Ik had na advies een mooi up/down ledprofiel met dual ledstrip besteld, maar 1 van de aansluitdraadjes maakte geen contact. Ik moest foto's maken en heb daarna aangeboden om dit zelf te proberen solde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor de tweede keer.. Prachtige led strips en spots gekocht. Bij mijn vorige project werkte alles top dus vandaar weer terug naar Tim! Ik was vooraf goed geïnformeerd door Tim en daardoor wist ik pre... ãã£ãšèŠã
Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... ãã£ãšèŠã
Afspraak gemaakt met led gigant en kon al dezelfde dag langskomen in purmerend. Ik ben enorm goed geholpen in het overvolle magazijn. Werkelijk meer dan 100 soorten Led profielen om uit te kiezen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ç §æå°éåº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- æ¯èŠ³ç §æãã¶ã€ããŒ
- ç §æè£œé æ¥è
- ç §æåžæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Led profielen besteld samen met cob ledâŠ
Led profielen besteld samen met cob led strips en zigbee led controllers.

Tip top in orde
Al meerdere keren bestellingen geplaatst en telkens zeer snel verlopen en goed gecommuniceerd. Wat niet wil zeggen dat alles hier meteen was maar het werd wel op voorhand vermeld zoals het hoort. Producten voldoen aan de verwachtingen en zijn goed ingepakt, al vermoed ik wel dat in mijn geval de producten rechtstreeks van de leverancier kwamen. Neemt niet weg dat ze dus correcte leveranciers gekozen hebben. Ik bestel zeker nog als er behoefte is aan Led verlichting. Doe zo voort...

Led Gigant ããã®åç
Fijn, klantvriendelijk en professioneel bedrijf
Ik schrijf zeer zelden een review. Maar vandaag toch verdiend deze 5 sterren.
Duidelijke communicatie.
Snel antwoorden.
Er was iets fout gelopen bij het inpakken, na één mailtje werd het juiste stuk direct nagestuurd.
Een deel van de bestelling was in nalevering. Keuze gekregen om te kiezen om te wachten of geld terug (gekozen om te wachten)
Nalevering altijd kosteloos gebeurd en levering stond hier altijd binnen 1 of 2 dagen.
Fijn om zo te kunnen bestellen!

Led Gigant ããã®åç
Hebben niet alleen de beste prijs
Hebben niet alleen de beste prijs! Nemen ook even de tijd om je te helpen met al je vraag stukken! Zeer tevreden over hun producten en service.

voorraad info klopt niet
voordat ook bij mij staat dat ik onbekend ben, ordernummer is 33082.
Doe geen zaken met dit bedrijf, hebben meerdere webshops maar voorraad info klopt gewoon niet. Na meerdere mails met de vraag is mijn order verstuurd kreeg ik steeds te horen, staat klaar, is onderweg enz. en na dagen eindelijk bericht, sorry, we kunnen deze profielen niet leveren maar we hebben er wel een paar in een andere kleur en het hoekprofiel hebben we helemaal niet. Order geannuleerd maar dan weer meerdere mails moeten sturen om geld terug te krijgen. Ook de site vind ik onduidelijk wat betreft leveren vind ik slecht.
Zij zouden beter kunnen proberen één shop goed te doen i.p.v. meerdere shops slecht. Je kunt dan wel een goede prijs hebben maar als je je klanten zo behandeld heb je geen overlevingskans. Er zijn genoeg andere shops die het wel goed doen.

Led Gigant ããã®åç
Led profielen van led gigant gekocht.
Led profielen van led gigant gekocht.
Keurig geleverd gekregen in een 2 meter lange doos.
Erg blij met de snel geleverde led profielen.

Led Gigant ããã®åç
Mooi bedrijf met vakkundig personeel
Mooi bedrijf met vakkundig personeel. Goed en vakkundig advies gekregen

Top bedrijf!
Ik kwam bij Led-Gigant doordat dit mij aangeraden werdt door vrienden, die hadden bij dit bedrijf een goede ervaring. ze werden er erg goed geholpen.
Voor mijn nieuwe huis wou ik ledstrips installeren echter heb ik er niet zoveel verstand van, hierom heb ik contact opgenomen met Led-Gigant waar ik een uitgebreid gesprek heb gehad met Quincy. We hebben samen gekeken naar wat ik het beste kon nemen en hij heeft me uitgelegd hoe ik deze ledstrips moet installeren.
Ik ben erg blij met hoe ik geholpen ben door Led-Gigant. Echt een aanrader!

Led Gigant ããã®åç
Snelle levering en perfecte kwaliteit
Snelle levering en perfecte kwaliteit! Erg tevreden over mijn bestelling!

Bedankt Tim
Bedankt Tim, voor het goede advies voor onze led verlichting voor onze camper!
Je hebt ons echt goed geholpen! wanneer we klaar zijn met het inbouwen rijden binnen kort even bij jullie langs op het te showen!

Led Gigant ããã®åç
Leuk bedrijf kwam mooi uit dat het inâŠ
Leuk bedrijf kwam mooi uit dat het in purmerend zat. Bieden je een bakkie aan en nemen alles tot de details met je door!

Uitstekend geholpen door Tim zeerâŠ
Uitstekend geholpen door Tim zeer kundig personeel en neemt de tijd voor je!

Led Gigant ããã®åç
Na prettig telefoon gesprek goedâŠ
Na prettig telefoon gesprek goed geholpen en het geleverde product voldeed aan al mijn wensen. Denken met je mee en weten goed waar ze het over hebben!

Professioneel team
Bij LED-Gigant in Purmerend werd ik enthousiast geholpen om verlichting uit te zoeken voor mijn filmstudio/kantoor. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook voor inspiratie zou ik zeker een kijkje nemen. Het aanbod is verassend groot. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Watt a lovely webshop
Easily navigated webshop and nice products. It lit up my day and my room :)

geen service
Je wordt van kastje naar de muur gestuurd en weer terug.
Reageren slecht op mail als je service nodig hebt. Het ligt vooral niet aan led-gigant of de producten die niet geleverd worden.

Led Gigant ããã®åç
Foutief aansluitmateriaal met risico op kortsluiting
2x 1 meter RGB LED strip 60 LED aangeschaft met 2 controllers erbij. Geleverd werd een 2m strip waar 1 rgb aansluitkabel aan zit en een losse rgb aansluitkabel.
Vreemd, maar opzich geen ramp. Dus de 2m ledstrip doormidden geknipt op de aangewezen plek en dan de rgb aansluitkabel erop.
Die kabel bevat 4 draden 1x blauw 1x rood 1x groen en 1x +
Echter is de strip B-G-R-+
Dus wanneer je de strip aansluit en kleur gecodeerd op de controller aansluit zitten rood en groen omgedraaid en geeft de controller niet de goede kleuren weer.
Dus mijn optie is om de rode en groene draad in respectievelijk de groene en de rode aansluiting in de controller te steken. Ziet er amateuristisch uit, maar het werkt.
Echter zitten de contacten van deze rgb aansluitkabel (waar deze over de led strip schuiven) zo los dat er continu kortsluiting wordt gemaakt en de ledstrip alleen maar knippert. Ik kan die aansluitkabel dus niet gebruiken zonder brandgevaar.
Ik besluit melding te maken van beide conclusies.
Op de kleur volgorde op de kabels wordt aangegeven dat ik de connector maar uit elkaar moet halen en de kabels om moet wisselen. Toch een vreemde en klantonvriendelijke reactie als je een product verkoopt wat klaar voor gebruik moet zijn.
Op mijn 2e opmering (de kortsluiting) wordt helemaal niet ingegaan. Die 2e strip kan ik dus gewoon niet gebruiken.
Ik ben zeer verbaasd over de houding van deze zaak. Wat weerhoudt ze om mij een nieuwe kabel a 1,50 (met de kleuren in de juiste volgorde) te sturen om het probleem op te lossen?
Zeer klant onvriendelijk deze zaak. Ik koop hier nooit meer wat.

Led Gigant ããã®åç
Leveren niet, betalen niet terug.
Netjes een order geplaatst en met ideal betaald.
Kreeg een dag later een mail dat ze niet wouden leveren en me meteen hebben gecrediteerd.
Wacht 2 maanden later nog steeds op een terugbetaling. :(
in de mail zeggen ze dat het door mollie wordt terug gestort en dit is afgeschermd door de betalingsprovider.
Klopt niets van.
Reactie op de reactie:
Ik heb al meerdere keren Jeffrey Medewerker klantenservice gemaild met de vraag wat de status is waarop keer op keer als kort antwoord kreeg "Dit kan ik helaas niet inzien"
Nu moet ik na al het wachten gezellig langs rijden voordat ik wordt terugbetaald? Waardeloos. dat is geen service!

Led Gigant ããã®åç
Behulpzaam en vriendelijk personeel!
Tijdens de drukste dagen van het jaar langsgekomen bij de winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel nam de tijd om mij te helpen aan de juiste spullen en gaven daarbij nog wat bruikbare tips! Ik kom zeker nog een keer terug zodra ik een nieuw project heb.

Superservice
Superservice !
Aantal zaken besteld, bleek niet heel duidelijk hoe ik alles moest installeren. Enkele snelle mails met de klantendienst later was alles uitgelegd en bleek er een stuk te missen dat intussen onderweg is hierheen.
Service zoals het hoort !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ