Karim Design レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Karim Design. Her mødes du af Sofie. og teamet. Som står med åbne arme. De er top professionelle og hjælper dig med at prøve forskellige modeller og design de har de smukkeste k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik mig en særdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skønt sted med en sådan helt-nede-på-jorden følelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

IKKE KØB DIN BRUDEKJOLE HER!!!! For din egen skyld så lad vær med at købe din brudekjole her!!! 1. Kjolen blev over 1mdr forsinket, hvilket betød at kjolen først kom DAGEN FØR brylluppet. (... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med at finde min brudekjole. Fra første øjeblik blev jeg mødt med varme, professionalisme og en følelse af virkelig at blive taget seriøst. Der blev lyttet t... もっと見る

企業情報

1. ブライダル ショップ
  2. ・
  3. ウェディング専門店
  4. ドレス ショップ

当該企業による記述

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlæggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udført i de bedste materialer såsom silke, udsøgte franske blonder, håndbroderier og kvalitetssten. I 2007 træk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor på diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine færdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Karim laver drømmekjole baseret på to forskellige kjoler 😍

Da jeg var ude og prøve brudekjole fandt jeg ikke rigtigt én kjole, som jeg bare tænkte at DET skulle være min brudekjole. Men hos Karim fandt jeg elementer af to kjoler (som så også mindede lidt om hinanden) som jeg var helt vild med og til sammen havde jeg en idé om, at de kunne udgøre min drømmekjole. Så jeg bestilte uden at vide hvordan slutresultatet ville blive. 🙈😃

I dag havde jeg så første fitting. Og Karim design har FULDSTÆNDIG ramt plet 😍 De har lavet min drømmekjole og jeg er i syvende himmel 😃
Brylluppet er i august, så det er dejligt og ren luksus, der er helt styr på kjolen 👏🏻

Så jeg ville lige give mine varmeste anbefalinger! 👍🏻 De er enormt kundeorienterede og gør alt hvad de kan for at man kommer ud at butikken med drømmekjolen😃👏🏻

2019年3月9日

Kære Amalie
Vi var også i den syvende himmel da vi fik lov og skabe din drømmekjole. Du så helt vidunderlig ud i den!
Mange tak for de søde ord. Dem sætter vi meget stor pris på. Vi ønsker du og din mand alt det bedste. Stort tillykke herfra
- Karim Design

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk service og skønne medarbejdere!!

Fantastisk service og smukke brudekjoler! Jeg kom bare en uge inden brylluppet, fordi jeg var ulykkelig over min brudekjole, som jeg havde købt et andet sted - men wupti så tryllede Hesam, og jeg fandt den smukkeste brudekjole, og den kunne nå at blive klar på bare én uge <3 <3

2019年2月25日

Kære Cecilie
Vi er glad for at have hjulpet dig med en så fin kjole. Den klædte dig helt utrolig godt. Så smuk du var i den! Stort tillykke med jeres bryllup. Vi håber i havde en fantastisk dag
- Hesam Karim Design

5つ星のうち1の評価

Brud uden brudekjole - uforskammet opførsen.

Karim Design var ude af stand til at lave den brudekjole der var bestilt. Den var ikke lavet efter mål, på trods af at disse var taget. Jeg endte med at måtte købe en anden og mistede mit depositum til kjolen, da jeg fik valget om at tage kjolen som den var og betale resten eller gå uden kjolen og mit depositummet. Jeg gik grædende derfra og måtte finde en ny kjole to dage inden mit bryllup.

2019年2月22日
5つ星のうち5の評価

Jeg fik alt i alt en rigtig god…

Jeg fik alt i alt en rigtig god behandling af Hesam og hans personale. Jeg blev mødt med ærlighed og meget stor professionalisme. Jeg fik min kjole lavet stort set fra bunden og var derfor meget nervøs for om den kom til at se ud som jeg havde håbet og drømt om. Da jeg var til min første prøve var kjolen syet så perfekt, at det eneste der skulle ordnes var en oplægning. Det var en rigtig dejlig oplevelse!

2018年10月16日
5つ星のうち5の評価

Fik lavet min brudekjole hos Karim og…

Fik lavet min brudekjole hos Karim og jeg har kun ros og wow tilovers. Aldrig har jeg følt mig så smuk og det skortede ikke på rosende ord om min kjole fra vores gæster. Hesam var fantastisk alle de gange jeg var i butikken og forstod fuldstændig hvad jeg skulle have af kjole, tusind tusind tak :-)

2018年10月8日

Service i top!

Jeg vil anbefale Karim Design til alle. Hesam er så dygtig, lyttende og engageret. Man går ind med en god fornemmelse og kommer ud med en god fornemmelse! Der blev lyttet til alle mine ønsker, da jeg skulle have syet min brudekjole fra bunden og jeg var SÅ glad og tilfreds!

2018年10月2日

Fantastisk service

Fantastisk service, smukke kjoler, et skønt personale. Jeg følte mig som en prinsesse på min bryllupsdag.
Karim Design kan helt klart anbefales.

2018年9月30日

🙏🏽💘

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og flotte kjoler

Jeg fik min brudekjole lavet hos Karim design, og selvom jeg havde en del ønsker til min kjole, så var der ikke noget, de ikke kunne udføre 😊 Hezam var god til at lytte og forstod at se min vision for sig, så min kjole blev så smuk og kunne ikke have været mere tilfreds med den ❤️Servicen var helt i top, og jeg følte mig hjemme, hver gang jeg var derinde, da de alle var så søde og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Karim design til alle kommende brude.

2018年9月28日

Karim Design からの回答

Tak for de varme ord det betyder alt for os 🫶🏽

5つ星のうち5の評価

Bedste service og betjening i forbindelse med køb af brudekjole

Jeg har hele vejen igennem mit forløb på halvanden år fra jeg fandt min brudekjole indtil mit bryllup den 18. august 2018 fået den bedste service og betjening. Jeg har altid følt mig meget velkommen.

Jeg fik designet et flot langt brudeslør med blonde som var magen til blonden i min brudekjole. Jeg ønskede mig et brudeslør, som skulle være lige så langt som slæbet på kjolen.

Min Exandis brudekjole og matchende brudeslør var så smuk og jeg følte mig som en prinsesse, da jeg blev gift.

Alle bryllupsgæsterne syntes godt om, at der var gjort en masse ud af kjolen og brudesløret.

Hesam, tusind tak for en fantastisk smuk brudekjole og brudeslør. Du forstod, hvad jeg ønskede mig.

Jeg kan kun give Karim Design mine varmeste anbefalinger og anbefale kommende brude til at købe brudekjoler hos Karim Design.

De bedste hilsner
Britt Frandsen

2018年9月17日

🙏🏽💞

Smuk fest kjole

Købte en smuk kjole i en meget lækker kvalitet. Super god vejledning og service til en fin pris

2018年8月20日

Karim Design からの回答

Tak for din anmeldelse, håber vi kan byde dig velkommen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Kan anbefales til alle brude

Hyggeligt lille sted midt i byen. Fik en super god service fra både Hesam og Yeliz.
De lytter til dine ønsker, svarer hurtig tilbage på mails og telefon👍
Fik den flotteste kjole lavet og jeg var så glad for den.
Karim Design kan varmt anbefales af mig.

Tak for alt 😉

2018年3月14日

Karim Design からの回答

Tusinde tak for de fine ord :) hav det dejligt 😊

5つ星のうち5の評価

Karim Design laver simpelthen de bedste…

Karim Design laver simpelthen de bedste suits man kan finde. Efter det første sæt var jeg solgt. Siden da får jeg kun lavet mine jakkesæt og skjorter hos Karim Design - ikke mere "off the rack" til mig. :)

2018年3月13日

Karim Design からの回答

Tusinde tak det er vi rigtige glade for, og ser frem til at byde dig velkommen igen :)

5つ星のうち1の評価

En helt i gennem uprofessionel behandling

Da min søn og svigerdatter skulle giftes 12 august 2017, henvendte jeg mig i begyndelsen af juli til Karim Design v/ Hesam og bestilte 2 kjoler. Den ene kjole var til et andet bryllup 14 dage før. Hesam forsikrede mig, at begge kjoler kunne godt nå at blive færdige.
Til den første kjole, som jeg skulle bruge 29 juli, valgte jeg ud fra en bog med meget små stofprøver et blomstret silkesatin stof til en nederdel og en lyslilla ensfarvet overdel i silke. Da dagen nærmede sig, og der var en uge til, henvendte jeg mig, og forespurgte om. hvornår jeg skulle prøve kjole. I ugen op til brylluppet vendte Hesam tilbage og beklagede, at han var kommet til at købe det blomstrede stof til hele kjolen. Han havde samtidig lånt en af mine tynde sommerbluser, som overdelen skulle sys efter, og overdelen var han ved at være færdig med. Vi aftalte, at det var i orden at bytte om, så nederdelen blev ensfarvet og lyslilla. Han ringede om torsdagen, som brylluppet er om lørdagen og fortalte, at han nu har fået stoffet til nederdelen hjem, men det var turkis. Det kunne jeg jo ikke rigtig gøre noget ved, men jeg blev meget bekymret, men Hesam forsikrede mig, at jeg kunne komme ind og prøve fredag kl 17.30.
Nederdelen viste sig nu til at være lyslilla – den rigtige farve – men i bomuldsstof og med silkefor. Den faldt meget tungt og havde slet ikke den lethed, vi fra starten havde aftalt, da vi sammen tegnede modellen. Der var åbenbart heller ikke mere stof tilbage til at lave nederdelen i det rigtige stof. Overdelen var ganske rigtig i det stof, som vi blev enige om, efter hans fejlindkøb, men silkestoffet og den bluse han havde taget mål efter, var to forskellige slags stoffer, og dermed passede overdelen ikke. Den var for stram. Skrædderen blev kaldt op fra kælderen og efter en del dialog på arabisk (!), blev overdelen ændret. Den sad endnu værre derefter, og der blev ændret endnu en gang og nu ved brystindtaget. Lige meget hjalp det. Skrædderen blev ved med at løfte op i ryggen på blusen og igen drøftede de på arabisk (!). Jeg bad om, at de talte på dansk og spurgte om de synes, at det var et resultat, de kunne være tilfredse med. Det var helt tydeligt på deres kropssporg, at de ikke syntes, at blusen sad ordentligt. Og kun fordi, jeg har en lille smule forstand på syning, kunne jeg selv påpege, hvor der var problemer. Løsningen blev, at det ville blive sat en ny ryg ind i blusen, og jeg kunne komme og hente den næste morgen om lørdagen kl 8.30. Brylluppet var kl 13.00, og næste morgen hentede jeg sættet, og overdelen sad nogenlunde. Jeg udtrykte min utilfredshed og fik at vide, at jeg ville få refunderet en del af min betaling. Jeg var ikke tilfreds med mit sæt, men det var for sent at gøre mere eller købe et andet. Jeg sagde til Hesam, at eftersom vi havde haft disse problemer, og da jeg havde endnu en kjole til levering 14 dage efter, havde jeg en klar forventning om, at han ville gøre sig ekstra umage med kjole no 2. Det forsikrede han mig. Men sikke en fejlantagelse fra min side!

I ugen efter kontaktede jeg Hesam flere gange for at få aftalt tid til prøvning af kjole nu 2, som var KJOLEN til min søn og svigerdatters bryllup. Der var sat alt ind på, at det skulle blive en drøm af en kjole med draperinger med perlebroderier og similisten på. Han valgte stoftypen, så kjolen ville falde bedst muligt. Han besvarede ikke mine telefonbeskeder og i ugen efter om mandagen, altså i ugen op til brylluppet, både ringede jeg og sendte beskeder. Han ringede tilbage sent tirsdag eftermiddage, men vi gik forbi hinanden, så jeg skrev en mail. Han ringede og undskyldte travlheden, men han ville med det samme tjekke nede i systuen, hvor langt de var kommet. Kl 19:00 tirsdag aften modtager jeg en mail fra ham, hvor han beklager, men han kan desværre ikke nå at få kjolen færdig. Jeg ringede med det samme til ham og udbad mig en forklaring og håbede, at jeg måske kunne overtale ham til at omprioritere og måske var kjolen så færdig, at han alligevel ville kunne nå det. Men de var end ikke gået i gang med kjolen! Han beklagede og tilbagebetalte mig alle mine penge også for den første kjole og med en kompensation på kr 500,00. Jeg blev meget vred og spurgte, hvordan han kunne forestille sig, at det på nogen måde kunne være en kompensation for ikke at have en kjole til brylluppet om lørdagen. Men Hesam var af den overbevisning, at han havde gjort sit bedste og en undskyldning, beløbet betalt tilbage og en kompensation ville være tilstrækkeligt. For mig handler det slet ikke om pengene. Jeg havde gladelig betalt det dobbelte bare for at få min kjole til om lørdagen. Men han var slet ikke begyndt på den.

Det var virkelig svært at slå den anden kjole ud af hovedet, og det gjorde mig trist og ked af det, at jeg ikke havde den kjole på, som jeg havde tegnet med Hesam.
Jeg havde nu 3 hverdage (ons-fre) til at finde en kjole, og jeg blev nødt til at tage fri fra mit arbejde, så jeg næste dage kunne nå de butikker, jeg havde udvalgt. Jeg startede i Bride’s Fashion i Virum og fandt med det samme et fint sæt, nederdel og bluse. Skrædderen lovede, at det skulle hun nok få færdig til om fredagen.
Da jeg stod i prøverummet, fortalte jeg om mine to forfærdelige oplevelser med Karim Design v/Hesam, og om min skuffelse og hvor ked af det, jeg var. Sælgeren fortalte, at der netop stod en brud og prøvede brudekjole. Hun havde fået at vide dagen før, at Karim Design v/ Hesam ikke kunne lave hendes brudekjole færdig! Hun havde bestilt kjolen, og det var gået fint til første prøvning, hvor en række ændringer og detaljer var blevet aftalt og nedskrevet. Da hun kom for at hente kjolen dagen før, var den slet ikke som aftalt. Beskeden var, at enten betalte hun rate no 2 og tog kjolen med, eller også beholdte de kjolen og rate 1. Hun valgte at gå uden kjole. Både bruden og hendes Mor havde ikke sovet hele natten ved tanken om, at det var et kapløb med tiden om at nå at finde en færdigsyet kjole, som også kunne rumme en lille gravid mave.
Jeg vil slet ikke gøre mig klog på, hvad der kan være sket på Karim Design’s systue under Hesam’s manglende ledelse, siden han aflyser bestilte selskabskjoler og brudekjoler i sidste øjeblik og laver fejl i de kjoler, der skal leveres. Jeg er også sikker på, at der er mange, der har fået leveret smukke kjoler og til tiden. Men ærlig talt, ville du turde at løbe den risiko?

2018年3月13日

Hej Jannie

Vi har læst din anmeldelse og taget den til efterretning. En sådan hændelse er selvfølgelig noget, som vi tager med i vores evaluering i forhold til at levere den bedste kvalitet til vores, heldigvis mange, tilfredse kunder. Du har været ude for et forløb, som hverken du eller vi er tilfredse med. Vi ved jo, at det at handle med brude- og festkjoler involverer rigtig mange følelser. Det er også at læse i din anmeldelser, at du er ramt på en helt palet af følelser. Som du selv beskriver, så fandt vi det rimeligt at refundere dig beløbet for dine kjoler, for vores fornemmelse var, at vi ville have haft svært ved at finde en løsning, som ville opfylde dine ønsker.
Det er vigtigt for os at understrege, at alle i denne branche hører dårlige udtalelser om en konkurrent. Det hænder oftere, end man skulle tro. Vi forholder os altid etisk korrekt til den slags udtalelser, da vi jo netop ved, hvor mange følelser, der er i købet af vigtige kjoler. Faktisk er der jo lavet tv-serier om det selv samme.
Vi har syet flere hundrede kjoler til lige så mange tilfredse kunder. Vores erfaring er, at det i de allerfleste tilfælde handler om kommunikation og kemi, når man skal guide en kunde til det rigtige valg i forhold til stof og design. Det er en færdighed, som man får gennem erfaring med kunder, og det mestrer vi hos Karim Design.

Med venlig hilsen Karin Design

En brud værdig

Jeg havde været i et utal af kjoleforretninger rundt om i KBH. Men kun et sted var den service en brud har brug for. Man bydes velkommen af en rolig, venlig og meget kompetent ejer.
Jeg kom ind og havde en masse tanker om "the dress" og med køndig vejledning fik jeg den kjole som var perfekt til mig. Intet var umuligt og alle tanker man havde vedr. pasform lige inde den store dag forsvandt, da kjolen blev syet til flere gange så den fulgte min krops forandring op til brylluppet. 3 dage inde blev den syet ind uden problemer. Den sad smukt hele dagen. Prisen var tilmed rimelig og det bør ikke være det, der afskrækker en for at gå derind.

2018年3月7日

Karim Design からの回答

Tusinde tak for de fine ord, det var en fornøjelse. Håber I havde en uforglemmelig dag.

5つ星のうち5の評価

Super professionel og personlig betjening

Jeg skulle bruge en kjole til gallafest og gik ind i forretningen uden klare forestillinger om, hvad jeg ville have. Men med indehaverens professionelle og personlige betjening fik vi forbløffende hurtigt skudt os ind på, hvad det skulle være. Resultatet blev en utroligt flot kjole, som passede præcis til min stil. Jeg vil bestemt anbefale forretningen til andre.

2017年12月10日

Karim Design からの回答

Det er jeg rigtig glad for at høre og vi har været glade for at kunne hjælpe :)

Den flotteste brudekjole!!

Kære Karim
Tusind tak for jeres store hjælp med at få lavet den perfekte brudekjole til mig!!

Den blev virkelig perfekt!! og hvilken brud ønsker ikke opnå den følelse på den store dag. Jeg er selv meget perfektionisk og når jeg først har sat mig noget for øjet, som jeg synes ser flot ud, så er det jeg vil have.
Og det lykkes I virkelig med at få lavet til mig. Jeg er meget glad og beæret over at have fået skræddersyet min helt egen kjole fra Jer, som ingen andre præcis har magen til.

Jeg har været utrolig glad for mit valg, om at lade Jer lave min brudekjole. Jeres kjoler/ stof har en rigtig lækker kvalitet, som tydeligt kan ses. Trods det er Jeres priser i en prisklasse, hvor jeg tænker alle kan være med.
Det er såå rart at I kan give en præcis pris for kjolen og man ikke skal gå og bekymre sig om hvad prisen til skrædderne bliver efterfølgende.
I har været sindsyge dygtige/ professionelle, ydet rigtig god service, og I har altid været meget imødekommende og glade, når jeg har været forbi Jer - rigtig mange gange.

Min mand var også meget tilfreds mit sit skræddersyet jakkesæt fra Jer, ligeså var vores forlover for hans jakkesæt.
Tusind tak 🙏😊

2017年12月10日

Det var så lidt 🙏🏼 håber dagen gik lige som I ønskede jer 💞

5つ星のうち5の評価

Excellent from start to finish!

My highest recommendations for Karim design! I got a beautiful customized dress with excellent service and extremely fair pricing!! I would definitely come back:)

2017年11月26日

Karim Design からの回答

Thanks a lot, it was a pleasure helping you out on the big day :)

Tak ❤️❤️❤️

Fantastisk, god service igennem hele processen! Tak til Karim Design for at være med til at gøre drømmene om min brudekjole til virkelighed! 😊❤️

2017年10月12日

Det var så lidt 💞