LEDXPRESS レビュー 280

TrustScore 5段階評価の4

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We had those old fluorescent fittings hanging in the garage. With the retrofit kits I just swapped the tubes out, didn't need an electrician. Really makes a difference on the electric bill, last month... もっと見る

5つ星のうち4の評価

I don't know anything about lamps and watts and lumens etc, but the filters on the site help. Called customer service because I was confused about kelvin, got a normal human on the line who explained... もっと見る

5つ星のうち3の評価

It works fine in itself but the manual is really minimal. Ended up calling customer service who did help me out properly. 3 stars because they really need to improve the instructions for people like m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afstandsbediening werkte na een maand niet meer. Mailtje gestuurd, kreeg gewoon een nieuwe opgestuurd, geen retour of formulieren ofzo. Zo doe je dat.

企業情報

1. 照明専門店

当該企業による記述

Uw One-Stop Shop Voor Geavanceerde Verlichting en Duurzame Energieoplossingen Welkom bij LEDXpress, uw belangrijkste bron voor geavanceerde verlichting en duurzame energieoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in slimme technologieën en bieden een divers scala aan producten en retrofit-oplossingen op maat om te voldoen aan de dynamische eisen van moderne omgevingen. Ondersteund door een team van experts met uitgebreide ervaring, streeft LEDXpress naar uitmuntendheid in elk aspect. Met sterke partnerschappen in het Verenigd Koninkrijk en de EU, waaronder handelaren, elektriciens en verlichtingsontwerpers, bieden we uitgebreide oplossingen die anticiperen op en effectief voldoen aan uw behoeften op het gebied van verlichting en duurzame energie. Of u nu residentiële, commerciële of industriële ruimtes verlicht, LEDXpress is uw vertrouwde partner. Ons uitgebreide productassortiment biedt state-of-the-art verlichtingsontwerpen en duurzame energieoplossingen, allemaal scherp geprijsd. Onze gestroomlijnde logistiek zorgt voor een snelle levering en een onberispelijke service, waardoor uw ervaring van begin tot eind wordt verbeterd. Ontdek het LEDXpress verschil - waar innovatie en betrouwbaarheid elkaar ontmoeten om uw wereld duurzaam te verlichten en van energie te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze geavanceerde verlichtings- en duurzame energieoplossingen uw ruimte helder en efficiënt kunnen verlichten.

3.9

Nette levering

Nette levering

2025年8月25日

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve recensie. Recensies zoals die van u geven ons de energie om ons best te blijven doen. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Nach fast zwei Wochen eine Rückmeldung

Nach fast zwei Wochen eine Rückmeldung, dass der bestellte und bezahlte Artikel nicht mehr lieferbar ist!
Habe ihnen den Tip gegeben, dass es Sinn machen würde den Artikel als nicht lieferbar zu kennzeichnen. Er ist weiterhin als lieferbar gekennzeichnet, somit werden weitere Kundenvermutlich die gleiche Erfahrung mit LEDXPRESS machen.

2026年3月2日
5つ星のうち1の評価

Pas de notice disponible en français et le détecteur de mouvement ne s'active toujours pas 2 jours après son installation...

Pas de notice disponible en français.
Appareil installé il y 2 jours et le détecteur de mouvement ne fonctionne pas, la lampe ne s'éclaire pas la nuit tombée....
Mail adressé au service client....

2026年3月6日

LEDXPRESS からの回答

veuillez envoyer un e-mail à notre contact@ledxpress.com, je transmettrai cette demande à l'équipe afin qu'elle vous aide.

5つ星のうち3の評価

Vous m'envoyer une enquête de…

Vous m'envoyer une enquête de satisfaction pour le moment j'ai rien reçu de la commande.merci

2026年2月25日

LEDXPRESS からの回答

Je vais vérifier auprès de l'équipe et je vous tiendrai au courant pour m'assurer que l'envoi a bien été effectué.

Guter Preis

Guter Preis, schnelle Lieferung, gut und sicher verpackt

2026年2月22日

LEDXPRESS からの回答

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Alles in Ordnung

Alles in Ordnung gerne wieder.
Leider keine Trackingdaten zum Verfolgen der Ware erhalten, das fehlt meiner Meinung nach noch.

2026年2月22日

Sehr geehrter Herr Fiedler,
vielen Dank für Ihre review und Ihre Erläuterung. Es freut mich zu hören, dass Ihre Bestellung angekommen ist.

Wir untersuchen derzeit, warum die E-Mails mit den Versandinformationen nicht immer zugestellt werden. Die Benachrichtigungen werden von unserem System versendet, daher hoffen wir, das Problem bald identifizieren und beheben zu können.

Nochmals vielen Dank, dass Sie uns darauf aufmerksam gemacht haben.

Mit freundlichen Grüßen,

Überhaupt nicht zufrieden

Überhaupt nicht zufrieden! Rücksendung misste auf eigene Kisten erfolgen! Die Bestellung wurde in zwei Teilen geliefert, deshalb war ich gezwungen auch zwei Pakete zurückzusenden! Das hat mich 50€ gekostet und nachdem ich den Anbieter gebeten habe aus Kulanz zumindest die Versandkosten von einem Paket zu übernehmen kam überhaupt keine Antwort mehr! Werde nie wieder was bei LED Express bestellen und die Seite niemals weiterempfehlen!!!
Sehr schade

2026年1月30日

LEDXPRESS からの回答

Es tut uns wirklich leid, von Ihrer Erfahrung zu hören und dass Sie so enttäuscht sind. Das ist sicherlich nicht der Eindruck, den wir hinterlassen möchten.

Wir verstehen, wie frustrierend es gewesen sein muss, Ihre Bestellung in zwei separaten Lieferungen zu erhalten und dann selbst zwei Rücksendungen organisieren und bezahlen zu müssen. Unerwartete Rücksendekosten sind nie angenehm, und wir verstehen vollkommen, warum Sie sich bezüglich einer zumindest teilweisen Rückerstattung an uns gewandt haben.

Es ist auch besorgniserregend zu hören, dass Sie keine Antwort auf Ihre Anfrage erhalten haben. Das entspricht nicht dem Kommunikationsniveau, das wir anstreben. Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür und würden gerne die Gelegenheit nutzen, den Vorfall zu überprüfen.

Bitte kontaktieren Sie uns direkt unter contact@ledxpress.com mit Ihrer Bestellnummer, damit wir Ihren Fall vorrangig bearbeiten und eine faire Lösung finden können.

Wir bedauern die entstandenen Unannehmlichkeiten sehr und danken Ihnen, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen.

5つ星のうち1の評価

De lamp kwam kapot aan ,heb hem zelf…

De lamp kwam kapot aan ,heb hem zelf gelijmd dacht als ik dat op moet sturen ben meer tijd en geld kwijt Gr Leo

2026年1月29日

LEDXPRESS からの回答

Beste Leo, wat vervelend om te horen dat de lamp kapot aangekomen is. We hadden het graag voor u opgelost, als u het ons had laten weten. Het had u misschien wat extra tijd gekost ivm het opsturen, maar zeker geen extra geld. Als een ons een mail zou willen sturen op contact@ledxpress.com, dan komen we er samen wel uit.

5つ星のうち1の評価

Commande non livrée sans réponse

Commande #4000000353 passée le 08/02/26 toujours en traitement malgré les articles en stock. Aucune réponse à mes questions sur leur date de livraison effectuées par mail et par Tchat. Annulation prévue si pas de retour de leur part. Site honnête ?

2026年2月8日
自発的なレビュー

Bonjour,

Merci pour votre message.

Nous avons bien répondu à votre e mail du 18 février. Selon les informations de suivi UPS, la livraison avait été effectuée ce jour là. Nous vous avons donc demandé de bien vouloir confirmer si vous aviez effectivement reçu votre commande.

Nous serions reconnaissants si vous pouviez nous confirmer si la livraison a bien eu lieu, afin que nous puissions vérifier la situation de notre côté si nécessaire.

Cordialement,

Envoi rapide et soigné

Envoi rapide et soigné. Merci

2026年1月25日

5つ星のうち2の評価

De bestelling niet en nog steeds niet…

De bestelling niet en nog steeds niet ontvangen zoals eerst was gezegd.(De dag nadien,na mijn bestelling en betaling)!
En verder ook niks meer gehoord erover.

2026年1月28日

Beste heer Coenegrachts,

Dank u voor uw bericht. Het klopt dat de levering langer heeft geduurd dan aanvankelijk verwacht en daarvoor bieden wij onze excuses aan. Wij werken er hard aan om onze processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

U heeft de ontvangst van uw bestelling inmiddels ook per e-mail aan ons bevestigd. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld.

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

5つ星のうち2の評価

Bestelling geplaatst maar nog steeds niet ontvangen

Bestelling geplaatst, bericht ontvangen dat de bestelling is geplaatst, mail ontvangen dat deze is aangemeld bij ups, na drie dagen gevraagd waar de bestelling blijft, gebeld en ze gaan het oplossen, maar tot op heden nog steeds niets ontvangen. Optie: andere pakketdienst zoeken die wel beloofd dat deze binnen 2 / 3 dagen op je matje ligt. Tip: niet post nl en dhl want die leveren ook niet zoals beloofd! Ja we hebben het pakketje ontvangen na een week.

2026年1月30日

Beste meneer Bathoorn,

Dank u voor uw review en onze excuses voor de vertraging van uw levering. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling later aankomt dan verwacht, zeker wanneer een snelle levering is aangegeven.

Helaas zijn wij in dit geval afhankelijk van de vervoerder. Soms ontstaan er tijdens het transport onverwachte vertragingen, waardoor de levering langer duurt dan gepland. We blijven hier continu met onze logistieke partners over in gesprek en werken er hard aan om dit in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Dear customer,

Thank you for your positive review. Reviews like yours give us the motivation to keep doing our best. We hope to be of service to you again soon.

good product

good product. fast delivery