Varen kom flere dage forsinket. Intet svar nÃ¥r jeg skrev at det ikke lÊngere var aktuelt med varen eftersom jeg endte op med at kÞbe det i en fysisk butik. Venter stadig pÃ¥ krav om refusion, flere... ãã£ãšèŠã
Jeg ved snart ikke hvor man skal begynde. Efter arbejde have placeret ordren tager det dem 2 dage at reagere. Et kort svar pÃ¥ mail efter flere henvendelser pÃ¥ sms og email. Krystallen blev dog... ãã£ãšèŠã
Altid god og venlig service og godt og spÊndende udvalg. LÞbende gode tilbud. Denne gang skal jeg forbi butikken for fÞrste gang og hente min bestilling, da jeg er nysgerrig pÃ¥ at se denne. IÞvrigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utrolig skÞn og atmosfÊrisk lille butik med en hyggelig & serviceminded ejer ðžð Krystallerne som jeg kÞbte til en gave, blev modtaget med stor glÊde. IÞvrigt var stÞrrelsen og kvaliteten pÃ¥ krystal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KRYSTAL er en spirituel butik pÃ¥ Ãsterbro i KÞbenhavn. Vi har et kÊmpe udvalg af smukke krystaller, velduftende rÞgelse og fascinerende tarot- og englekort. Du kan naturligvis ogsÃ¥ bestille dine varer i vores webshop pÃ¥ www.krystal.dk. Vi sender dine varer samme sag eller vÊlg Click & Collect og kom ned i butikken og hent dine varer, nÃ¥r det passer dig.
Ãsterbrogade 88, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- hej@krystal.dk
- krystal.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Det var en meget flot solfanger som jegâŠ
Det var en meget flot solfanger som jeg havde kÞbt hos jer og den har jeg meget glÊde af
Venlig hilsen
Bente Skov

En god butik
En rigtig god butik
Har tit kÞbt produkter hos dem
Er godt tilfreds

Krystal ããã®åç
Jeg har for fÞrste gang handlet iâŠ
Jeg har for fÞrste gang handlet i Krystal. Det bliver helt sikkert ikke sidste ðð«¶
Lyn hurtig levering og super, super kunde service. ðº
Jeg vil hermed give Krystal de varmeste og bedste anbefalinger.

Hurtig levering
Hurtig levering, og virkelig fine produkter. Ganske tilfreds med mit kÞb :)

Krystal ããã®åç
It was a quick deal and a nice productâŠ
It was a quick deal and a nice product was received. The shipping was far too expensive, though.

Super flot armbånd
Super flot armbånd. Helt fantastiske produkter, som holder hvad de lover ifh kvalitet. Hjemmesiden er fyldt med de mest fantastiske og flotte ting

Super god service (Tak
Super god service (Tak, Martin ð) Hurtig levering â€ïž Topkarakter herfra!

Krystal
Hurtig levering, men den lille gave de lovede sammen med ordren var så lille at den ikke kunne ses. Vil albefale at de skal lade vÊr med at love noget når det ikke passer. Vil stadig kÞbe hos dem for produkterne er helt i top.

Krystal ããã®åç
De har fine ting pÃ¥ hjemmesiden medâŠ
De har fine ting på hjemmesiden med gode beskrivelser.
Varerne jeg bestilte - blev pakket samme dag

Krystal ããã®åç
Modtog mine smukke topas armbÃ¥nd tilâŠ
Modtog mine smukke topas armbånd til tiden

Sten
Hej!
Dejlige sten! Shungitpyramiden er perfekt!
Kh Lise
ððœð¶ðïžð¶âðœ

Krystal ããã®åç
Jeg har kÞbt et stort Chakra sÊtâŠ
Jeg har kÞbt et stort Chakra sÊt der inde armbånd manglede i sÊttet har skrevet to mail til jer .men i har ikke svaret . Ellers de andre gange jeg har kÞbt ved jer har der ikke vÊret noget . Hilsen Anita

Femstjernet oplevelse ððððð
Det var virkelig en femstjernet oplevelse. Bestilte en gave d.20.december og nÊste dag var pakken klar til afhentning. Den smukkeste saltlampe, som mit barnebarn blev så glad for. Her handler jeg gerne igen.

Krystal ããã®åç
Perfekt levering og til tiden
Perfekt levering og til tiden. Nem hjemmeside at handle på. Så jeg er meget tilfreds. Modtageren af gaven var meget glad for den.

Hurtig levering
Hurtig levering, god indpakning, alt intakt og ubeskadiget. Meget smukke sten. Jeg er glad for dem.