvanden time blev intet af det ulÊkre, indtÞrrede pålÊg skiftet ud. Måske kom der en ny skål med rejer. Jeg var ikke lÊngere sulten, da jeg gik. Men af de forkerte grunde.
Priserne er restaurationspriser, men man får ikke engang bragt en regning. Man skal selv 'gå i baren' og stå i kÞ for at betale. Maden og drikkevarerne bliver ikke koordineret, drikkelsen kommer for sent. Og kunderne fyldes med en sang fra de varme lande. Og end ikke et smil. Stram mine.
VÊlg et andet sted.
Kafe kapers på Gunnar Nu Hansens Plads er Kejserens nye klÊder.
Meget kedelig brunch
Meget kedelig brunch, hvor alt det varme var koldt. Utroligt at man kan slippe afsted med at servere den slags pÃ¥ Ãsterbro, jeg tÊnker at man har hÞjere krav. NÃ¥r man sÃ¥ samtidig skal bede om ekstra brÞd 5 gange, fordi de konsekvent kommer med 4 skiver brÞd, og vi var 7 personer, kombineret med en uhÞflig betjening, jamen sÃ¥ er det svÊrt at vÊre imponeret.
Super hyggelig cafe
Super hyggelig cafe, med lÊkker beliggenhed - utroligt hyggeligt, at kunne sidde ved den overdÊkkede del, super lÊkker mad og skÞnt personale! Man bliver altid mÞdt med et smil og god betjening!
Meget skuffende oplevelse
I fredags var vi et selskab på syv personer, der skulle starte en god fodboldaften i Parken med at spise på Kafe Kapers. Jeg havde bestilt bord 1 måned forinden. Jeg blev ringet op af caféen et par timer forinden vores ankomst. De ville blot hÞre om vi kom som aftalt, hvilket jeg bekrÊftede. Da vi ankom var der dÊkket op til os med minimal plads: 3 små caféborde var sat sammen og den ene opdÊkning var placeret for enden af "langbordet" og presset ind ved facadevinduet uden mulighed for at komme ind på stolen. DobbeltdÞren ud mod deres telt stod åben og personalet oplyste, at den skulle stå åben og at vi var blevet gjort opmÊrksom på dette ved deres opringning tidligere på dagen. Det havde de dog ikke og hvad hjÊlper det desuden at få at vide et par timer forinden, at vi skulle sidde i trÊk?! Vi fik dog udleveret et par tÊpper, som kunne hjÊlpe os lidt på denne hundekolde aften. Menukortet stemte ikke overens med deres hjemmeside, hvilket vi gjorde dem opmÊrksom på. Svaret var, at de ved arrangementer i Parken kÞrer med et andet menukort. Menukortet indeholdt et meget begrÊnset udvalg af mad og denne begrÊnsning fremgår ikke af deres hjemmeside! Alt dette var blot nogle af de pudsige oplevelser caféen bÞd os denne aften. Og så skal det også lige bemÊrkes, at maden heller ikke var noget at prale af...
Hvad er der at sige, andet end elendigt.
For 2. gang er det lykkedes for dem at smide en reservation vÊk. Sidst lykkedes det alligevel, men ikke i dag.
GennemfÞrt dårlig service.
Har ellers i mange år vÊret et super godt sted. Ingen anvefaling herfra.
Elendig mad og slÞv betjening
Aldrig har jeg fået så dårlig mad. Stedet virkede ellers hyggelig, men maden var dårlig og betjeningen ualmindelig slÞv.
I deres menu til 100,- hvor der skulle vÊre 200 g grillet oksekÞd med ost, bacon, jalapenos, tomat, agurk og chilimayo. Serveres med små, ovnbagte kartofler, basilikumpesto og ketchup, var der en kedelig bolle, nogenlunde bÞf, 1 skive bacon, 3 mini skiver jalapenjos og en anelse agurk og tomat. Store kartofler der var vendt i lidt pesto. Belysningen var meget dÊmpet, så menukortet svÊr at lÊse og osten lignenede faktisk sennep i det lys. Underlig oplevelse.
Servering hang ved baren med ryggen til, så vi måtte nÊrmest råbe for at få et glas vin mere.
En rigtig Þv-oplevelse.
LÊkker beliggendhed men ELENDIG mad!
Min kÊreste og jeg sku spise for fÞrste gang på Kafe Kapers. Jeg bestilte en tapas ret, som smagte af luft.. Man ku ligeså godt stikke tungen ud af vinduet, så kedeligt var det. Og min kÊreste bestilte en pariserbÞf som skulle vÊre rå / medium - det endte for det fÞrste med at han måtte sende den retur til kÞkkenet, fordi han fik en vel done bÞf istedet.. 20 minutter gik og hans nye pariser bÞf kom - endnu engang vel done...? Udover dét gik der nÊsten 30 minutter fÞr jeg fik mit brÞd til min tapas ret og da brÞdet kom, var det helt smuldret, skåret dårligt over og jeg fik kun fire små styks... Vi sagde at vi på ingen måde ville betale for isÊr pariser bÞffen og gik desvÊrre meget skuffede derfra. Det eneste som var postitivt ved den oplevelse var at de havde live jazz musik, som var fantastisk til. Men en ting er sikkert....
DE KAN IKKE LAVE MAD! + at deres tjenere er ikke uddannet folk, som har servicen i orden. Aldrig om jeg kommer dér igen!
Virkelig dårlig cafe!
Min kÊreste og jeg har lige vÊret på cafeen som tilbyder super god siddeplads udendÞrs, hvilket jo tiltrÊkker mennesker. MEN udseendet snyder.. Vi sÊtter os og fÞrst efter ca 10 min får vi et menu kort, smidt flabet ned på bordet af en pige som ikke engang kan sige hej eller give nogen form for venlighed. Vi bestiller hos den sure medarbejder og min kÊreste (en mand) bestiller en "MAXI" clubsandwich som viser sig at vÊre en lille bitte bolle med to små kyllingestykker, to skiver agurk og et nÊrmest ikke eksisterende salat blad.. gad godt vide hvordan en normal club sandwich ser ud, eftersom denne maxi version nÊrmere var til et barn, har aldrig fået så små potioner fÞr til de priser, virkelig en Þv oplevelse! Ved betaling viser min kÊreste studiekort, men nej studierabat gÊlder da ikke på helligdage !? what!? er helt mållÞs over denne cafe, vi gik direkte ud og kÞbte take away :/
Dårlig mad og uhÞfligt personale
Café mad har jeg generelt ikke de store forventninger til, men denne burger er nok det ringeste mad, jeg nogensinde har fået på en dansk café, og faktisk også den ringeste burger, jeg nogensinde har spist. Dertil blev den serveret af unge piger, der hverken kunne smile, vÊre hÞflige eller lignende. Et lille eksempel er, at Jeg havde sammen med burgeren bedt om ketchup, hvilket de selvfÞlgelig glemte - det er hvad det er - men da jeg så bad om ketchup, rullede hun med Þjnene, hvilket jeg synes er fuldstÊndig uacceptabelt. Dette skete flere gange i lÞbet de de to timer vi var der. De var dertil meget svÊre at komme i kontakt med, hvilket ikke fordrer mersalg. Jeg kommer på baggrund af denne oplevelse ikke til at sÊtte mine ben på denne café nogensinde igen, og vil også fraråde andre det.
Fantastisk beliggenhed, dårlig café
Det er jo en fantastisk beliggenhed, men ringe service, og det der lige får mig til at skrive nu: ubehÞvlet service. Og alt for dyrt i forhold til kvaliteten. Men vi kommer der nok igen, for beliggenheden er svÊr at slå.
Dårlig iskaffe, og dårlig betjening
Spild af god tid at vente på betjening, havde bestilt iskaffe, får to glas med kold kaffe og isterninger, vÊrsågod, Iskaffe aŽla Kafe Kapers
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ