LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg レビュー 79

4.6

Södra Vägen 10, 412 54 Göteborg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Allt gick så smidigt och snabbt från konsultation till operation ! Fin kundbemötande och duktiga optiker och läkare ! Min operation lyckades och Jag behöver inte längre ha linser eller glasögon!

5つ星のうち5の評価

Jag gjorde nyligen en FS Lasik-ögonlaseroperation och kan varmt rekommendera kliniken. Personalen var otroligt duktig, professionell och pedagogisk — de förklarade varje steg på ett lugnt och tydligt... もっと見る

企業情報

5. 外科医
  6. 外科センター

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg について

当該企業による記述

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

• Södra Vägen 10, 412 54, Göteborg, スウェーデン

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Proffsigt bemötande hela vägen.

Jag har fått ett kunnigt,proffsigt, bemötande under hela processen för att byta ut mina ögonlinser. Resultatet gör att man frågar sig själv varför man inte gjorde operationen för flera år sedan! Nu skriver jag detta på telefonen, något som för några veckor sedan bara hade varit en suddig skärm.

2026年5月27日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Johan! Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen och att du är nöjd med resultatet. Vi önskar dig stor glädje av din nya syn och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!

Toppen!

Professionellt, tryggt och nöjd med resultatet

2026年5月21日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Fanny! Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde oss som professionella och trygga, och att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med min EDOF-operation på…

Mycket nöjd med min EDOF-operation på Lirema. Professionell och trevlig personal, smidig process och fantastiskt resultat. Kan varmt rekommendera dem!

2026年5月5日
自発的なレビュー

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Davide! Stort tack för din fina recension och rekommendation! Så härligt att höra att du är nöjd med din operation och att du upplevde hela processen som smidig och professionell. Varmt välkommen tillbaka till oss på Lirema!

Undersökningen var ingående

Undersökningen var ingående, täckande och kändes kompetent
utförd av personalen.

2026年5月11日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Håkan! Tack för att du tog dig tid att skriva några ord om ditt besök hos oss. Det är härligt att höra att du hade en positiv upplevelse av både undersökningen och personalens arbete. Du är alltid välkommen tillbaka till Lirema!

Dom var proffesionella

Dom var proffesionella. Bra information
Enkelt att boka tid. Bra uppföljning

2026年5月6日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Veronika! Det är härligt att höra att du uppskattade både informationen, uppföljningen och hur enkelt det var att boka tid hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Just as expected

nothing to complain about, it was fast, efficient and everything worked out well

2025年11月27日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hello Isaac! Thank you for your feedback! We’re happy to hear that you had a smooth and positive experience with us. You’re always welcome back!

5つ星のうち5の評価

Bra information om och inför…

Bra information om och inför ögonoperation i från en mycket vänlig och kunnig personal.

2026年4月29日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Anders! Tack så mycket för din feedback! Det betyder mycket för oss att du uppskattade informationen och bemötandet från vår personal. Varmt välkommen tillbaka!

Allt var bra

2026年4月28日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Mirela! Tusen tack för din kommentar! Vad roligt att höra att allt var bra. Varmt välkommen tillbaka!

Proffsig personal

Proffsig personal

2026年4月29日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Susanne! Tack snälla för din feedback! Det betyder mycket för oss att du upplevde vårt team som professionellt. Du är varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Trevlig bemötande och snabb och…

Trevlig bemötande och snabb och effektiv operation 😀 Gjorde RLE linsbyte med monovison och det blev över förväntan 😀 Ser bra på både nära och långt håll och mittemellan 🙏🏻 Ser minsta texterna helt tydligt också 👊🏻💥 Rekommenderar starkt Lirema 😀🙏🏻💯

2026年4月22日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Fredrik! Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av din behandling. Härligt att din syn fungerar så bra på alla avstånd! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.

Trevlig personal

Trevlig personal! Tydlig och bra på att förklara

2026年4月27日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Carina! Tusen tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och att informationen var tydlig och bra förklarad. Varmt välkommen tillbaka!

5つ星のうち4の評価

Bra service och allt gick bra

Bra service och allt gick bra! Jag kan se utmärkt nu!

2026年2月1日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Daniel! Stort tack för dina fina ord. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Härligt att du nu kan se utmärkt igen. Varmt välkommen tillbaka.

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Maria! Tack så mycket för dina fina ord. Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med resultatet och att du hade en positiv upplevelse hos oss. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen.

5つ星のうち5の評価

Jag har gjort lens bytte (Rhl),väldigt…

Jag har gjort lens bytte (Rhl),väldigt nöjd.
Jag rekommenderar Lirema.
Bra jobbat

2026年4月23日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Afshin! Stort tack för din recension och rekommendation. Vi är glada att höra att du är väldigt nöjd med ditt linsbyte. Du är varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち5の評価

Varför betala 20000 mer hos Memira när…

Varför betala 20000 mer hos Memira när denna ögonklinik levererar bästa linserna och de mest kompetenta ögonkirurgerna? Trevligt och professionellt bemötande från början till slut. Har inte använt glasögon en endaste gång sedan jag var där och kommer aldrig att behöva göra det heller antar jag, de håller ju i 150 år 😁

2026年4月15日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Helena! Tack så mycket för din fina feedback. Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både behandlingen, resultatet och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att veta att vi kunnat hjälpa dig till en vardag utan glasögon. Du är varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

5つ星のうち5の評価

Bra information innan vid första besök

Bra information innan vid första besök, väl omhändertagen på operationssalen och återbesök!

2026年4月16日

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Sussanne! Stort tack för din fina recension. Det gläder oss mycket att höra att du kände dig väl informerad från första besöket och väl omhändertagen under hela processen. Tack för ditt förtroende, och du är varmt välkommen tillbaka.

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal och tydliga i sin yrkesroll

Mycket Trevlig personal och tydliga i sin yrkesroll vad som gällde inför mitt beslut
Väldigt professionella

2026年4月7日
自発的なレビュー

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答

Hej Stefan! Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg i ditt beslut och upplevde vårt team som tydliga och professionella. Du är varmt välkommen tillbaka!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。