Stor eloge till detta företaget , extremt bra sortiment med kvalitet på smyckerna , bestÀllde ett armband som vart för litet och det tog 3 arbetsdagar att redan få det nya ! Köp era smycken hÀr
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte ett armband som va jÀtte fint och de va jÀtte bra kvalitet pÃ¥ den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va Àven jÀtte trevliga nÀr jag skrev till dom och... ãã£ãšèŠã
JÀtte dÃ¥lig kvalitet pÃ¥ deras kejsar lÀnkar, knappt anvÀnt min kejsarlÀnk innan guldet Àr redan borta, och har aldrig duschat med den pÃ¥ grund av att guldet inte ska Ã¥ka av, men ÀndÃ¥ sÃ¥ gÃ¥r guldplat... ãã£ãšèŠã
Köpt Kejsar 4mm som tappade fÀrg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersÀttningsprodukt. Service i vÀrldsklass. Sen fÃ¥r man som konsument tÀnka pÃ¥ det inte Àkta guld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för mÀn. Vi Àr ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det Àr just det som fått oss att gå från ett företag som endast sÀljer smycken - till ett varumÀrke som gjort sig kÀnt i hela Sverige, och Àven internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. VÀlkommen att bestÀlla ditt nÀsta smycke ifrån oss!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra jobbat mycket seriöst hemsida jagâŠ
Bra jobbat mycket seriöst hemsida jag Àr jÀtte nöjd med min bestÀllning

BÀst i Norden
Trevligt bemötande och svarar snabbt , fick ny vara efter att min gick sönder utan några problem alls .bÀsta smycken i Norden

Kejsar ããã®åç
Riktig bra hemsida och vÀldigt finnaâŠ
Riktig bra hemsida och vÀldigt finna saker och snabbaste leverans nånsin
Jag Àr jÀtte nöjd med min bestÀllning
Tack så mycket

Kejsar ããã®åç
JÀttebra service ð skulle absolutâŠ
JÀttebra service!! ð skulle absolut rekommendera! HjÀlpsamma och de har verkligen fina smycken!

Otroligt bra företag!
Otroligt bra bemötande!! Kejsar visar verkligen att kunderna kommer först jag blev glatt överraskad efter jag mejlade de. Fin och trevlig service, smyckena ser ju helt fantastiska ut, vÀldigt lyxigt!

Kejsar ããã®åç
Ett företag som verkligen vÀrnar omâŠ
Ett företag som verkligen vÀrnar om sina kunder och som genuint vill göra sina kunder nöjda. Fantastisk kvalitet på smyckena och bara förpackningarna i sig skriker lyx. Kommer definitivt handla igen !!

Otroligt bra service
Otroligt bra service. Det var ett problem med min leverans men skrev till dem på Instagram och de svarade snabbt och åtgÀrdade problemet + kompensation!
Uppskattar bra service sÃ¥ mycket och kommer göra att jag blir en Ã¥terkommande kundððœ

Kejsar ããã®åç
Otroligt bra bemötande mot sina kunderâŠ
Otroligt bra bemötande mot sina kunder nÀr man skickar mejl till de, blev glatt överraskad. Hade jag kunnat hade jag gett fler stjÀrnor, kommer definitivt att handla från Kejsar igen!!!

Ingen trevlig köpupplevelse
Ingen trevlig köpupplevelse.
Jag hade lÀst massvis med dåliga omdömen innan mitt köp men såg att flera stora svenska kÀndisar följde dom på Instagram bland annat och bestÀmde mig för att bestÀlla Àndå.
Skrev till dom INNAN köpet för att försÀkra mig om att varan fanns i lager och att leveransen inte skulle ta lång tid då de adresserar ut att de har 1-3 arbetsdagar leveranstid på hemsidan.
Jag bestÀllde och dagarna gickâŠ. Inget paket skickades.. jag vÀntade nÃ¥gra dagar, hörde av mig. Fick svar 1-2 dagar senare att de ber om ursÀkt och den skickas snart.
VÀntar ytterligare några dagar, ingenting hÀnder.
Skrev dÀrför igen och de försÀkrade mig om att den skulle skickas nÀsta dag.
NÀsta dag komâŠ.. ingenting hÀnder.
Började nÀstan tro att dom drop shippa. Att dom inte alls hade något lager i Sverige?
Men helt plötsligt så såg jag på PostNord appen att den va inlÀmnad (utan att meddela mig)
Så jag har fått varan men allt Àr inte frid och fröjd för de.
Jag tycker att upplevelsen va utdragen och irriterande med lång vÀntetid på både varan och svar på mejl.
Detta bör förÀndras!!

Supernöjd!
Supernöjd!! Har tidigare handlat från dem och Àr nöjd. rekommenderar!

Riktigt solida lÀnkar
Riktigt solida lÀnkar denna gÃ¥ngen i 925 silver rakt igenom ! Skiner som vitguld precis dom beskrivet! Detta företag har avancerat uppÃ¥t kraftigt ! Blir att bestÀlla ett hÀnge nÀr det kommer in i lager ! Trevlig support dessutom ð€ðŒ

Kejsar ããã®åç
Ãrligt företag snabb leverans och braâŠ
Ãrligt företag snabb leverans och bra priser och grymt fina smycken

Kejsar ããã®åç
Riktigt fina kedjor och hÀngen
Riktigt fina kedjor och hÀngen. Jag köpte i Cordell och det Àr vÀldigt bra kvalitet på produkten
Bra kundservice
Bra kundservice, mycket nöjd med produkterna
BestÀllde under black Friday
BestÀllde under black Friday. Ett paket kom fram i tid utan krångel. Mitt andra paket skickades ivÀg till fel land, fick sedan returneras och nu ligger paketet på någon postterminal eftersom att kejsar inte hÀmtar ut paketet så att dem kan skicka det till mig. Min brors paket Àr inte ens skickat Àn och det Àr liksom julafton imorgon. Det har gått 24 dagar sedan vi bestÀllde. Har hört av mig på tik tok utan svar, på Instagram vid ett flertal gånger över flera dagars tid utan svar samt ett par mail som inte blivit besvarade. Produkterna man fick med var också en besvikelse, verkligen bara dam produkter som ingen vill ha. Står nu på julafton utan några julklappar att ge bort eftersom paketet inte kommer fram, samma gÀller min bror. Har bestÀllt från kejsar vid ett flertal gånger innan och det Àr en fin kvalité på deras produkter och det har aldrig varit krångel innan. Men den hÀr black Friday skötte dem inte snyggt hittills. Skulle önska att jag blir kompenserad för detta, får se hur kejsar vÀljer att lösa allt.
Så det Àr idag fredag 31 januari, fick svar från kejsar och jag fick tillbaka pengarna. Fortfarande irriterande hur allt blev men har en viss förståelse. Det löste sig tillslut och kommer sjÀlvklart bestÀlla dÀr igen.

Kejsar ããã®åç
Missnöjd med deras black weekend
Jag Àr nöjd med smycket jag köpte. Men köpte på deras black weekend då man skulle få med smycken för 3500kr. Gåvorna jag fick var bara tjejsmycken tyvÀrr så dem har jag ingen nytta av tyvÀrr

Gjorde en bestÀllning frÃ¥n den för 20âŠ
Gjorde en bestÀllning från den för 20 dagar sedan. Har kontaktat den på Instagram dÀr man bara öppnade mina meddelanden. Tik tok och mejl dÀr man inte har svarat. KÀnner mig lurad

Kejsar ããã®åç
Jag hade bestÀllt ett armband som jagâŠ
Jag hade bestÀllt ett armband som jag sedan Àndrade mig över och valde fel val nÀr jag kunde bestÀmma hur min retur skulle gÃ¥ tillvÀga, det tog nÃ¥gra dagar innan jag fick hjÀlp med hur jag skulle göra och dÃ¥ fick jag lÀmna en lapp i mitt paket dÀr jag skrev dÃ¥ att jag ville göra en retur och inte byte.Men nu en vecka senare trots att dom mottagit mitt paket har jag ej fÃ¥tt tillbaka pengarna och jag har fÃ¥tt mejl dÀr det stod hoppas du Àr nöjd med din vara osv, men dÃ¥ skrev jag och frÃ¥gade om dom kommer göra en retur eller vad som kommer hÀnda och dÃ¥ fick jag svar att dom kommer göra en retur och att det bara blev skickat sÃ¥ automatiskt! Armbandet i sig var annars jÀtte snyggt och mitt problem var aldrig produkten eller leveranstid utan hur krÃ¥ngligt kejars retur kan bli speciellt nÀr man tar fel och ej kan Àndra. Nu fÃ¥r jag hoppas pÃ¥ att jag fÃ¥r pengarna som dom sagtð©

Kejsar ããã®åç
går nog och handlar i fysisk butik framöver
tog 2 och en halv vecka att fÃ¥ hem paketet med 0 svar pÃ¥ mail, skulle fÃ¥ med ett paket vÀrt 3500 som black friday deal dom slÀngde verkligen med sÃ¥nt som ingen skulle vilja ha tjej smycken och ett armband som eventuellt kanske skulle funka pÃ¥ en 5 Ã¥ring tur att det Àr jul sÃ¥ man kan ge bort dem iaf ð halsbandet var vÀll okej kÀnns som det kommer gÃ¥ sönder lÀtt

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹