Jeg bestiller & betaler i dag en minigraver, & aftaler i telefonen den skal leveres IDAG den 22/6 Han fortæller mig at den kan blive leveret i dag ved en 16 tiden, jeg ringer op omkring klokken 16... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjo... もっと見る
Rigtig god service og tryg oplevelse Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kbhmaterieludlejning. Personalet var meget venlige, imødekommende og hjælpsomme, og jeg følte mig godt guidet hele... もっと見る
Udlejning af maskiner & materiel til billige priser
Hobrovej 51, 2610, Rødovre, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi lejede en græstørvmaskine fra Kbh udlejning - fik fin service ifbm spørgsmål til lejeperioden samt nem udlevering og instruktion på pladsen
Kan varmt anbefale 👍
Fin kontakt med KbhMaterieludlejning - også da der var lidt baks med noget af udstyret - og noget af beløbet skulle refunderes.
Nem bestilling og levering som aftalt. Hurtig udskiftning til ny, da der opstod komplikationer med den maskine vi havde lejet - super god oplevelse!
God hjemmeside - klar besked og nemt at bestille - har lejet minigraver 2 gange før og levering og afhentning som aftalt
Godt udvalg af udstyr og trailere, men vigtigst så har de åbent i weekenden, hvilket er der man skal bruge den slags ting.
Bliv væk, undgå dem hvis du ikke vil snydes.
Jeg afhentede en lettere beskit og støvet maskine på hjul og hjemkommet kunne jeg konstatere at der manglede ca 10 liter til en fuld tank, som jeg fyldte på for ikke at løbe tør undervejs. Jeg afleverede maskine i samme stand som modtaget, lettere støvet og med halv fuld tank. Få dage efter får jeg en regning på kr 620 for rengøring og manglende benzin 10 liter samt to gange uspecificeret miljø afgift. Det svarer ikke på henvendelser og sender bare en ny rykker med ekstra rykkergebyr og trusler om inkasso.
Bliv væk.

KbhMaterieludlejning からの回答
Havde bestilt 3 maskiner leveret til en søndag, den første kom allerede fredag, de 2 andre lørdag eftermiddag. Ham der leverede lørdag spottede de bunker af have affald jeg havde liggende, da vi bl.a. lige havde fældet to buske. Han spurgte om han ikke skulle tage det med han skulle alligevel forbi og smide noget af. Super service og ja maskiner virkede som de skulle.
Ved afhentning kø , så ventede 20-25 min før det blev min tid. Da det blev tid var traileren ikke klar, skulle først sætte anlægget ind i traileren. Fik ingen vejledning , blot om der var noget der var i stykker. . Endelig kom jeg hjem og ville starte med at rense mine fliser, så skulle tanken fyldes op med Vand. Anlægget kørte så i 10 minutter, så var der ikke mere benzin . Igen skulle man bruge unødvendig tid. Pakke slanger m.m sammen igen og afsted til tanken for påfyldning af benzin. Kom først rigtigt i gang efter et par timer . Da jeg havde brugt meget tid på det kunne man så indse at man ikke kunne nå at blive færdig og nå tilbage for at aflevere inden kl16. Brugte utrolig meget tid for at komme i kontakt med firmaet for at høre om man kunne forlænge lejen, 4 opkald før de tog telefonen, så fik man blot besked at man bare skulle skynde sig ind på hjemmesiden og forlænge lejen 1 dag mere, ikke nået med at sige man kunne komme og aflevere den tilbage om morgen klokken 8 dagen efter.
Så en rigtig kedelig og dyr oplevelse at leje hos firmaet

KbhMaterieludlejning からの回答
Materiellet der kom ud var defekt og jeg har flere gange forsøgt at få sjælden i tale så jeg kan få mine penge tilbage med det er ikke lykkedes

KbhMaterieludlejning からの回答
Det er ikke sidste gang vi bor i til leje materialer og maskiner super professionel service Det er hvert fald ikke sidste gang vi leger med skyde hos jer Vi kan godt se frem til en fremtid kunde hos jer hilsen Jesper fra GoMulti 🙂👍
Hvordan skal man evaluere en leverance som endnu ikke har fundet sted?

KbhMaterieludlejning からの回答
Vi modtog en maskine som ikke virkede ligesom den dryppede med olie, for at få den til at virke skulle vi selv løse problemet.
Der var ikke nogen vejledning med til hvordan maskinen virkede, hvilket gjorde at man måtte ringe flere gange til dem, for at blive mødt af en ligegyldighed.
Da maskinen skulle retur kunne det ikke gå stærkt nok, og vi skulle ringe hvis vi var færdige før kl 16:00 fredag, så de kunne hente den. ( Den blev hentet mandag formiddag)
Når man så ringede til dem, siger de at man skal skrive til dem, for at de så ikke svare en.
Kan ikke anbefales

KbhMaterieludlejning からの回答
Materiellet var ledigt, men skulle afhentes på en anden adresse, men ikke langt væk.
Vi fik leveret en sakselift som ikke var opladt. det betød at vi havde en mand der sad fast i lift og måtte sænkes ned med nødknappen anden gang den kørte op. Da vi ringede til firmaet fik vi at vide det burde den være, men at de ville ringe tilbage. Det skete aldrig. Vi satte den selv til opladning så vi kunne blive færdige til dagen efter. Vi bruger en af de andre på markedet næste gang.

KbhMaterieludlejning からの回答
Nu siger Kristoffer at det er auktionsfirma som ejet den motor jeg købte , men det er dig kristoffer som har sat den til salg på Klarvik og dig som skriver at det er en rep genstand , jeg snakkede i tlf med dig , og du sagde den kørte dårligt og derfor satte den til salg som rep genstand . Men hele motor du slet ikke pga tjære som er hældt i motor og ødelagt hele motor , du kan bare give mig penge retur , og på du vidste at motor var helt ødelagt pga i har haft skilt den af, pga bolte og møtrikker sad løs og flere manglede . Men der kommer billeder ud på nettet af den , så folk kan se hvordan du snyder folk , og nej der bliver ikke slettet nogen , folk skal vide hvordan du snyder dem ps se billede i profil, sådan ser den motor ud som kørte dårligt , hvordan kan en motor køre dårligt med knækket pjelstænger smadret ventiler og stempler samt blokken og cylinder . Nu er det sådan at du ikke kan repere på motoren da den er helt ødelagt , og nu er det sådan at den hedvandrenser som jeg bød på heldigvis blev annulleret ved Klarvik . Da jeg aldrig kan finde på at leje eller købe noget hos dig , og Klarvik gik ikke i mod mig da de godt kunne se at jeg har købt noget som slet ikke kan betale sig at lave da ny er billiger , du lyver helt vild , du sagde motor kunne køre med det var dårligt . Men det er nok en kunde som også er utilfreds med jer , og så har han hældt tjære i motoren . Men de bliver lagt ud på hele nettet sammen med annullering fra Klarvik vdr hedevandsrenser fra dig , så folk kan se at jeg ikke svindler som du påstår , endnu en fed løgn fra dig samt billeder af hele motoren , og det kan godt være den kun kostede 500kr med salær blev 750 kr bare til at smide ud i jernskrot

KbhMaterieludlejning からの回答
Jeg lejede en pladevibrator d. 04.03.2025 og havde booket den fra kl. 08.00 til 16.00. Da jeg ankom for at afhente den kl 08.00, kunne personalet ikke starte maskinen, og jeg blev informeret om, at en mekaniker ville kigge på den senere. I stedet for at få den med mig, tog jeg hjem igen og ventede derhjemme, indtil de kunne levere den – hvilket først skete kl. 10.45.
Det betød, at jeg mistede næsten tre timers arbejdstid, hvilket var et stort problem, da jeg havde taget fri for at få opgaven færdig. Jeg forsøgte at finde en løsning med virksomheden, men det forkortede tidsrum gjorde, at jeg ikke kunne færdiggøre arbejdet som planlagt. Til sidst måtte jeg betale ekstra for, at mine brolæggere kunne gøre arbejdet færdigt med en mindre maskine.
Jeg havde forventet en eller anden form for kompensation for det besvær og de ekstra omkostninger, det medførte, men jeg har ikke fået nogen respons på min mail som blev sent samme dag. Alt i alt en frustrerende oplevelse, og jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg lejer herfra igen.

KbhMaterieludlejning からの回答
Jeg ringede ved vejledning og bestillede fra hjemmeside.
Gik super nemt fik leveret gravemaskine og hentet den igen.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。