Fine produkter, men meget dårlig kundeservice og ekstrem lang leverings tid, uden at få en bekrÊftelses mail. Så pakken kom bag på mig, vidste ikke jeg havde bestilt den da jeg intet hÞrte
Har endelig modtaget min bestilling som var helt tilfredsstillende. Men det undre mig at man forsat benytter en transportÞr der bruger sÃ¥ lang tid pÃ¥ at levere. Pakker fra Shein og Temu kommer hurtige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
14 marts skrev jeg en meget misfornÞjet meddelelse Jeg mÃ¥ trÊkke mit sure opstÞd tilbage, da kitting room ikke kan gÞr for at post nord havde afleveret mine pakker i den forkerte postkasse Da den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Billige priser, men ALT for lang leveringstid. Jeg endte med at annullere min ordre grundet den lange leveringstid (som jeg ikke blev oplyst om undervejs, selvom den blev yderligere flere uger forsin... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det er nemt at bestille og jeg fÃ¥râŠ
Det er nemt at bestille og jeg får varerne hurtigt

Knittingroom.dk ããã®åç
Som det mindste give besked til kundenâŠ
Som det mindste give besked til kunden om at ordren er i restordre og man derfor ikke kan overholde leverings dato
Svar på Atelje retursvar:
Du skriver jeg har modtaget en mail den 20/9 kl. 6:09. Det kan jeg ikke se. Er du venlig at genfremsende den på min mail, som I har, altså vedhÊfte den originale mail og jeg vil kontakte min internet udbyder for at hÞre hvad der er sket /Marianne

Gode varer
Gode varer - pÊnt emballeret
Negativt: fragtomkostninger og 1 uges leveringstid.

Meget langsom levering
Meget langsom levering. Snart tre uger siden jeg bestilte og har endnu ikke modtaget noget!

Ikke god service
Jeg blev trukket belÞbet omkring en uge fÞr jeg fik min vare. Det er muligt at I må trÊkke ved bestilling MEN det er IKKE i orden når man spÞrger hvorfor belÞb er trukket mens vare hverken var modtaget eller afsendt at det skyldtes at den ikke var på lager og fÞrst kunne sendes senere. I er det fÞrste sted jeg oplevede at blive trukket for noget Sà hurtigt. Hvis I måske ikke kunne have skaffet varen så skulle I til at returnere dem. Andre trÊkker når varen er afhentet fra udleveringssted

Knittingroom.dk ããã®åç
Jeg blev trukket belÞb fÞr I havde min vare på lager
Jeg blev trukket belÞbet for min ordrer 2 dage efter bestilling men har i dag (efter 6 dage) fÃ¥et af vide at I ikke har varen pÃ¥ lager - sÃ¥ derfor ville der gÃ¥ lidt lÊngere tid. Jeg fik sÃ¥ af vide at I MÃ
TTE trÊkke ved bestilling. Det synes jeg ikke er i orden - har aldrig oplevet dette fÞr. Normalt bliver jeg trukket kort efter varen bliver udleveret til mig eller når den afsendes. Jeg synes det er for dårligt at I har penge stående til rentefordel hvor jeg som kÞber mister renter ved at I snupper dem fÞr I overhovedet har varen på lager.
Spar mig for den kommentar som mange andre anmeldere her har fået "tak for din anmeldelse". Dette er en kritik.
Det er muligt I KAN trÊkke belÞbene i så god tid som I gÞr men jeg synes ikke det gÞr det i orden når I som i min situation slet ikke havde varen på lager da jeg lagde min ordrer på jeres hjemmeside
Bed mig heller ikke om at skrive til kundeservice - det er dem jeg er utilfredse med - fik ikke nogen god service med min henvendelse. Hun "beklagede" at det ikke bare kunne lade sig gÞre at Êndre reglerne for trÊk af kundernes penge. MEN I kunne godt Êndre det til at I må (men ikke behÞver) trÊkke dem med det samme. Hvorfor skulle det vÊre svÊrt at rette det tilbage og få glade kunder Kan se på Trustpilot at jeg ikke er den eneste som klager over det

Hvorfor sende I en anmeldelse
Hvorfor sende I en anmeldelse, nÃ¥r jeg ikke har modtaget varerne endnuð I lover levering indenfor 5 til 8 hverdage.
Hele min ordre forventer I fÞrst at levere i uge 30, så jeg venter stadigvÊk.

Knittingroom.dk ããã®åç
LÊkkert garn og hurtig levering
LÊkkert garn og hurtig levering. Gode muligheder for refundering, gjort brugervenligt

Knittingroom.dk ããã®åç
TrÊkker belÞb fÞr ordren er afsendt
TrÊkker belÞb fÞr ordren er afsendt. Får kun halve ordren, da resten af garnet er i restordre, og leveres ikke fÞr uge 31, dvs ca 4 uger efter belÞb er trukket

8 dage efter bestilling: Intet garn endnu
Det er svÊrt at bedÞmme Knittingroom, for her 8 dage efter min bestilling, har jeg stadig ikke modtaget garnet

Handla inte hÀr
Handla inte hÀr. Dålig service och man får inte återbetalningen nÀr man returnerat varorna. Mycket dåligt.