Korup DÆKservice レビュヌ 63

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget dÃ¥rlig oplevelse, deres nye vaskemaskine ÞdelÊgger klarlakken pÃ¥ alufÊlgene og derefter blir skylden givet til producenten! Waoo, ingen hjÊlp at hente selvom man har vÊret trofast kunde i mang... もっず芋る

Vi punkterede pÃ¥ Fyn og stod lidt pÃ¥ herrens mark – men heldigvis fandt vi frem til Korup DÊkservice, og det var en helt fin oplevelse midt i en trÊls situation. De var hurtige, imÞdekommende og vi... もっず芋る

Hej Allan, Tak for svaret og forklaringen! Dit initiativ med personale-turen er prisvÊrdig, og den forlÊngede bededagsferie er jer vel undt. Der var bare den lille "smutter", at der manglede et sk... もっず芋る

Det eneste sted min Tesla fÃ¥r skiftet dÊk og opbevaret dÊk. Hvis du vil have et professionelt dÊkcenter til at hÃ¥ndtere dine dÊk er det her stedet. Jeg er blevet mÞdt med god service og vejled... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

圓該䌁業による蚘述

Vi har siden 1972 leveret professionel DÆKservice til private, erhverv og landbrug. Med vores mange Ã¥rs erfaring som dÊkspecialist klarer vi alle typer opgaver og er lagerfÞrende i stort set alle stÞrrelser DÆK til dit kÞretÞj og ellers skaffer vi det! Vi tilbyder bl.a. dÊk, fÊlge, lapning, montering, afbalancering, sporing, dÊkhotel, 24/7 mobil DÆKservice og meget mere
 Vores mission er at yde den hÞjeste service med den bedste kvalitet og vÊre de billigste pÃ¥ markedet uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis. Derfor har du prisgaranti nÃ¥r du kÞber nye dÊk hos os. LÊs meget mere her pÃ¥ siden og se hvad der gÞr os til din foretrukne DÆKservice. Vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig!

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

63件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Venlig og kompetent fra start til slut

Venlig og kompetent fra start til slut. Vi fik rigtig god behandling, der gik ikke lang tid fra opkaldet til Korup DÊkservice, til de dukkede op på adressen. Et punkteret dÊk blev lappet, mens bilen stod i indkÞrslen. En Þv-dag blev til en god dag, og til en god pris! Tak for hjÊlpen.

2022幎2月8日

Var hos Korup DÊk for at fÃ¥ nye vinter

Var hos Korup DÊk for at fÃ¥ nye vinter dÊk pÃ¥ men i farten var mine orginale Kia hjulkapsler vÊk 😒
Allan mente at de ikke var blevet indlevet sammen med de gamle hjul.
Hvilket var lÞgen, nå men så kunne jeg få nogen blink blik kapsler i stÞdet for, som over hovedet ikke klÊde min
Kia Picanto
De kan ikke en gsng tilbyder mig at kÞbe et par originale til mig.
Jeg påtalte også at de, så kaldte stål fÊlge...
så meget rusten ud, mere end da jeg afleverede dem i deres opbevaring 😡

2021幎11月4日

Verdensklasse behandling 😁

Altid en fornÞjelse at vÊre kunde hos Allan, Nina og Co.
Idag skille jeg bare ha’ lappet et lille hul i et fordÊk. De var klar pÃ¥ aftalt tidspunkt. De anviste smilende den port, jeg skulle ind ad. En frisk glad medarbejder tog over. Jeg kunne kÞre derfra ti minutter hurtigere end lovet. Alt sammen for kr 250. Medarbejderen der lappede dÊkket sluttede med at minde mig om, at efterspÊnding af dÊkket er en klog ting st fÃ¥ udfÞrt. At det er inkluderet i prisen og ikke krÊver en sÊrskilt tidsbestilling. Det er da verdensklasse. Tak og god dag!! Hilsen Fini Tvingsholm

2021幎8月11日

Fremragende!!

Fremragende!!! Stod med punkteret trailer fredag eftermiddag. De autoriserede vÊrksteder i Odense måtte melde pas men Korup klarede det med det samme. Godt arbejde gutter.

2021幎7月30日
自発的なレビュヌ

Efter en mundtlig pris pÃ¥ et traktordÊk

Efter en mundtlig pris på et traktordÊk sendes en faktura på knap 800 kr hÞjere. Efter flere samtaler må jeg se i Þjnene, at firmaet ikke vil tage del i ansvaret for en dårlig måde at oplyse en pris til en kunde på. Jeg betaler selvfÞlgelig-det har jeg altid gjort. Men det er ikke sådan jeg har drevet min virksomhed i 30 år selv.

2021幎7月20日
自発的なレビュヌ

Har ikke styr på deres arbejde.

Jeg har enlig altid vÊret rigtig glad for deres arbejde her, men de falder sku af på den nu. Der er fÞrst og fremmest blevet solgt 2 år gamle dÊk til min svigerfar og taget fuld pris for det.
Og nu i dag har jeg brugt 1 time på at få sat forkerte dÊk på. Der er sat michelin energy saver på og der er bestilt ENTEN michelin pilot sport 3 eller pilot sport 4 da det er det eneste jeg vil kÞre med. Dem har de så lige pludselig ikke hvilket der blev sagt de havde i lÞrdags og må nu sÊtte de gamle dÊk på igen.
Meget utilfreds.

2021幎7月19日
自発的なレビュヌ

Skulle have nye fÊlge og dÊk til min

Skulle have nye fÊlge og dÊk til min vito, gode anbefalinger til mit kÞrsels behov. Hurtig bestilling, Og da de ringede og sagde mine hjul var klar, kunne de monterer samme dag. Kan kun give 👍
Det eneste minus må vÊre, at der altid er mange mennesker, men de har vel bare set ligesom mig. God service og fornuftige priser alle kan vÊre med på, så tak herfra!

2021幎5月7日
自発的なレビュヌ

Gammel kunde, men smidt ud!

Jeg har vÊret kunde i rigtigt mange år, men så bare forbi jeg kÞber dÊk hos en anden forretning, bliver jeg smidt..kan pludselig ikke lÊngere have mine hjul opbevaret. Det er en skuffelse!

2020幎3月31日

Hej Allan,

Hej Allan,
Der var bare den lille "smutter", at der manglede et skilt i dÞren forklarende at der var lukket fÞr normal lukketid torsdag - og hvorfor.
Det er jeg sikker på ikke vil mangle nÊste gang!

2019幎5月29日
自発的なレビュヌ

Bilen stod i garagen med et sprunget dÊk
Der blev samme sag sendt en mand ud og hente begge bagdÊk og skiftet med det samme.
Super service til fornuftige priser

2019幎5月28日

Hej Henrik
Tak for din roser. Herligt det spiller, når vi rykker ud.
Med venlig hilsen Korup DÊkservice

En umiddelbar karakterstik af Korup

En umiddelbar karakterstik af Korup DÊkcenter er:

Stedet hvor man lynhurtigt får skiftet dÊk - undertiden hurtigere end man kan nå at få betalt.

Perfekt arbejde

HÞjt serviceniveau.

Stedet kan absolut anbefales,

2019幎5月20日

Hej Erik
Tak for din anmeldelse. Det luner.
Mvh Korup DÊkservice

UbehÞvlet

grotesk dårlig service.

2017幎5月3日

Hej Morten.

Dit vredesudbrud skylder lidt en forklaring.
Vores montÞr fortÊller dig helt korrekt at du ikke må ryge på vÊrkstedet - hvilket er helt i overensstemmelse med dansk lovgivning og vores skiltning.
Dette udlÞser så at du bliver så vred at du forlader vÊkstedet med dine dÊk, hvilket du jo er din gode ret til. Dog vÊlger du at kÞre uden at betale for den ydelse vi har leveret.
Du kÞrer fra regning.

UbehÞvlet opfÞrlse!

Da selveste ejer ikke kunne finde ud af kodning af automatisk dÊktrykmåler ind på overvågningssystemet i vores Ford Focus, og da jeg have vente en time for at de skulle skaffe en person fra et andet firma til at udfÞre opgave, sagde jeg til ejer, at det system er da i alle nye bil, bleve han ubehÞvlet og sagde jeg kunne bare tag mine dÊk og kÞre igen. Og det gjorde jeg så....

2016幎12月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。