Jeg kan varmt anbefale Karim Design. Her mødes du af Sofie. og teamet. Som står med åbne arme. De er top professionelle og hjælper dig med at prøve forskellige modeller og design de har de smukkeste k... もっと見る
企業が回答しました
IKKE KØB DIN BRUDEKJOLE HER!!!! For din egen skyld så lad vær med at købe din brudekjole her!!! 1. Kjolen blev over 1mdr forsinket, hvilket betød at kjolen først kom DAGEN FØR brylluppet. (... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med at finde min brudekjole. Fra første øjeblik blev jeg mødt med varme, professionalisme og en følelse af virkelig at blive taget seriøst. Der blev lyttet t... もっと見る
企業が回答しました
Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlæggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udført i de bedste materialer såsom silke, udsøgte franske blonder, håndbroderier og kvalitetssten. I 2007 træk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor på diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine færdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.
Store kongensgade 112, 1264, København K, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God service og lækkert produkt. Jeg fik syet den flotteste brudekjole til den store dag. Jeg følte mig tryg fra første gang jeg satte mine ben i butikken. Jeg fik en super god behandling og fik min drømmekjole.

Karim Design からの回答
Fantastisk service og kvalitet hos Karim Design. Jeg er så glad for at min brudekjole blev lavet hos dem :)

Karim Design からの回答
Jeg fik lavet min meget smukke kjole ved karim design. Yderst professionelt og meget servicemindet. Kæmpe anbefaling herfra, hvis man ønsker en smuk og personlig brudekjole :)

Karim Design からの回答
Karim Design får min varmeste anbefaling.
Professionelt personale som lytter, forstår og opfylder de ønsker man har til drømmekjolen på den store dag.

Karim Design からの回答
Det er nogle ærlige og dygtige mennesker, som driver denne brudekjolebutik. Rigtig god service, centralt i København, dejlige lokaler, gode priser og så er de helt nede på jorden. De er ikke “bare” sælgere, de er skræddere.
Jeg fik lavet en fantastisk brudekjole og min mand fik tilpasset sit kjolesæt, hvilket de også har helt styr på inde ved Karim Design.

Karim Design からの回答
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at få lavet min brudekjole hos Karim.
Jeg havde et ret klart billede af, hvad jeg gerne ville have, og det havde jeg ikke haft held til at finde i nogen butikker. Så fik jeg anbefalet Karim af min kusine, og de var simpelthen så søde. Ud fra billeder og beskrivelser af hvad jeg søgte, fik vi i samarbejde tegnet og designet min drømmekjole. Lidt nervepirrende at bestille en kjole, som jeg aldrig havde prøvet. Men jeg fik tilsendt billeder af forskellige typer af blonder, som jeg kunne vælge mellem ud fra mine ønsker, og da jeg prøvede den første gang, var den lige som jeg havde forestillet mig. Vi fik kun lavet nogle få tilpasninger undervejs, og hele processen var virkelig dejlig oplevelse! :)

Karim Design からの回答
Jeg kan varmt anbefale Karim design, hvis du er på udkig efter din drømmekjole. Alle hos Karim har fra starten af været søde, professionelle og fantastiske til at hjælpe mig med at finde min drømme kjole.
Jeg fik den smukkeste kjole nogensinde - og samtidigt den BEDSTE service man overhovedet kunne ønske sig. Jeg kunne ikke drømme om en bedre oplevelse (og jeg var i flere butikker - og ingen andre steder gav mig den guidance og service som hos Karim).
Tusind tak til jer!
Hilsen Cecilie

Karim Design からの回答
Jeg var i Karim design for at få skræddersy et jakkesæt til mig selv og min 2 forlover som vi udseendemæssigt er blevet rigtig tilfredse med, men processen for at få den har været under al kritik når man selv skal ringe ned til butikken for at følge op på hvor langt de er nået med ens tøj fordi de ikke selv har kontaktet en på den aftalte dato er et stort minus. Bukser der er alt for store, jakker som er alt for store, ærmer på både skjorten og jakken der manglede 10 cm, indgravering der er stavet forkert og butterfly der ikke er blevet bestilt. Fejl kan ske for alle sådan er det, men at det er så mange store fejl er så uprofessionelt som noget kan blive. Når vi så kommer i butikken igen efterfølgende blev vi taget imod af en anden medarbejder der slet ikke er blevet sat ind i sagen selvom hendes kollega var taget på ferie. 7 måneder skulle der gå fra første gang vi var i butikken til at få vores jakkesæt er simpelthen for lang tid..
Som om at det ikke var nok nåede jeg ikke engang til kirken før jeg mistede den første knap på skjorten, inden natten var omme kom jeg hjem med en skjorte der manglede ikke bare 1 eller 2... men 3 knapper. Det er simpelthen så ærgerligt for jer at i mister kunder på dårlig kundeservice..

Karim Design からの回答
Jeg fik mig en særdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skønt sted med en sådan helt-nede-på-jorden følelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, hvad jeg ønskede. Han er god til at formulere og vise, hvordan bestemte ændringer på kjolerne kan gøre hele forskellen! Super flotte kjoler til enhver smag! En skøn, skøn oplevelse! Karim Design fortjener fuldt ud 5/5 stjerner, og jeg vil anbefale alle kommende brude at booke en tid her!

Karim Design からの回答
Virkelig dygtige til deres arbejde og så er det bare et super fedt og afslappet sted at komme og prøve kjoler. Alt kan lade sig gøre om man kan blande flere kjoler og ikke noget med at man skal passe på og være forsigtig når man prøver, fordi kjolerne er prøve kjoler og du så får en helt ny syet når du køber en.
Virkelig dejlig oplevelse

Karim Design からの回答
Jeg havde den bedste oplevelse hos Stina i forbindelse med at prøve brudekjole, hun var så sød nem at omgåes med og de har de smukkest brudkjoler hos Karim. Jeg kan kun varmt anbefale.

Karim Design からの回答
Jeg mødte jer på bryllupsmessen i Forum i går, jeg havde glædet mig til at kigge på kjolerne, men oplevelsen blev ødelagt af en af jeres medarbejdere, der var virkelig ubehøvlet i den måde ud snakket på og vendte øjne utallige gange af mig og mine veninder. Denne oplevelse fik mig til at beslutte at jeg på ingen måde vil købe min brudekjole hos jer, ej heller vil jeg anbefale jer til nogen.
Håber ikke i oplærer alle jeres medarbejdere til at have samme attitude.

Karim Design からの回答
Jeg fik syet min brudekjole hos Karim. Det blev en virkelig speciel og smuk kjole, som i den grad fik opmærksomhed. Processen hos Karim er virkelig god. De sætter sig ind i hvilken type man er og finder en kjole som virkelig passer til personligheden. Tilpasningerne stopper ikke før alle er helt tilfredse.
Mange hilsner Lone

Karim Design からの回答
Karim Design var det eneste sted jeg prøvede kjoler, da jeg var på jagt efter min brudekjole. Jeg endte med en skræddersyet kjole, som blev helt perfekt. Hesam vidste præcis hvad jeg ville have! Tak for tålmodigheden, en fantastisk service og for hyggelige timer hos jer.

Karim Design からの回答
Jeg have desværre en rigtig dårlig oplevelse i Karim Design, som jeg ikke håber andre får.
Jeg havde booket tid lang tid i forvejen, men da jeg ankommer med min mor og søster, er butikken fuld af mennesker og vi går nærmest oveni hinanden. Der går længe før at der kommer en og kan tage sig af os. Der er også en anden brud som skal prøve og jeg føler ærlig talt, at vi står oveni hinanden og jeg har svært ved at holde fokus. Jeg havde sat en time af, men allerede efter 20min har jeg lyst til at tage mit tøj og gå med det samme. Jeg har ondt i maven, og føler ikke der bliver lyttet til mine ønsker. Der bliver henret en masse kjoler men ingen af dem har det som jeg søger.
Hende som hjalp mig bliver ved med at fortælle hvor meget man kan ændre og lave anderledes ved kjolen men det er bare rigtig svært at forstille sig når man står i det kaos. Ejeren sidder under hele prøvebookingen på en stol med sin mobil og tjekker mail og hilser dårligt nok. Han finder på et tidspunkt en kjole til mig men med alt det som jeg har sagt jeg ikke ville have. Da min søster skal på toilettet skal man forbi den anden brud og her træder man nærmest i kjoler der hænger og går ind foran hendes selskab.
Jeg gik efter en halv time, så måtte jeg bare ud.
Vi fik ingen vand eller noget som helst.
Rigtig træls og dårlig oplevelse og det tog helt sikkert noget af glæden ved at prøve brudekjoler.
Øv

Karim Design からの回答
Personalet i Karim Design lytter og forstår lynhurtigt hvad du er interesseret i af stil, tekstiler og facon. Jeg fik min drømme brudekjole og jeg har kun gode ting at sige om butikken !

Karim Design からの回答
Jeg har købt den smukkeste kjole hos Karim design og min mand sit jakkesæt. Begge dele er lavet helt fra bunden efter vores ønsker og de er blevet helt perfekt!
Kan kun anbefale dette sted. Super dygtige og professionelle.

Karim Design からの回答
Bedste service, og SMUKKESTE brudekjoler nogensinde ❤️ Kunne ikke have forestillet mig et bedre forløb til at finde den rette kjole.

Karim Design からの回答
Alt var fremragende hos Karim Design. Brudekjole og jakkesæt. Servicen var også en i klasse for sig.
Kan kun give Karim Design den allerbedste anbefaling.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。