Fine produkter, men meget dårlig kundeservice og ekstrem lang leverings tid, uden at få en bekrÊftelses mail. Så pakken kom bag på mig, vidste ikke jeg havde bestilt den da jeg intet hÞrte
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har endelig modtaget min bestilling som var helt tilfredsstillende. Men det undre mig at man forsat benytter en transportÞr der bruger sÃ¥ lang tid pÃ¥ at levere. Pakker fra Shein og Temu kommer hurtige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
14 marts skrev jeg en meget misfornÞjet meddelelse Jeg mÃ¥ trÊkke mit sure opstÞd tilbage, da kitting room ikke kan gÞr for at post nord havde afleveret mine pakker i den forkerte postkasse Da den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Billige priser, men ALT for lang leveringstid. Jeg endte med at annullere min ordre grundet den lange leveringstid (som jeg ikke blev oplyst om undervejs, selvom den blev yderligere flere uger forsin... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skriver -25% på alt garn
Skriver -25% på alt garn. Dette er ikke sandt. Det gÊlder nemlig ikke i forvejen nedsatte varer. Prisen for alafosslopi 52kr.
Kan fås alle andre steder til 55kr så kan da ikke se det er 25% billiger.
De trÊkker sÃ¥ ogsÃ¥ lige 2912kr fra min konto uden at gave andet end 20 nÞgler hjemme. Det er skuâ frÊkt. ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡

Knittingroom.dk ããã®åç
Tak for hjÊlpsomheden den havde jegâŠ
Tak for hjÊlpsomheden den havde jeg brug for ikke nemt når man er 93 år stor tak Annelise

I har trukket pengene den 11. Maj - fÞr afsendelse af ordren
I har trukket pengene den 11. Maj 2023 men l forventer fÞrst levering i uge 23
Alt for lang leveringstid og mener ikke det er lovligt at trÊkke pengene fÞr ordren er afsendt.

Knittingroom.dk ããã®åç
I er for lÊnge om at levere og trÊkkerâŠ
I er for lÊnge om at levere og trÊkker pengene fÞr varen er sendt .Varen kan fÞrst forventes leveret uge 22

Knittingroom.dk ããã®åç
Hurtig levering, nemt at bestille. SkÞnt at få en lille gave i form af gavekort til nÊste kÞb.

Knittingroom.dk ããã®åç
Havde bestilt trÊÊg til påske
Havde bestilt trÊÊg til påske. Fik en bekrÊftelse hvor jeg ikke lige fik set at de fÞrst kunne lev uge 29. Måske en opringning om jeg stadigvÊk vil have ordren vil have vÊret god kundeservice isÊr for noget så sÊsonprÊget

Knittingroom.dk ããã®åç
Bare BRA......Tak for god service ogâŠ
Bare BRA......Tak for god service og hurtig levering....er meget glad for mine produkter.....kan varmt anbefales.....

NÃ¥r jeg ikke ved
Når jeg ikke ved, hvornår I kommer, er det svÊrt lige at vÊre klar, når I ringer på.
Men så stillede I heldigvis pakken ude for min dÞr, det var jeg glad for.
Mange tak for det.

Knittingroom.dk ããã®åç
Let at bestille garn og let at fÃ¥ setâŠ
Let at bestille garn og let at få set tilsendt. GlÊder mig til at modtage garnet.

Knittingroom.dk ããã®åç
Det har jeg skrevet ovenfor
SÞrge for at yderst vigtige informationer om produktet er tilgÊngelige på dansk.

Knittingroom.dk ããã®åç
Det er en fornÞjelse at bestille hosâŠ
Det er en fornÞjelse at bestille hos jer. Tak

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã