Jeg har haft Shiman i mange Ã¥r , altid 100 pct tilfreds med hendes arbejde ! har fÃ¥et 2 stk broer og en guldtand plus at alle amalgan plumberne er blevet skiftet til plastic ! Over en Ã¥rrÊkke selvfÞlg... ãã£ãšèŠã
Rigtig positiv oplevelse. Super sÞdt personale og en rolig og behagelig atmosfÊre i klinikken. Man bliver taget godt imod, og alt bliver forklaret pÃ¥ en tryg og professionel mÃ¥de. Jeg fÞl... ãã£ãšèŠã
KÞbenhavns bedste og sÞdeste tandlÊger! De er så utroligt dygtige, og de er enormt gode til at skabe en tryg stemning. Jeg kan ikke anbefale dem nok!
Jeg fik rÃ¥dgivning fra Shiman om at jeg skulle have en krone pÃ¥ tanden ved mit halvÃ¥rlige tjek. Stolede pÃ¥ rÃ¥dgivningen, men da jeg 1 Ã¥r efter ogsÃ¥ blev anbefalet at fÃ¥ pÃ¥ en anden tand, spurgte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
På tandklinikken arbejder fem tandlÊger og fire klinikassistenter. Vi Þnsker at mÞde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Det er vigtigt for os, at du som patient fÞler dig tryg, når du kommer hos os. Vi har som regel kort ventetid på tandbehandling. Vi tilstrÊber altid, at patienter med akut behov bliver behandlet samme dag
NÞrre Voldgade 27, 1 th., 1358, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- klinik@kbhtand.dk
- kbhtand.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Professionel og venlig behandling afâŠ
Professionel og venlig behandling af hÞj kvalitet!
Det er en rigtig god klinik med dygtigeâŠ
Det er en rigtig god klinik med dygtige lÊger og god behandling.
Supergod service og behandling
Supergod service og behandling, både de korte besÞg og de lidt lÊngere.
Jeg elsker Iben
Jeg elsker Iben. Hun er verdens bedste tandlÊge. Dejlig varm og imÞdekommende og bare dygtig.
Jeg er meget glad for at gÃ¥ tilâŠtandlÊge det sted
Jeg er meget glad for at gå til tandlÊge det sted
Mange hilsner til SÞren og Ruth.
Annie Lindquist
Dejlig oplevelse trods min tandlÊgeskrÊk
Tim tandlÊge
Tim. Verdens bedste tandlÊge. Meget flink og god til sit arbejde.
Så sÞde og imÞdekommende
Så sÞde og imÞdekommende. Fornuftige priser. RÞgten og undersÞgelse, tandrensning 520 kr det er ret okey
Jeg undgÃ¥r tandlÊgen fordi de skÊmmerâŠ
Jeg undgår tandlÊgen fordi de skÊmmer mig og sidst jeg besÞgte en var for 2-3 år siden. Men Tim og resten af personalet var så professionelle og jeg fÞlte mig 100 % i gode hÊnder. Tak for den gode oplevelse!
Shiman
Var hos Shiman og hendes sÞde assistent.
Dygtige, omhyggelige, effektive og meget empatiske og imÞdekommende. Det bliver min nye faste tandlÊge.
superbehandling
Kan kun anbefale tandlÊgerne NÞrreport station. Har fået en superbehandling jeg er fuldt ud tilfreds med
Super venlig
Super venlig, tillidsvÊkkende og omhyggelig tandlÊgekonsultation. Kan kun anbefales.
Hurtig og kompetent behandling
Hurtig og kompetent behandling af alle fra tandlÊge, klinikassistent og reception.
Super service og flot arbejde
Tandrensning på under 2 min.
Fik en tandrensning der vitterlig varede under 2 min. af Tim Zare. Det har jeg aldrig prÞvet fÞr.
Det er simpelthen umuligt at kunne fÃ¥ renset tÊnder pÃ¥ sÃ¥ kort tid med et tilfredsstillende resultat. Blev nÞdsaget til at bede ham om at bruge âskraberenâ pÃ¥ to af mine tÊnder hvor det var vÊrst. Det fÞltes som om han bare ville have kÞrt en masse kunder igennem uden at give en god behandling.
Jeg er mållÞs og i chok over behandlingen og kan ikke anbefale at få lavet en tandrensning her. Bliver nÞdt til at booke en ny tandrensning og det bliver ikke samme sted.
Rigtig god service!
Virkelig den bedste tandlÊge jeg nogensinde har haft.
Meget behagelig og god oplevelse