Ledlichtdiscounter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het artikel was eerst niet op voorraad, netjes een mailtje over gekregen en toch een dag later gelijk verstuurd

5぀星のうち5の評䟡

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heb een kleine bestelling voor LED lampen gedaan. Bij ontvangst was echter de verpakking van de lamp beschadigd. Na melding is het bedrag voor deze lamp netjes teruggestort. Prima service.

5぀星のうち1の評䟡

Vandaag besteld en morgen in huis. Helaas nog steeds geen lampen ontvangen en de vervoerder ook niet. Terwijl het artikel op voorraad zou zijn gebeld met klantenservice. Het wachten was op de vervoerd... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電子機噚䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 130ä»¶

レビュヌを曞く

Snel en klantvriendelijk - servicegericht

Snelle levering ondanks Black Friday periode. Klantenservice snel en goed bereikbaar. Servicegericht: voor inbouwledspots had ik een pakket incl fitting, beugel en lasdoosjes erbij besteld. Dit was een optie bij het product. De lasdoosjes bleken niet geleverd. Dit werd snel en goed opgelost door mij het bedrag van dat aanvullende pakketje in zijn geheel terug te storten. De volgende dag had ik het al op mijn rekening!

Vlotte en goede service!

2025幎12月2日
5぀星のうち1の評䟡

totaal foute bestelling binnen gehad.

totaal foute bestelling binnen gehad.
na reclamatie wordt er opeens gezegd dat mijn bestelde artikel niet leverbaar is.
haal dat artikel dan van de site af zou ik zo zeggen.
artikel retour gestuurd ,maar na 2 weken nog steeds geen geld terug.
treurige zaak gewoon.
ik bestel hier niet nog eens.

2025幎11月14日

Beste Maurits

Bedankt voor uw review. Het klinkt als een erg vervelende ervaring, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Om uw situatie goed te kunnen onderzoeken – zowel de verkeerde levering, het niet-leverbare artikel als de ontbrekende terugbetaling – wil ik u vriendelijk vragen contact op te nemen met onze klantenservice via info@ledlichtdiscounter.nl
. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer, zodat we uw dossier snel kunnen terugvinden en oplossen.

We helpen u graag verder en willen dit graag zo goed mogelijk voor u in orde maken.

5぀星のうち2の評䟡

2x een defect product ontvangen

2x een defect product ontvangen. Bij de tweede levering ook een led lamp ontvangen die door het slechte verpakken bij aankomst defect was. Alles zou gecrediteerd worden, maar tot op heden nog niet het volledige bedrag terug ontvangen, maar een gedeelde terugbetaling waarbij de lamp niet gecrediteerd is.

2025幎11月6日

Beste Monique

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons enorm om te horen dat u twee keer een defect product heeft ontvangen – dat had uiteraard niet mogen gebeuren.

Ik kan bevestigen dat zowel het verschil van uw bestelling van 29 september als dat van 6 november inmiddels is terugbetaald of aangepast. Het laatste bedrag was per ongeluk nog niet verwerkt, maar dit is vandaag direct in orde gemaakt.

Onze excuses voor het ongemak en de extra tijd die dit heeft gekost. Mocht u nog vragen hebben of iets missen, dan helpen we u graag verder.

Klantenservice

bestelling gedaan en betaald

bestelling gedaan en betaald, deze betaling is zoals ze zeggen niet binnen gekomen, onvriendelijke communicatie met weinig inzet om het probleem op te lossen.

2025幎11月12日

Beste Kiempe,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad — dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben je bericht nagekeken en kunnen bevestigen dat wij de betaling helaas niet hebben ontvangen. Volgens onze informatie lijkt er een fout te zijn opgetreden aan de kant van PayPal, waardoor het bedrag nooit bij ons is aangekomen.

We willen je daarom vriendelijk vragen om dit rechtstreeks met PayPal op te nemen, zodat zij het probleem kunnen onderzoeken. Wij hebben geprobeerd de onvolledige transactie te annuleren, maar dit kan helaas niet vanuit onze kant worden gedaan.

Om het verder goed te kunnen opvolgen, vragen we je ook om bij contact met onze klantenservice je bestelnummer en/of het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst door te geven.

Alvast bedankt voor je medewerking en begrip.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte communicatie en onvriendelijke klantenservice

Mijn ervaring met Ledlichtdiscounter was ronduit teleurstellend.
De klantenservice communiceert onvriendelijk, onprofessioneel en zonder enig begrip.
In plaats van behulpzaam te zijn, kreeg ik korte en botte antwoorden waaruit weinig interesse bleek om het probleem echt op te lossen.

Als dit de manier is waarop ze met klanten omgaan, zegt dat veel over hun werkwijze.
Ik zal hier niet nog eens bestellen en raad anderen aan goed na te denken voordat ze dat wel doen.

2025幎11月7日

Geachte Tuğçe

Dank u voor uw feedback. Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn om de retourkosten zelf te dragen. Onze retourvoorwaarden worden duidelijk vermeld bij het plaatsen van een bestelling. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen binnen deze richtlijnen.

Team Ledlichtdiscounter.nl

5぀星のうち1の評䟡

Terrible customer service support when

Terrible customer service support when returning a product. I had to return an item and after a week nobody knows where the package is, if it was received and when it will be processed. And if so, crediting back will take at least one more week. As excuse it is mentioned that is very busy and the uncertainty remains there. There is clearly room for improvement. If someone needs to send back an item, good luck. Conclusion, think it three times before purchasing at this company.

2025幎11月5日

Dear Alberto Gimeno Gancedo

Thank you for your message. We’re sorry for the long handling time — it’s been very busy lately, and we truly appreciate your patience.

Your return has now been refunded. The remaining processing steps has been completed and you everything is now finalized.

Thank you again for your understanding, and please feel free to contact us again if you have any further questions.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。