Led Gigant レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ik had na advies een mooi up/down ledprofiel met dual ledstrip besteld, maar 1 van de aansluitdraadjes maakte geen contact. Ik moest foto's maken en heb daarna aangeboden om dit zelf te proberen solde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer.. Prachtige led strips en spots gekocht. Bij mijn vorige project werkte alles top dus vandaar weer terug naar Tim! Ik was vooraf goed geïnformeerd door Tim en daardoor wist ik pre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Afspraak gemaakt met led gigant en kon al dezelfde dag langskomen in purmerend. Ik ben enorm goed geholpen in het overvolle magazijn. Werkelijk meer dan 100 soorten Led profielen om uit te kiezen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 照明専門店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 景芳照明デザむナヌ
  4. 照明補造業者
  5. 照明卞業者

圓該䌁業による蚘述

LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

De bezorgdienst GLS en reactie van LED-Gigant

De bezorgdiensten die LED-Gigant gebruikt is zeer onbetrouwbaar komen gewoon niet opdagen of ze stellen het gewoon uit ondanks dat je thuis zit te wachten op je product hebben ze gewoon lak aan, daarom heb ik alles doen annuleren en elders mijn bestelling gedaan waarbij de bezorgkosten ook € 0,00 is het wordt gratis bezorgd door hen.
Want reacties op mijn emails krijg men niet van LED-Gigant ze houden gewoon hun mond dicht.......

Het antwoord wat ik nu na 6 maanden heb mogen ontvangen is absurd gewoon, LED gigant kan wel afhankelijk zijn van transporteurs maar ze kunnen wel kiezen met wie zij in zee gaan, de de geboden oplossing is beslist bevredigend naar klanten toe.

2023幎6月2日

Beste Chris,

Wij zijn helaas als webshop afhankelijk van transporteurs, ook deze mensen werken hard om pakketten van A naar B te krijgen.
Bezorgkosten van 0 euro op een oversized pakket van 200cm is helaas niet mogelijk.
Wij hebben een markt conforme prijs voor onze pakketten.
Mocht u geen verzendkosten willen betalen dan kunt u altijd 200,300 of 400cm lange LED profielen bij ons in het magazijn afhalen.

Sanne
LED-gigant.nl

2 prikkabels van 10 meter gekoppeld als

2 prikkabels van 10 meter gekoppeld als een kabel met 40 !!! Lampen (10 per 10 meter kan ook), makkelijk te bevestigen en ziet er degelijk uit. De ledlampen zijn warm wit 1,3W 2700K en 55LM.
Met 40 lampen op 20meter komt er genoeg licht uit, denk daarom eerst goed na wat je wilt, en laat je adviseren door ledgigant.
Goede service, goede prijs👌👌👌

2023幎4月9日

5぀星のうち5の評䟡

Goede en vriendelijke werknemers!

Ik kwam met een idee de winkel binnen en werd uitstekend geholpen door de werknemers van Profielgigant.nl. De werknemer die mij geholpen heeft wist waar die over sprak en kwam ook met oplossingen om mijn idee realiteit te maken! Dank daarvoor!

2023幎2月14日

Goed opletten

Profielen besteld voor een ledstrip waarbij in de productomschrijving met dik gedrukte letters staat dat deze geschikt zijn voor ledstrips tot 1 cm. In de praktijk is het monteren ervan onmogelijk zonder de ledstrip te beschadigen. Daarnaast ben je als consument bijna 15 euro aan verzendkosten kwijt + de kosten voor retourneren. Helaas geen goede ervaring en ondermaatse dienstverlening.

2023幎1月25日

Led Gigant からの回答

Beste Andy, XXL pakketten van 200cm zijn helaas niet gratis of onder de 14,95 te versturen.
Langskomen mag altijd ook die service bieden wij bij LED-gigant.nl.

Hele goede service

Het ging in eerste instantie niet helemaal vlekkeloos maar alle vragen werden snel opgepikt, beantwoord en naar volle tevredenheid opgelost. Zeer sympathiek en prima service. Als ik weer een ledstrip wil installeren dan ga ik die zeker weer hier halen.

2023幎1月10日

Ik heb in een week tot 2 keer toe

Ik hen in een week tot 2 keer toe hetzelfde besteld en 2 keer niet geleverd en als je dan je geld terug vraagt, dan is het allemaal moeilijk en zijn ze niet instaat in hun systeem om te zoeken op postcode dus hun systemen zijn ook nog eens onprofessioneel. Jammer de site lijkt leuk maar klantenservices hebben ze niet begrepen. Ik bestel omdat ik het nodig heb niet om een onderzoek bij GLS op te starten. Die wel dagelijks voorbij rijdt en dan zegt het is afgeleverd. GLS is onzichtbaar voor mijn deurbel blijkbaar want daarop zie ik ze wel voorbij rijden maar niet stoppen en uitstappen. De combi led-gigant met GLS is niet betrouwbaar

2023幎1月5日

Led Gigant からの回答

Helaas zijn wij afhankelijk van transporteurs, ziekte, drukte, files etc hebben invloed op leveringen bij ieder bedrijf.

Uitermate slechte service!

Ik koop vrijwel dagelijks online dingen maar heb nog nooit een slechte review geplaatst voor een bedrijf.
Hij is dus echt verdiend!
Wat een slechte service bij dit bedrijf!!
Ik bestel op 7/12/2022 een ledstrip met WITTE clips en opale afdekkap.
Ik krijg alleen de ledstrip met zilveren montageclips. Gemaild en gebeld dat dit niet ok is en ik nalevering van de WITTE montageclips en de afdekkappen wil.
"Die WITTE montageclips hebben we niet. We sturen altijd de zilveren."
Ik stuur een foto van de (toch overduidelijk) WITTE montageclips op hun website die ik besteld heb.
Krijg een mail dat dit direct wordt nageleverd, dus op 14-12-2022 heb ik de opale afdekkapjes in huis maar nog steeds geen witte montageclips.
Op 14-12 dus maar weer gemaild dat ik nog steeds zit te wachten op de WITTE clips.
Tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen, dus nu maar mijn geld terug gevraagd.
Ben heel benieuwd of ik ooit nog wat hoor of zie.

Na uw reactie op mijn beoordeling van 19-12-2022:
Da's vlot, een reactie na 2 jaar!!
En overigens nog steeds geen witte klemmen ontvangen hoor. Maar ik heb ze ondertussen ook niet meer nodig.

2022幎12月19日

Led Gigant からの回答

Uw witte montageklemmen zijn keurig geleverd.

5぀星のうち3の評䟡

Op zich tevreden over de levering

Op zich tevreden over de levering alleen jammer dat de verzendkosten redelijk hoog zijn en als je het retour wilt sturen nogmaals verzendkosten mag betalen.

Tip: Vermeld bij de LED bewegingssensor dat er een nuldraad naartoe moet. Dat wist ik niet en kan 'm nu niet gebruiken omdat ik er geen draad naartoe krijg.

Gr. Michel

2022幎10月17日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw review! Door de enorme hoeveelheid orders en aanvragen is het voor ons gehele team hard werken.
Wij doen ons best om klanten zoals u zo spoedig mogelijk van de juiste LED verlichting te voorzien, helaas zijn de verzendkosten op oversized dozen van 200cm niet gratis.

Team LED-gigant.nl

Zeeer tevreden!!

Super ervaring met de jongens van Led-Gigant! Wij waren naar Purmerend gekomen om verlichten te kopen, helaas niet de juiste op voorraad. Telefoonnummer en E-mailadres achter gelaten en een dag later een hele vriendelijke mail ontvangen dat ze ondanks de drukte en gedoe tóch de lampjes hebben gevonden en deze kosteloos naar ons willen verzenden! Hoe netjes!!
Wij hebben zojuist de verlichting binnen gekregen en zeer blij mee!! Bedankt Led-gigant!

2022幎8月5日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide review!

Super geholpen!

Ik was opzoek naar led-verlichting en en led-profielen voor mijn woonkamer en keuken plafond. Ik had een bepaalde design online gezien en wilde dat ook graag voor mijn woonkamer en keuken plafond. Ik ben super geholpen door Merlijn en Quincy. Zowel telefonisch als per e-mail. Erg professioneel en weten waar ze het over hebben. Goeie tips gehad wat het mooiste zou staan in mijn woonkamer en keuken en hierdoor is het nu nog mooier dan wat ik online had gezien!

Nogmaals super bedankt Merlijn en Quincy

Mvg,

Mays

2022幎7月1日

Led Gigant からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。