Kejsar レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Stor eloge till detta företaget , extremt bra sortiment med kvalitet på smyckerna , bestÀllde ett armband som vart för litet och det tog 3 arbetsdagar att redan få det nya ! Köp era smycken hÀr

5぀星のうち5の評䟡

Köpte ett armband som va jÀtte fint och de va jÀtte bra kvalitet pÃ¥ den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va Àven jÀtte trevliga nÀr jag skrev till dom och... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

JÀtte dÃ¥lig kvalitet pÃ¥ deras kejsar lÀnkar, knappt anvÀnt min kejsarlÀnk innan guldet Àr redan borta, och har aldrig duschat med den pÃ¥ grund av att guldet inte ska Ã¥ka av, men ÀndÃ¥ sÃ¥ gÃ¥r guldplat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpt Kejsar 4mm som tappade fÀrg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersÀttningsprodukt. Service i vÀrldsklass. Sen fÃ¥r man som konsument tÀnka pÃ¥ det inte Àkta guld... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för mÀn. Vi Àr ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det Àr just det som fått oss att gå från ett företag som endast sÀljer smycken - till ett varumÀrke som gjort sig kÀnt i hela Sverige, och Àven internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. VÀlkommen att bestÀlla ditt nÀsta smycke ifrån oss!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

BÀst i Norden

Trevligt bemötande och svarar snabbt , fick ny vara efter att min gick sönder utan några problem alls .bÀsta smycken i Norden

2025幎2月20日

Kejsar からの回答

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att du Àr nöjd🌟

5぀星のうち5の評䟡

Riktig bra hemsida och vÀldigt finna

Riktig bra hemsida och vÀldigt finna saker och snabbaste leverans nånsin
Jag Àr jÀtte nöjd med min bestÀllning
Tack så mycket

2025幎2月20日

Kejsar からの回答

Tack så mycket för din recension Tebin, Kul att höra att du blev nöjd!

Otroligt bra företag!

Otroligt bra bemötande!! Kejsar visar verkligen att kunderna kommer först jag blev glatt överraskad efter jag mejlade de. Fin och trevlig service, smyckena ser ju helt fantastiska ut, vÀldigt lyxigt!

2025幎2月6日

Kejsar からの回答

Tack sÃ¥ mycket för att du delar med dig av din upplevelse, vi uppskattar dig!❀‍🔥🌟

5぀星のうち5の評䟡

Ett företag som verkligen vÀrnar om

Ett företag som verkligen vÀrnar om sina kunder och som genuint vill göra sina kunder nöjda. Fantastisk kvalitet på smyckena och bara förpackningarna i sig skriker lyx. Kommer definitivt handla igen !!

2025幎2月5日

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Det var ett problem med min leverans men skrev till dem på Instagram och de svarade snabbt och åtgÀrdade problemet + kompensation!
Uppskattar bra service sÃ¥ mycket och kommer göra att jag blir en Ã¥terkommande kund🙏🏜

2025幎1月30日

Kejsar からの回答

Tack för din fina recension! 😊 Vi strÀvar alltid efter att ge snabb och smidig service, sÃ¥ det glÀder oss att vi kunde lösa problemet Ã¥t dig. Vi ser fram emot att ha dig som Ã¥terkommande kund! 🙌✚

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra bemötande mot sina kunder

Otroligt bra bemötande mot sina kunder nÀr man skickar mejl till de, blev glatt överraskad. Hade jag kunnat hade jag gett fler stjÀrnor, kommer definitivt att handla från Kejsar igen!!!

2025幎1月27日

Kejsar からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! 🌟 Vi Àr sÃ¥ glada att du uppskattade vÃ¥rt bemötande!😊🙌

5぀星のうち2の評䟡

Ingen trevlig köpupplevelse

Ingen trevlig köpupplevelse.
Jag hade lÀst massvis med dåliga omdömen innan mitt köp men såg att flera stora svenska kÀndisar följde dom på Instagram bland annat och bestÀmde mig för att bestÀlla Àndå.

Skrev till dom INNAN köpet för att försÀkra mig om att varan fanns i lager och att leveransen inte skulle ta lång tid då de adresserar ut att de har 1-3 arbetsdagar leveranstid på hemsidan.

Jag bestÀllde och dagarna gick
. Inget paket skickades.. jag vÀntade nÃ¥gra dagar, hörde av mig. Fick svar 1-2 dagar senare att de ber om ursÀkt och den skickas snart.

VÀntar ytterligare några dagar, ingenting hÀnder.

Skrev dÀrför igen och de försÀkrade mig om att den skulle skickas nÀsta dag.
NÀsta dag kom
.. ingenting hÀnder.

Började nÀstan tro att dom drop shippa. Att dom inte alls hade något lager i Sverige?
Men helt plötsligt så såg jag på PostNord appen att den va inlÀmnad (utan att meddela mig)

Så jag har fått varan men allt Àr inte frid och fröjd för de.

Jag tycker att upplevelsen va utdragen och irriterande med lång vÀntetid på både varan och svar på mejl.

Detta bör förÀndras!!

2025幎1月22日

Hej Tobias,

Vi ber verkligen om ursÀkt för den försenade leveransen och den utdragna köpupplevelsen du haft hos oss. Det Àr sjÀlvklart inte så vi vill att det ska vara, och vi förstår din frustration.

Vi uppskattar din feedback och tar den pÃ¥ största allvar för att förbÀttra vÃ¥r service framöver. Vi vill mer Àn gÀrna kompensera dig för besvÀret – vÀnligen hör av dig till oss via mejl, sÃ¥ ser vi till att hjÀlpa dig sÃ¥ fort som möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, och vi hoppas att få chansen att ge dig en betydligt bÀttre upplevelse i framtiden.

Supernöjd!

Supernöjd!! Har tidigare handlat från dem och Àr nöjd. rekommenderar!

2025幎1月17日

Kejsar からの回答

Stort tack för din fina recension! 🙌 Vi Àr glada att du Àr nöjd och uppskattar din rekommendation. Ser fram emot att fÃ¥ hjÀlpa dig igen i framtiden! 😊✚

5぀星のうち4の評䟡

Riktigt solida lÀnkar

Riktigt solida lÀnkar denna gÃ¥ngen i 925 silver rakt igenom ! Skiner som vitguld precis dom beskrivet! Detta företag har avancerat uppÃ¥t kraftigt ! Blir att bestÀlla ett hÀnge nÀr det kommer in i lager ! Trevlig support dessutom 🀙🏌

2025幎1月9日

Kejsar からの回答

Stort tack för din grymma recension! 💎✚ Vi Àr superglada att du Àr nöjd med lÀnkarna och vÃ¥r service. Hoppas vi kan fixa ditt nÀsta hÀnge snart – vi ser fram emot din nÀsta bestÀllning! 🀙🏌😊

5぀星のうち5の評䟡

Ärligt företag snabb leverans och bra

Ärligt företag snabb leverans och bra priser och grymt fina smycken

2025幎1月5日

Kejsar からの回答

Tack för din fina recension! 🙌 Vi uppskattar din kommentar och Àr glada att du Àr nöjd med bÃ¥de leveransen, priserna och smyckena. Hoppas vi fÃ¥r hjÀlpa dig igen snart! 😊✚

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde under black Friday

BestÀllde under black Friday. Ett paket kom fram i tid utan krångel. Mitt andra paket skickades ivÀg till fel land, fick sedan returneras och nu ligger paketet på någon postterminal eftersom att kejsar inte hÀmtar ut paketet så att dem kan skicka det till mig. Min brors paket Àr inte ens skickat Àn och det Àr liksom julafton imorgon. Det har gått 24 dagar sedan vi bestÀllde. Har hört av mig på tik tok utan svar, på Instagram vid ett flertal gånger över flera dagars tid utan svar samt ett par mail som inte blivit besvarade. Produkterna man fick med var också en besvikelse, verkligen bara dam produkter som ingen vill ha. Står nu på julafton utan några julklappar att ge bort eftersom paketet inte kommer fram, samma gÀller min bror. Har bestÀllt från kejsar vid ett flertal gånger innan och det Àr en fin kvalité på deras produkter och det har aldrig varit krångel innan. Men den hÀr black Friday skötte dem inte snyggt hittills. Skulle önska att jag blir kompenserad för detta, får se hur kejsar vÀljer att lösa allt.

Så det Àr idag fredag 31 januari, fick svar från kejsar och jag fick tillbaka pengarna. Fortfarande irriterande hur allt blev men har en viss förståelse. Det löste sig tillslut och kommer sjÀlvklart bestÀlla dÀr igen.

2024幎12月23日

Kejsar からの回答

Vi vill börja med att be om ursÀkt för den hÀr upplevelsen – det Àr verkligen inte den service vi strÀvar efter att ge. Vi förstÃ¥r hur frustrerande det mÃ¥ste vara att stÃ¥ utan julklappar pÃ¥ grund av en försenad leverans och uteblivna svar, sÀrskilt nÀr du tidigare haft bra erfarenheter hos oss.

Det låter som att det har skett flera missförstånd och fel lÀngs vÀgen, vilket vi tar på största allvar. Vi vill mer Àn gÀrna lösa detta för dig och din bror samt kompensera er för besvÀret. VÀnligen hör av dig till oss via mejl så att vi kan prioritera ditt Àrende och se till att ni får den hjÀlp ni förtjÀnar.

Tack för att du delar din feedback – vi tar den med oss för att bli bÀttre. Hoppas vi kan göra det rÀtt för dig!

5぀星のうち3の評䟡

Missnöjd med deras black weekend

Jag Àr nöjd med smycket jag köpte. Men köpte på deras black weekend då man skulle få med smycken för 3500kr. Gåvorna jag fick var bara tjejsmycken tyvÀrr så dem har jag ingen nytta av tyvÀrr

2024幎12月22日

Hej Wille,

Tack för din recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med smycket du köpte.

Under vår Black Weekend-kampanj skickade vi med både herr- och damsmycken i våra gåvor, så det kan variera vad olika kunder fick. Vi beklagar om smyckena du fick inte passade dig, det var sjÀlvklart inte vår intention.

Hör gÀrna av dig till oss, så ser vi till att skicka med något extra i din nÀsta bestÀllning som bÀttre matchar din stil. Vi uppskattar ditt stöd och hoppas få ge dig en Ànnu bÀttre upplevelse framöver!

Gjorde en bestÀllning frÃ¥n den för 20

Gjorde en bestÀllning från den för 20 dagar sedan. Har kontaktat den på Instagram dÀr man bara öppnade mina meddelanden. Tik tok och mejl dÀr man inte har svarat. KÀnner mig lurad

2024幎12月20日

Kejsar からの回答

Vi beklagar verkligen att du upplevde bristande kommunikation frÃ¥n oss under den perioden. Vi var extremt överbelastade vid tillfÀllet, vilket gjorde att svarstiderna pÃ¥ kundtjÀnsten blev lÀngre Àn normalt – nÃ¥got vi verkligen beklagar.

Vi Àr dock glada att vi kunde lösa ditt problem och Àven skicka med en kompensation enligt vår överenskommelse. Vi strÀvar alltid efter att göra rÀtt för oss och ser till att våra kunder blir nöjda i slutÀndan.

Tack för din tålamod och förståelse, och vi hoppas få ge dig en bÀttre upplevelse framöver!

Behöver du någon mer hjÀlp Àr det bara att höra av dig till oss så hjÀlper vi till!

5぀星のうち1の評䟡

Jag hade bestÀllt ett armband som jag

Jag hade bestÀllt ett armband som jag sedan Àndrade mig över och valde fel val nÀr jag kunde bestÀmma hur min retur skulle gÃ¥ tillvÀga, det tog nÃ¥gra dagar innan jag fick hjÀlp med hur jag skulle göra och dÃ¥ fick jag lÀmna en lapp i mitt paket dÀr jag skrev dÃ¥ att jag ville göra en retur och inte byte.Men nu en vecka senare trots att dom mottagit mitt paket har jag ej fÃ¥tt tillbaka pengarna och jag har fÃ¥tt mejl dÀr det stod hoppas du Àr nöjd med din vara osv, men dÃ¥ skrev jag och frÃ¥gade om dom kommer göra en retur eller vad som kommer hÀnda och dÃ¥ fick jag svar att dom kommer göra en retur och att det bara blev skickat sÃ¥ automatiskt! Armbandet i sig var annars jÀtte snyggt och mitt problem var aldrig produkten eller leveranstid utan hur krÃ¥ngligt kejars retur kan bli speciellt nÀr man tar fel och ej kan Àndra. Nu fÃ¥r jag hoppas pÃ¥ att jag fÃ¥r pengarna som dom sagt😩

2024幎12月17日

Kejsar からの回答

Vi beklagar att ditt byte och returupplevelse blev krÃ¥ngligare Àn vad den borde ha varit. I vanliga fall gÃ¥r vÃ¥ra byten och returer vÀldigt smidigt, men under denna period var vi extremt överbelastade, vilket orsakade vissa förseningar – nÃ¥got vi verkligen ber om ursÀkt för.

Vi Àr glada att vi har kunnat lösa ditt Àrende och skickat ditt byte. Om du behöver ytterligare hjÀlp eller har fler funderingar, tveka inte att kontakta oss via mejl. Vi skickar mer Àn gÀrna en kompensation för din besvÀrliga upplevelse.

Tack för din förståelse, och vi hoppas kunna ge dig en bÀttre köpupplevelse nÀsta gång!

5぀星のうち1の評䟡

går nog och handlar i fysisk butik framöver

tog 2 och en halv vecka att fÃ¥ hem paketet med 0 svar pÃ¥ mail, skulle fÃ¥ med ett paket vÀrt 3500 som black friday deal dom slÀngde verkligen med sÃ¥nt som ingen skulle vilja ha tjej smycken och ett armband som eventuellt kanske skulle funka pÃ¥ en 5 Ã¥ring tur att det Àr jul sÃ¥ man kan ge bort dem iaf 😅 halsbandet var vÀll okej kÀnns som det kommer gÃ¥ sönder lÀtt

2024幎12月17日

Kejsar からの回答

Vi ber om ursÀkt för den lÀngre leveranstiden och att du inte fick svar pÃ¥ ditt mejl i tid. Under Black Friday-veckan hade vi en extremt hög belastning, vilket pÃ¥verkade bÃ¥de leveranser och kundservice – nÃ¥got vi verkligen beklagar.

GÀllande gÃ¥vorna i kampanjen skickade vi en mix av bÃ¥de herr- och damsmycken, men vi förstÃ¥r att de kanske inte matchade dina förvÀntningar. Vi vill gÀrna göra rÀtt för oss – hör gÀrna av dig via mejl, sÃ¥ ser vi till att skicka med nÃ¥got extra vid din nÀsta bestÀllning!

Tack för din feedback, vi tar den med oss för att bli bÀttre!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。