KjÊrgaard kÞreskole var det helt rigtige valg for mig, stedet kan varmt anbefales. "Der er styr pÃ¥ motorcyklerne" Klaus er en super lÊrer, forstÃ¥r at fange eleverne og forklarer tingene enkelt og prÊc... ãã£ãšèŠã
KjÊrgaard kÞreskole i Varde kan varmt anbefales. Jeg havde Tom som kÞrelÊrer og har vÊret sÃ¥ glad for det! Han var god til at gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ mine fejl og ogsÃ¥ mine goder! Generelt nogle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞreskolen i Varde var 100% det korrekte valg for mig, og den er en jeg vil anbefale til andre. Der sÊttes stor fokus pÃ¥ sikkerheden, men alligevel har det altid vÊret en hyggelig oplevelse. Der v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min oplevelse hos KjÊrgaard har vÊret fantastisk. Teori og kÞretimer var veltilrettelagt, og lÊrerne var dygtige. Min kÞrelÊrer, Al Hasan, skabte et trygt lÊringsmiljÞ. Han gav plads til fejl og bru... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos KjÊrgaard KÞreskole viser vi vejen til kÞrekortet, og hvordan man bliver en god og hensynsfuld bilist og mc kÞrer. Gennem hele undervisningen sÊtter vi den enkelte elev i centrum. ForlÞbet fra man starter, til kÞreprÞven er bestået, tager normalt kun 2 måneder. Vi har teorilokaler i 6 vestjyske byer, så der er mulighed for at tage teorien der hvor man bor, og den praktiske undervisning, der hvor man går i skole, eller arbejder.
Storegade 22, 6800, Varde, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kjÊrgaard-kÞreskole.dk
- kjÊrgaard-kÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Jeg tog kÞrekort i Varde og havde Rikke som kÞrelÊrer. Alle kÞrelÊrere er mega sÞde, snaksaglige og imÞdekommendeð jeg er rigtig glad for det gode og lÊrerige forlÞb jeg har haft hos KjÊrgaard kÞreskoleð

Kan klart anbefales!
Igennem hele forlÞbet har jeg haft to virklig sÞde, og sjove teori lÊre, Rikke og
Tom.
Jeg havde Tom som kÞre lÊrer og han var altid klar på nogle gode snakke.
Jeg har altid fÞlt mig velkommen til at skrive til min kÞre lÊrer hvis der var noget jeg manglede svar på og fik altid et hurtigt svar.
Kan klar anbefales!

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Det var en rigtig god kÞreskole
Det var en rigtig god kÞreskole, de var allesammen virkelig sÞde og svart på de spÞrgsmål man havde, man lÊrte meget, og de gjorde sårn at man kunne forstå det, skud ud til Tom, Rikke og Claus

Rigtig god kÞrerlÊrer.
Jeg er 40 år og har taget kÞrekort for fÞrste gang. Jeg har aldrig haft behov for et kÞrekort for jeg flyttede til Billund, og jeg kan ikke sige andet end at jeg er meget tilfreds med den undervisning jeg fik af min kÞrelÊrer Leo.
Leo var utrolig hjÊlpsom, forstående og fleksibel og hjalp mig til at komme i mål på en god og ordentlig måde, også når min motivation manglede.
Takket vÊre Leo bestod jeg i Þvrigt i fÞrste forsÞg.
Leo er en stjerne -han har mine varmeste anbefalinger.

Mc Kort
Har lige taget mit mc kort hos dem.
Jeg har haft klaus igennem forlÞbet.
Han er en fantastisk dygtig person, fyldt med humor.
Personligt er jeg sindsygt nervÞs, men Klaus formåede at få mig til at "slappe" af til kÞreprÞven, så jeg bestod 1 gang.
Normalt er jeg et stort nervevrag.
Klaus strÊkker sig rigtigt langt med henblik på at få forlÞbet til at hÊnge sammen med dit arbejde.
Men også med at sÞrge for at du er klar til teori/kÞreprÞven.
Alt i Alt har det vÊret et super forlÞb, og kommer sku egentlig til at savne alle de grin og hyggelige timer vi har haft på vores lille mc hold.

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Sjove timer og tryg undervisning
Jeg har taget mit kÞrekort i Varde med Rikke som kÞrelÊrer, og det har vÊret en virkelig god oplevelse fra start til slut. Vi har haft mange gode og sjove timer sammen, hvor der både har vÊret plads til grin og seriÞs lÊring. Rikke er tålmodig, stÞttende og rigtig god til at forklare tingene, så man fÞler sig tryg bag rattet. Jeg kommer til at huske tilbage på kÞretimerne med et smil. Kan varmt anbefale KjÊrgaard KÞreskole!

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Jeg fik mit kÞrekort pÃ¥ fÞrste forsÞgâŠ
Jeg fik mit kÞrekort på fÞrste forsÞg ved KjÊrgaard KÞreskole.
Det har vÊret ekstremt hyggeligt, både til teori og kÞrelektionerne. Min kÞrelÊrer var Tom, når jeg havde kÞrelektioner med ham var det altid sjov, hyggeligt men også seriÞs på nogle punkter.
Jeg har også kÞrt med Rikke, hun er sjov, sÞd og hyggelig også.
Jeg anbefaler KjÊrgaard KÞreskole sÃ¥ meget, alle kÞrelÊrerne er dygtige og sÞde. Man lÊrer ogsÃ¥ virkelig meget, bÃ¥de i teorilokalet og i bilen. Jeg er lidt trist over at det er slut, men det har vÊret den bedste oplevelse som jeg ikke kommer til at glemme ð

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Jeg har lige fÃ¥et kÞrekort i fÞrsteâŠ
Jeg har lige fået kÞrekort i fÞrste forsÞg hos KjÊrgaard i Varde. Hele forlÞbet har simpelthen vÊret sindssygt hyggeligt, men også virkelig lÊrerigt.
Jeg havde Rikke som kÞrelÊrer og det har vÊret mega hyggeligt og så er hun god til at lÊre fra sig. Jeg vil klart anbefale KjÊrgaard

Godt og hurtigt
Gode lÊrer og et hurtigt forlÞb også lÊkkert med slik til teori

5-stjerne til KjÊrsgaard kÞreskole Billund
Jeg tog mit kÞrekort hos Leo ved KjÊrgaard Billund, og forlÞbet samt samvÊret med ham har vÊret ud over alt forventning.
Fra opstart og helt til slut har han vÊret meget tydeligt, god til at forklare og sÞrget for at man fÞlte sig sikker og tryg i alle givende situationer.
Grundet noget personligt var der stor sandsynlighed for at jeg skulle have skiftet til et senere hold. Men med Leoâs gode humÞr og fleksibilitet fandt han hurtigt en lÞsning som passede bÃ¥de holdet men ogsÃ¥ mit behov.
Det er tydeligt at Leo, gerne går det ekstra skridt for at sÞrge for en god oplevelse for hans elever.
Kan klart anbefale KjÊrsgaard kÞreskole og Leo som din kommende kÞrelÊrer.

KÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole
Jeg tog mit kÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole i Varde. Jeg havde Taxi-Tom som kÞrelÊrer og kan klart anbefale denne skole.

Kan klart anbefale
Kan klart anbefale. havde Tom som kÞrelÊrer, men også Emil i en kort periode, og begge var gode til at hjÊlpe og super Nice.

KÞreelev
Jeg har taget kÞrekort hos kjÊrgaards kÞreskole i skjern hos Rebecca.
Både kÞrelÊrer Rebecca og kÞreskolen har vÊret en virkelig god oplevelse, og kan kun anbefales herfra. Der har vÊret styr på vejledning og Rebecca har skabt trygge rammer, på vejen og i teori lokalet

Bedste kÞreskole
Jeg har haft Al Hassan som min kÞrelÊrer og jeg kan godt sige at det er den bedste kÞreskole og kÞrelÊrer som man kan få han forklar alt på en god måde hvor man kan forstår det hele

Hasan
KÊmpe fornÞjelse og kunne kÞre med Hasan! Der er både hyg men man lÊre os noget. Kan kun anbefales.

Kan varmt anbefale KjÊrgaard KÞreskole
Jeg kan varmt anbefale KjÊrgaards KÞreskole i Varde. Jeg havde Tom som kÞrelÊrer, og han gjorde hele forlÞbet bÃ¥de sjovt og lÊrerigt. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der er nem at forstÃ¥, og han skaber en tryg stemning bag rattet. ForlÞbet har vÊret godt planlagt, og jeg har hele tiden fÞlt mig godt klÊdt pÃ¥ â bÃ¥de til teori og praksis. Det har vÊret en positiv oplevelse fra start til slut!

God undervisning
Virkelig god oplevelse hos KjÊrgaard KÞreskole Varde. Min underviser var tålmodig og god til at forklare tingene. Alt gik godt og store tak til min kÞrelÊrer Tom for al hjÊlpen.

Oplevelse Hos KjÊrsgaard kÞreskole
Jeg har haft Al Hassan som kÞrelÊrer hos KjÊrsgaard KÞreskole, og jeg kan helt Êrligt kun sige gode ting. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og skaber en rolig stemning, så man fÞler sig tryg bag rattet.
Jeg bestod både teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, og det er i hÞj grad hans fortjeneste. Hvis du overvejer at tage kÞrekort, kan jeg virkelig anbefale ham og selve den skole. (-:

Kan varmt anbefalde kjÊrgaardâŠ
Kan varmt anbefalde kjÊrgaard kÞrerskole det har vÊret en super oplevelse at tage kÞrekort ved dem og kan stÊrk anbefale deres kÞre lÊrer Al Hasan some altid har et smil på lÊben og godt humÞr med sig.

KjÊrgaard KÞreskole ApS ããã®åç
Jeg har taget mit kÞrekort hosâŠ
Jeg har taget mit kÞrekort hos KjÊrgaard KÞreskole Varde. Hele forlÞbet har vÊret fantastisk, der har ikke vÊret noget at sÊtte en finger på.
Min kÞrelÊrer har vÊret Tom og med ham har man kunne vÊre sig selv - ingen dumme spÞrgsmål, god, let og forståelig lÊring. Snakkene handler om alt mellem himmel og jord når man er ude at kÞre!
Det kan klart anbefales at tage kÞrekort hos KjÊrgaard!