Led Gigant レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ik had na advies een mooi up/down ledprofiel met dual ledstrip besteld, maar 1 van de aansluitdraadjes maakte geen contact. Ik moest foto's maken en heb daarna aangeboden om dit zelf te proberen solde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer.. Prachtige led strips en spots gekocht. Bij mijn vorige project werkte alles top dus vandaar weer terug naar Tim! Ik was vooraf goed geïnformeerd door Tim en daardoor wist ik pre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Afspraak gemaakt met led gigant en kon al dezelfde dag langskomen in purmerend. Ik ben enorm goed geholpen in het overvolle magazijn. Werkelijk meer dan 100 soorten Led profielen om uit te kiezen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 照明専門店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 景芳照明デザむナヌ
  4. 照明補造業者
  5. 照明卞業者

圓該䌁業による蚘述

LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Amazing service and great prices

Amazing service and great prices. The order shipped to us was missing two pieces (that happens to everyone). We realized that 3 months later when actually installing the lamps. Led Gigant immediately sent the missing pieces. Highly recommended shop!

2024幎2月22日

Led Gigant からの回答

Dear Adam, thanks for your kind review.

5぀星のうち5の評䟡

Het resultaat van een goede service

Voor een verlichtingsprobleem in onze wandkast zijn wij bij LED-gigant langs geweest.
We werden zeer vriendelijk geholpen en kregen goede adviezen. Ook bij vragen tijdens de installatie werd meegedacht en gezocht naar de juiste oplossing.
Dit heeft mede geleid tot een heel mooi resultaat.

2024幎4月5日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw leuke review! wij doen er alles aan om klanten zoals u van de juiste LED oplossing te voorzien.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Heb 6 items besteld, ze leveren gewoon 4 alternatieve producten en maar 2 zijn daadwerkelijk wat ik heb besteld. Heb een totaal andere voeding gekregen, bij klacht zeggen ze sorry we hebben geen andere en bieden ze geen oplossing. De ledstrips die ik heb besteld komen in een heel ander vermogen dan ik had besteld, en dus voor mij niet te gebruiken. Vervolgens reageren ze gewoon weken lang niet op je mail, en moet je meerdere keren mailen voor een (waardeloze) reactie. Hier niet bestellen!

Update:
Bedrijf heeft hieronder gereageerd, met een slap excuus over "de feestdagen", echter was mijn bestelling in mei!! Staat gewoon bij de review ook, dus lekker bezig daar. Overigens hebben ze nooit meer gereageerd op mijn laatste 2 mails met klachten toen ik die stuurde direct na de bestelling. Mijn review is dus nog helemaal up-to-date!

2024幎5月3日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw review! Door de enorme hoeveelheid orders en aanvragen is het voor ons gehele team hard werken om tijdens de drukke donkere maanden alle orders op tijd weg te krijgen.
Ook onze vervoerders staan onder enorme druk.
Wij doen ons best om klanten zoals u zo spoedig mogelijk van de juiste LED verlichting te voorzien, helaas is er bij u een verkeerde voeding opgestuurd. Onze excuses hiervoor.
Langskomen om de LED verlichting op te halen kan overigens 5 dagen per week.

Team LED-gigant.nl

Niet leveren

Ze hebben geholpen bij een vraag om te kunnen bestellen. Heb ik besteld en betaald, wordt de bestelling nooit verstuurd.

Wanneer je belt zijn ze er niet. Wanneer je dan weer mailt. Zijn ze er niet... Ik zou oppassen met deze partij.

2024幎5月6日

Led Gigant からの回答

Beste Chris, Helaas kunnen wij u als Chris van de zanden niet terugvinden in ons klantenbestand. gezien het feit dat u slechts 1 review heeft geschreven vragen wij ons af of u wel een echte klant bent.

5぀星のうち1の評䟡

Geen contact mee te krijgen

Geen contact mee te krijgen. Bestelling nooit ontvangen en hebben een incasso gestuurd, maar reageren of iets oplossen ho maar.
Zou ik zeker nooit meer iets kopen, zeer onveilig

2023幎11月2日

Led Gigant からの回答

Beste Stefen Wesley, Helaas kunnen wij u als Stefen Wesley niet terugvinden in ons klantenbestand. gezien het feit dat u slechts 1 review heeft geschreven vragen wij ons af of u wel een echte klant bent.
ook loopt er GEEN incasso traject op uw naam of namen.

5぀星のうち5の評䟡

Recent heb ik LED profielen gekocht bij

Recent heb ik LED profielen gekocht bij LED Gigant en ik ben erg tevreden. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de klantenservice was uiterst behulpzaam bij mijn vragen. Ze waren deskundig en geduldig, wat de aankoop soepel en plezierig maakte. De prijs-kwaliteitverhouding is ook top. Snelle levering en goed verpakt. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve LED oplossingen!

2024幎3月22日

Led Gigant からの回答

Beste Amien, Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij wensen u veel plezier met uw LED verlichting.

Goed advies!

Ik had advies nodig voor een ledstrip dus ging ik langs het bedrijf. De medewerkers hadden me erg goed geholpen en hadden me leuk verwelkomt. Ga hier zeker vaker naar toe, echt een aanrader!

2024幎4月10日
5぀星のうち5の評䟡

Ben regelmatig in de winkel om

Ben regelmatig in de winkel om materialen te halen.
Altijd goede service en als ik vragen heb worden die altijd beantwoord.
Ook bieden ze een passende oplossing voor heel veel zaken.
Het is er altijd heel druk met telefoon en klanten dus dat vind ik als klant een goed teken.
Ledgigant is zeer zeker aan te bevelen

2024幎2月1日

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen
In 2021 heb ik kerstverlichting gekocht:
(6 meter ijspegel kerstverlichting warm wit 200 LED’s waterdicht) Deze winter stopten 2 van de 4 secties ermee. Eén mailtje was genoeg om aanspraak te kunnen maken op 'tot 5 jaar garantie op alle LED'.
Binnen een dag kreeg ik mijn aankoopsom terug! super service!

2024幎1月29日

Super slecht! Oplichters!

Op 20-12-23 heb ik 60 meter aan spiegelende raamfolie besteld voor ruim 300 euro. 3 dagen later kreeg ik 10 meter zonwerende raamfolie. Meerdere mails gestuurd en gebeld maar kreeg nergens contact. Na 1 week eindelijk in contact gekomen en er was beloofd om mijn geld terug te storten. We zijn inmiddels bijna 2 weken verder en er staat geen cent op mijn rekening. Wederom weer mails gestuurd en gebeld maar krijg geen reactie. Dit bedrijf is super slecht en echt geen aanrader. Bespaar je geld en kies een ander bedrijf uit want dit is troep!!

2023幎12月20日

Led Gigant からの回答

Wij verkopen geen raamfolie in onze LED gigant webshop.
Toch bedankt voort uw review.

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Kerst verlichting ging na een week al defect. Meerdere keren geprobeerd te bellen geen gehoor, meerdere mails gestuurd geen reactie. Dit bedrijf is onbetrouwbaar en onbereikbaar.

2024幎1月8日

Beste Harm,

Graag ontvangen wij uw ordernummer op de naam harm kunnen wij geen klant vinden en of oplossing bieden.

5぀星のうち2の評䟡

Over het algemeen goede spullen, slechte communicatie.

Over het algemeen goede spullen, levertijd duurt standaard langer dan vooraf aangegeven omdat het ineens druk is. Na slechte communicatie via de mail toch een kapotte led strip terug kunnen sturen, na een aantal dagen om een reactie gevraagd toen werd mij doodleuk verteld dat ik het zelf kapot heb gemaakt.

2023幎10月26日

Beste Melvin,

Onze LED strips werken niet op 230 volt.
De tussenkomst van een LED driver is altijd vereist.

Toppers

Goed werkende Led voor trap.
Super service, ze komen met snelle oplossingen.

2023幎12月10日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review en graag tot een volgende keer!

Top service

Top service! Mijn Ledstrip ging na 2,5 jaar kapot. Kan gebeuren, maar toch doen veel bedrijven dan moeilijk over garantie. Jeffrey reageerde echter razendsnel dat er vandaag nog een nwe gestuurd zou worden.
Dank!
Stefan

2023幎11月16日

Led Gigant からの回答

Beste Stefan, bedankt voor uw 5 sterren review!

5぀星のうち5の評䟡

Degelijk, vakkundig bedrijf. Zoals het vaak zou moeten zijn!

Ik ben ontzettend tevreden over de service en expertise van Led-gigant.nl! Dankzij hun uitstekende begeleiding en hulp bij zowel de keuze als de realisatie van de ledverlichting rond ons zwembad, hebben we nu een prachtige en sfeervolle buitenomgeving. Het team van Led-gigant.nl (met een extra pluim voor Jeffrey) heeft werkelijk boven verwachting gepresteerd.

Wat me vooral opviel, was de professionaliteit en toewijding van het personeel. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en boden advies op maat, waardoor ik met vertrouwen de juiste beslissingen kon nemen. De installatie verliep vlot en de resultaten overtroffen mijn verwachtingen.

Zelfs toen er een klein probleem opdook met een ledstrip, stond Led-gigant.nl meteen paraat om dit snel en vakkundig op te lossen. Dit getuigt van hun uitstekende klantenservice en toewijding aan tevreden klanten.

Kortom, Led-gigant.nl is in mijn ogen een absolute topkeuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige ledverlichting en professioneel advies. Ik kan ze van harte aanbevelen en ben meer dan tevreden met het eindresultaat. Bedankt, Led-gigant.nl, voor jullie fantastische service!

2023幎10月5日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw review over LED gigant.

5぀星のうち1の評䟡

Krijg dagen geen reactie na aanmelding

Krijg dagen geen reactie na aanmelding van mijn retour. Ook is er zonder mededeling een product uitgewisseld voor een goedkopere variant.

2023幎10月2日

Beste Jan,

Graag ontvangen wij uw ordernummer per mail of kom gerust langs in ons LED magazijn voor een snelle oplossing.

Wij zien dat u slechts 1 review heeft geschreven dus vragen ons af of wel een echte klant bent.

Sanne

Led spot besteld

Led spot besteld.
Nooit gehad.
Overleg per mail af besteld.
Per mail super snel een antwoord, maar geld terug ho maar.
Ben ik nu al meer dan 2 maanden mee bezig.

2023幎9月28日

Beste Henk,

Wat is uw ordernummer? dan kijk ik dit nogmaals voor u na.

Sanne

Binnen led verlichting

Heb binnen led verlichting met dimmer. Mooi wit licht dimt naar alles standen. Zeer goede service en begeleiding. Aanrader voor iedereen die led verlichting wil kopen. Ook voor onder de luifel of voortent, met dimmer werkt zeer goed en plakt prima eenvoudige montage.

2023幎9月18日

Wat een top bedrijf!

Geweldig bedrijf met veel ervaring in led verlichting, zijn bereid te helpen en behulpzaam! Wij konden langs komen voor ons probleem, en led Gigant heeft het met ons opgelost, top bedrijf!

2023幎8月29日

5぀星のうち5の評䟡

Top producten met goed advies

Online de heren van led-gigant tegen gekomen en naar de showroom gegaan voor een product die ik wilde afhalen. In de showroom ben ik super geadviseerd om toch een ander product te gebruiken aangezien dit een mooier eindresultaat zou geven. Alles geïnstalleerd en het eind resultaat mag er zijn!
Kennis en goed advies krijg je hier zeker en zal voor mijn volgende project ook zeker mijn producten hier bestellen!

2023幎8月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス