Jeg har haft Shiman i mange Ã¥r , altid 100 pct tilfreds med hendes arbejde ! har fÃ¥et 2 stk broer og en guldtand plus at alle amalgan plumberne er blevet skiftet til plastic ! Over en Ã¥rrÊkke selvfÞlg... ãã£ãšèŠã
Rigtig positiv oplevelse. Super sÞdt personale og en rolig og behagelig atmosfÊre i klinikken. Man bliver taget godt imod, og alt bliver forklaret pÃ¥ en tryg og professionel mÃ¥de. Jeg fÞl... ãã£ãšèŠã
KÞbenhavns bedste og sÞdeste tandlÊger! De er så utroligt dygtige, og de er enormt gode til at skabe en tryg stemning. Jeg kan ikke anbefale dem nok!
Jeg fik rÃ¥dgivning fra Shiman om at jeg skulle have en krone pÃ¥ tanden ved mit halvÃ¥rlige tjek. Stolede pÃ¥ rÃ¥dgivningen, men da jeg 1 Ã¥r efter ogsÃ¥ blev anbefalet at fÃ¥ pÃ¥ en anden tand, spurgte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På tandklinikken arbejder fem tandlÊger og fire klinikassistenter. Vi Þnsker at mÞde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient fÞler dig tryg, når du kommer hos os. Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstrÊber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag
NÞrre Voldgade 27, 1 th., 1358, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
Professionel og omsorgsfuld behandling
Tilfredsstillende behandling.
Tilfredsstillende behandling hos Tim
Venlig og omsorgsfuld behandling
God behandling og rimelige priser
God behandling og rimelige priser. Jeg anbefaler at gå til dem .
Jeg siger meget tak -:)
Good treatment and reasonable prices. I recommend going to them.
I say thank you very much -:)
Fantastisk venlig og nÊnsom tandlÊgeâŠ
Fantastisk venlig og nÊnsom tandlÊge (Tim). Perfekt til dem der ikke kan lide at gå til tandlÊge.
God oplevelse!
SÞde og grundige
SÞde og grundige. Har gået der i flere år. TÊt på NÞrreport St.
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse - for en med tandlÊge skrÊk, har det vÊret fantastisk at finde en tandlÊge, der er så dygtig, venlig og effektiv. Hejhej tandlÊgeskrÊk! Kan klart anbefales.
Fantastisk god behandling!!
Super service
God og kompetent behandling
Tim er dygtig og flink, behagelig oplevelse at få lavet både rodbehandling og tandtjek.
Iben er den bedste
Jeg har kun gode ting at sige om min tandlÊge Iben kongsted! Hun er fantastisk når man ikke synes at tandlÊgebesÞg er det bedste! Og jeg lader kun hende lave mine tÊnder og det har hin gjort siden jeg blev 18!
top service hos 'TandlÊgerne vedâŠ
top service hos 'TandlÊgerne ved NÞrreport'. Kan stÊrkt anbefales.
mvh.
Anette Iversen
Du kan trygt Ã¥bne din mund og overladeâŠ
Du kan trygt åbne din mund og overlade arbejdet til tandlÊge Tim. Jeg har fået lavet flere komplekse tandopgaver og arbejdet er udfÞrt ordentligt og holdbart.
Den er en super tandklinik med dygtigeâŠ
Den er en super tandklinik med dygtige tandlÊger og tandassistenter.
Blev sÃ¥ rart hos tandlÊgerne pÃ¥âŠ
Blev så rart hos tandlÊgerne på NÞrreport
Ny energi behageligt stemning.
HÞflig og gode :)