KbhMaterieludlejning レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg bestiller & betaler i dag en minigraver, & aftaler i telefonen den skal leveres IDAG den 22/6 Han fortæller mig at den kan blive leveret i dag ved en 16 tiden, jeg ringer op omkring klokken 16... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjælpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i græsplænelufteren, som i øvrigt gjo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og tryg oplevelse Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kbhmaterieludlejning. Personalet var meget venlige, imødekommende og hjælpsomme, og jeg følte mig godt guidet hele... もっと見る

企業情報

1. 建設機械レンタル サービス

当該企業による記述

Udlejning af maskiner & materiel til billige priser

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 45

レビューを書く

Bliv væk

Bliv væk, undgå dem hvis du ikke vil snydes.
Jeg afhentede en lettere beskit og støvet maskine på hjul og hjemkommet kunne jeg konstatere at der manglede ca 10 liter til en fuld tank, som jeg fyldte på for ikke at løbe tør undervejs. Jeg afleverede maskine i samme stand som modtaget, lettere støvet og med halv fuld tank. Få dage efter får jeg en regning på kr 620 for rengøring og manglende benzin 10 liter samt to gange uspecificeret miljø afgift. Det svarer ikke på henvendelser og sender bare en ny rykker med ekstra rykkergebyr og trusler om inkasso.
Bliv væk.

2025年2月13日

Hej.

Vi er bestemt ikke ude på at snyde nogen.

Du afleverede en maskine tilbage som var møg beskidt, det er sjældent vi oplever det så slemt.

Vi har skrevet frem og tilbage, men kan jo ikke blive enige. Du mener at det er vejrets skyld at den var så beskidt, og at det er noget vi bare skal acceptere.

Jeg synes endda vi har været søde, jeg er sikker på at et hvert andet firma heller ikke ville acceptere en maskine som så sådan ud.

vores miljøafgift dækker over vores olieudskiller som vi benytter os af ifb. med vask af maskiner.

mvh Kbhmaterieludlejning

5つ星のうち5の評価

Havde bestilt 3 maskiner leveret yul en…

Havde bestilt 3 maskiner leveret til en søndag, den første kom allerede fredag, de 2 andre lørdag eftermiddag. Ham der leverede lørdag spottede de bunker af have affald jeg havde liggende, da vi bl.a. lige havde fældet to buske. Han spurgte om han ikke skulle tage det med han skulle alligevel forbi og smide noget af. Super service og ja maskiner virkede som de skulle.

2025年5月3日

Ved afhentning kø

Ved afhentning kø , så ventede 20-25 min før det blev min tid. Da det blev tid var traileren ikke klar, skulle først sætte anlægget ind i traileren. Fik ingen vejledning , blot om der var noget der var i stykker. . Endelig kom jeg hjem og ville starte med at rense mine fliser, så skulle tanken fyldes op med Vand. Anlægget kørte så i 10 minutter, så var der ikke mere benzin . Igen skulle man bruge unødvendig tid. Pakke slanger m.m sammen igen og afsted til tanken for påfyldning af benzin. Kom først rigtigt i gang efter et par timer . Da jeg havde brugt meget tid på det kunne man så indse at man ikke kunne nå at blive færdig og nå tilbage for at aflevere inden kl16. Brugte utrolig meget tid for at komme i kontakt med firmaet for at høre om man kunne forlænge lejen, 4 opkald før de tog telefonen, så fik man blot besked at man bare skulle skynde sig ind på hjemmesiden og forlænge lejen 1 dag mere, ikke nået med at sige man kunne komme og aflevere den tilbage om morgen klokken 8 dagen efter.
Så en rigtig kedelig og dyr oplevelse at leje hos firmaet

2025年4月25日

Hej

jeg beklager meget hvis du har måtte vente 20 min. i kø for udlevering, det er sjældent vi oplever det tager så lang tid.

Det er rigtigt at man selv skal fylde vand på, da den ikke er lovlig at køre med hvis tanken er fyldt op grundet overvægt.

sådan et anlæg bruger 6 liter benzin i timen, så det forventes at man fylder det op løbende.

og man er altid velkommen til at aflevere dagen efter kl. 8, det blev du også oplyst om. Men du skulle jo bruge det en hel dag ekstra, derfor skulle du selvfølgelig betale for en dag mere :)

mvh Kbhmaterieludlejning

5つ星のうち1の評価

Materiellet der kom ud var defekt og…

Materiellet der kom ud var defekt og jeg har flere gange forsøgt at få sjælden i tale så jeg kan få mine penge tilbage med det er ikke lykkedes

2025年3月25日

KbhMaterieludlejning からの回答

Hej, vi har intet hørt om den sag. Hvad nummer har du forsøgt at ringe på :) ? vi har heller ikke modtaget nogen mail fra dig.
Vi vil meget gerne hjælpe hvis du har haft problemer med udstyret.

5つ星のうち1の評価

Hvordan skal man evaluere en leverance…

Hvordan skal man evaluere en leverance som endnu ikke har fundet sted?

2025年3月26日

Hej

Jeg beklager at trustpilot har sendt et link ud inden leveringen :)

Men man kan selvfølgelig vente med at evaluere :)

Måske lidt hårdt at give en stjerne for sådan en lille fejl.

5つ星のうち2の評価

Vi modtog en maskine som ikke virkede…

Vi modtog en maskine som ikke virkede ligesom den dryppede med olie, for at få den til at virke skulle vi selv løse problemet.

Der var ikke nogen vejledning med til hvordan maskinen virkede, hvilket gjorde at man måtte ringe flere gange til dem, for at blive mødt af en ligegyldighed.

Da maskinen skulle retur kunne det ikke gå stærkt nok, og vi skulle ringe hvis vi var færdige før kl 16:00 fredag, så de kunne hente den. ( Den blev hentet mandag formiddag)
Når man så ringede til dem, siger de at man skal skrive til dem, for at de så ikke svare en.
Kan ikke anbefales

2025年4月4日

Hej Marianne,

Det lyder godt nok mærkeligt.
Jeg kan godt huske vi har snakket med din mand, han havde lidt problemer med at få PTOen til at starte, men ellers var det fint, vi guidede ham fint igennem det. Den skal holdes inde i 5 sekunder, ligesom der står på guiden.

Den drypper ikke olie, ved ikke hvor du har det fra :)
Den har vitterligt fået service i sidste uge, så skal der være nogle rester fra olieskiftet, men det påvirker ikke driften på nogen måder.

I forhold til afhentning, så var det mere for høflighedens skyld at vi kunne nå at få den fjernet inden weekenden hvis i var færdige, de fleste bruger nemlig kun 1-2 timer med sådan en fræser, det tager ikke ret lang tid når den er så stor :)

Jeg håber i fik fræst jeres plæne trods i ikke ønsker at anbefale os.

5つ星のうち1の評価

Vi fik leveret en sakselift som ikke…

Vi fik leveret en sakselift som ikke var opladt. det betød at vi havde en mand der sad fast i lift og måtte sænkes ned med nødknappen anden gang den kørte op. Da vi ringede til firmaet fik vi at vide det burde den være, men at de ville ringe tilbage. Det skete aldrig. Vi satte den selv til opladning så vi kunne blive færdige til dagen efter. Vi bruger en af de andre på markedet næste gang.

2025年3月3日

KbhMaterieludlejning からの回答

Hej, tak for din anmeldelse
Jeg beklager meget hvis liften har været flad for strøm.
Jeg kan se på de billeder der er taget ved levering, at den har vist at den var fuldt opladt.
Men batterier har det desværre med at opfører sig underligt når det er koldt.

Vi kompenserede dig ved at give en ekstra dag, beklager mange gange oplevelsen.

Kbhmatrialeudlejning / kristoffer snyder folk

Nu siger Kristoffer at det er auktionsfirma som ejet den motor jeg købte , men det er dig kristoffer som har sat den til salg på Klarvik og dig som skriver at det er en rep genstand , jeg snakkede i tlf med dig , og du sagde den kørte dårligt og derfor satte den til salg som rep genstand . Men hele motor du slet ikke pga tjære som er hældt i motor og ødelagt hele motor , du kan bare give mig penge retur , og på du vidste at motor var helt ødelagt pga i har haft skilt den af, pga bolte og møtrikker sad løs og flere manglede . Men der kommer billeder ud på nettet af den , så folk kan se hvordan du snyder folk , og nej der bliver ikke slettet nogen , folk skal vide hvordan du snyder dem ps se billede i profil, sådan ser den motor ud som kørte dårligt , hvordan kan en motor køre dårligt med knækket pjelstænger smadret ventiler og stempler samt blokken og cylinder . Nu er det sådan at du ikke kan repere på motoren da den er helt ødelagt , og nu er det sådan at den hedvandrenser som jeg bød på heldigvis blev annulleret ved Klarvik . Da jeg aldrig kan finde på at leje eller købe noget hos dig , og Klarvik gik ikke i mod mig da de godt kunne se at jeg har købt noget som slet ikke kan betale sig at lave da ny er billiger , du lyver helt vild , du sagde motor kunne køre med det var dårligt . Men det er nok en kunde som også er utilfreds med jer , og så har han hældt tjære i motoren . Men de bliver lagt ud på hele nettet sammen med annullering fra Klarvik vdr hedevandsrenser fra dig , så folk kan se at jeg ikke svindler som du påstår , endnu en fed løgn fra dig samt billeder af hele motoren , og det kan godt være den kun kostede 500kr med salær blev 750 kr bare til at smide ud i jernskrot

2025年2月27日

KbhMaterieludlejning からの回答

Hej, Jeg har ikke sagt at auktionsfirmaet ejer motoren. Jeg siger at du har købt en ødelagt motor/reparations objekt via
klaravik, det har intet med udlejningsvirksomheden at gøre.
Jeg har på intet tidspunkt løjet om hvilken stand motoren var i, og jeg har heller ikke haft den skilt ad. Så jeg forstår ikke helt hvorfor du reagerer så voldsomt.
Du har købt en motor for 500 kr. som har en nypris på 20.000 kr., som var i stykker.
Når man køber noget som er gået i stykker, så må man forvente at nogen gange får man noget der kan fixes let, andre gange noget der kræver lidt mere.
Som sagt har den ikke været skilt ad, så vi aner ikke hvad den skulle fejl.
Det er også vigtigt at pointere at du heller ikke har fået medhold i din klage inde hos Klaravik.
og jeg synes heller ikke man skal glemme at du forsøgte at svindle dig til en hedvandsrenser som du aldrig betalte for.
Vi har selvfølgelig anmeldt det til Klaravik, med henblik på at få dig bortvist som kunde inde hos dem.

5つ星のうち1の評価

Skuffende oplevelse og manglende service

Jeg lejede en pladevibrator d. 04.03.2025 og havde booket den fra kl. 08.00 til 16.00. Da jeg ankom for at afhente den kl 08.00, kunne personalet ikke starte maskinen, og jeg blev informeret om, at en mekaniker ville kigge på den senere. I stedet for at få den med mig, tog jeg hjem igen og ventede derhjemme, indtil de kunne levere den – hvilket først skete kl. 10.45.

Det betød, at jeg mistede næsten tre timers arbejdstid, hvilket var et stort problem, da jeg havde taget fri for at få opgaven færdig. Jeg forsøgte at finde en løsning med virksomheden, men det forkortede tidsrum gjorde, at jeg ikke kunne færdiggøre arbejdet som planlagt. Til sidst måtte jeg betale ekstra for, at mine brolæggere kunne gøre arbejdet færdigt med en mindre maskine.

Jeg havde forventet en eller anden form for kompensation for det besvær og de ekstra omkostninger, det medførte, men jeg har ikke fået nogen respons på min mail som blev sent samme dag. Alt i alt en frustrerende oplevelse, og jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg lejer herfra igen.

2025年3月4日

KbhMaterieludlejning からの回答

Hej, Ja det er rigtigt at pladevibratoren drillede da du skulle hente den, Det er desværre maskiner vi har med at gøre og de har det med at stoppe med at virke til tider, men vi skyndte os at lave den med det samme og kom hjem til dig med den så hurtigt vi kunne. hvilket var et par timer efter.

Vi forsøgte at kompensere dig ved at give dig ekstra tid og en ekstra dag, men du var tilsyneladende allerede færdig.
Du krævede at vi hentede den igen uden beregning.

så jeg synes ikke det er helt fair at skrive vi ikke forsøgte at imødekomme dig.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。