KbhMaterieludlejning レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg bestiller & betaler i dag en minigraver, & aftaler i telefonen den skal leveres IDAG den 22/6 Han fortæller mig at den kan blive leveret i dag ved en 16 tiden, jeg ringer op omkring klokken 16... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde bestilt 3 maskiner leveret til en søndag, den første kom allerede fredag, de 2 andre lørdag eftermiddag. Ham der leverede lørdag spottede de bunker af have affald jeg havde liggende, da vi bl.a.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og tryg oplevelse Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kbhmaterieludlejning. Personalet var meget venlige, imødekommende og hjælpsomme, og jeg følte mig godt guidet hele... もっと見る

企業情報

1. 建設機械レンタル サービス

当該企業による記述

Udlejning af maskiner & materiel til billige priser

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 45

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God service de to gange jeg…

Det fungerede bare de to gange jeg brugte jer. Kun godt at sige - men check jeres seler når de afleveres fra kunderne, for den ene måtte vi rette ud inden den fungerede :-) ellers er I behagelige og nemme at bruge.

2025年8月29日

Nemt, hurtigt og billigt

Skulle bruge en lift til en arbejdsopgave på vores hus. Søgte mange steder, men ingen var så tilgængelige i forhold til udvalg og levering eller så billig som KBHmaterieludlejning.

Brugte dem 2 gange og begge gange kom liften i god tid dagen før og de hentede den først dagen efter, til trods for at man kun har den til kl. 16. Tænker det har været et resultat af at den ikke var fuldt booket i de dage.

Alt i alt en god lift og god oplevelse. Vil helt sikkert bruge dem igen.

2025年9月10日

Nem og medgørlig leje

Nem og medgørlig leje. Og super god service.
Det som i min optik, trækker lidt ned er når man lejer et vaskeanlæg på/i en trailer at der så er lidt fejl og mangler mht lygterne. Lader ikke til at de bliver serviceret ret ofte. Men tilgengæld sætter man osse bare skidtet, efter endt leje uden de store spørgsmål..
Lejer i hvertfald og helt sikkert gerne her igen 👍

2025年7月31日
5つ星のうち4の評価

Vi havde lejet en gravemaskine til…

Vi havde lejet en gravemaskine til vores have-projekt lørdag og søndag. Vi maskinen leveret fredag formiddag og afhentet mandag eftermiddag. Alt i alt en god oplevelse. Vi kunne godt have en brugt en vejledning af en art til betjening af maskinen, da vi aldrig har brugt sådan en maskine før.

2025年7月29日
5つ星のうち3の評価

Der var ikke nogen på kontoret ved…

Der var ikke nogen på kontoret ved åbningstid så jeg kunne ikke aflevere det lånte udstyr om morgenen. Derudover kan man ikke bruge en elektrisksækkevogn ordentligt uden spændebånd, så jeg vil anbefale jer at låne dem med. Jeg skriver kun den her anmeldelse fordi i har sendt flere mails og bedt om det, ellers havde jeg egentlig ikke tænkt mig at efterlade en negativ anmeldelse.

5つ星のうち3の評価

Maskinen arbejdede fint

Maskine arbejdede fint, vi havde dog ik fået info om at der skulle fyldes disel på, så efter kort tid løb den tør og vi måtte ud og købe en dunk så vi ku arbejde videre

Minigraver og en dumper…

Jeg lånte en 2T minigraver og en dumper i to dage. De blev leveret dagen før, men der var ingen brugermanual. Dumperen var ret rusten og efter et par gange den ville ikke starte. Til sidst gik den i stykker, så jeg fik en ny dumper uden benzin. ⛽️ Jeg tabte en masse tid på grund af problemerne med dumperen.

Hej Melinda,
Jeg er ked af at du føler det var en dårlig oplevelse. Du fik tilsendt en manual dagen før som du ønskede :)
En dumper vil altid være rusten i karret da de bliver slidt hver gang man bruger dem, det har dog ikke betydning for brugen.
Men tændrøret går i stykker når man glemmer at slå chokeren fra, derfor gik den "i stykker", men vi kom så hurtigt vi kunne med en ny.

Du fik maskinerne til dagen efter, og skrev selv at de var klar til afhentning :)

Jeg er meget ked af at du føler det har været dårlig service, jeg ved ikke hvordan vi skulle gøre det bedre.
Vi vil selvfølgelig også gerne give et tilgodebevis som et plaster på sorget.

mvh Kbhmaterieludlejning

Aflyste 3 timer før vores kæmpe fest

Aflyste 3 timer før vores kæmpe fest.
Med en sølle forklaring med at vores toiletvogn var “blevet stjålet”
Useriøst firma, brug dine penge på noget andet!!!! Chefen gad ikke at hjælpe os med at finde et nyt toilet, og turde ikke engang at ringe tilbage.

2025年7月2日

KbhMaterieludlejning からの回答

Hej, jeg har svaret på dine andre anmeldelser.
Der er ingen grund til at skrive flere :)

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!

Vi havde bestilt en toilet vogn hos KbhMaterieludlejning, da vi skulle holde studentergilde for 150 glade studenter. KbhMaterieludlejning ringer omkring 12 tiden på selve dagen for festen og siger at alle deres toilet vogne var blevet stjålet dagen før (hvorfor ringede de så ikke og sagde det med det samme i stedet for at vente til dagen efter?). De beklager meget, men er ikke særlig opsatte på at finde en løsning eller tilbyde noget alternativ. Selvfølgelig kan ting blive stjålet, men det der skuffer os allermest er det den manglende service og manglende lyst til at finde en løsning. De frasagde sig alt ansvar, og vi måtte selv efterspørge om de kunne ringe rundt til andre firmaer og hører om de havde en vi kunne leje. Vi aftaler efterfølgende at de skal ringe rundt til andre firmaer også ringe tilbage ASAP. Timerne går og vi hører intet fra dem...... omkring kl.17 får vi en sms (ikke en opringning som vi havde aftalt) om at de havde gjort alt hvad de kunne, men at de ikke kunne finde nogen. Det virker bare meget mystisk, da vi selv efter at have ringet rundt fandt en toilet vogn. DETTE ER UNDER ALT KRITIK OG VIRKELIG SLØSSET! Vi kræver så en fuld refundering med det samme, det lover de, pengene har vi stadig ikke modtaget:/

Hej

Ja det er super uheldigt når det sker, vi ringede rundt til over 10 forskellige virksomheder for at prøve at hjælpe med at finde en ny. Vi prøvede endda også at købe en ny vogn, men den kunne først leveres dagen efter.

jeg er dog glad for at det lykkedes at finde en vogn trods alt :) og du fik dine penge retur med det samme.

beklager oplevelsen.

Helt igennem ringe oplevelse

Helt igennem ringe oplevelse! Find en alternativ leverandør til dit maskinudlejningsbehov. Skulle afhente en mindre maskine, som var reserveret tre dage inden. Kommer over frokost på afhentningsdagen. Ekspedienten, der lige skulle afslutte en privat samtale, inden han havde tid til ekspeditionen, gik forvirret rundt på virksomhedens ekstremt rodede værksted og ledte efter maskinen og tilbehørsdelene uden at kunne finde dem. Beskeden var, at "der nok var en anden kunde, der ikke havde afleveret materiellet". Det kunne de havet konstateret, hvis de gad forberede sig inden deres kunder kommer og så give sig selv muligheden for, at kontakte kunden, når de ikke kan levere og kunden dermed spilder sin tid.

5つ星のうち4の評価

Ingen penge retur efter afbud

Jeg ringede og talte med en vedr. annullering af bestilling. Fik besked om at jeg lige skulle registrere det ved en anden på den mail jeg tidligere havde sendt. At der var et gebyr. Men stadig ikke fået pengene retur.

Men nu endelig fået et tilgodebevis. .. ved dog ikke helt hvad j skal leje

2025年6月4日

Hej Marianne

Som vi også har skrevet om nogle gange, så acceptere vi ikke aflysninger på dagen. Da vi har reserveret udstyret til dig og spærret for andre.

Men vi tilbyder altid at man kan få et tilgodebevis.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。