Rekommendera väldigt mycket även om jag inte utförde någon behandling då optiker inte rekommenderade detta då jag hade lite för bra syn , och för mig påvisar detta om ett proffsigt företag som vill ku... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bra bemötande från telefonsamtalet till efter operationsbesöket. Mycket information fick från Liremas sidan. Ingen kö. Jätte nöjd med resultat, opererade in multi linser på båda ögon samtidigt. Ta... もっと見る
企業が回答しました
Jag är otroligt nöjd med resultatet efter min behandling hos LIREMA Eye Clinic i Göteborg. Synen blev mycket bättre än jag hade förväntat mig, och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Persona... もっと見る
企業が回答しました
Jag har fått ett kunnigt,proffsigt, bemötande under hela processen för att byta ut mina ögonlinser. Resultatet gör att man frågar sig själv varför man inte gjorde operationen för flera år sedan! Nu s... もっと見る
企業情報
LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg について
当該企業による記述
About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.
Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.
Södra Vägen 10, 412 54, Göteborg, スウェーデン
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答
Även om mina ögon inte lämpade sig för linsbyte.
Även om mina ögon inte lämpade sig för ett linsbyte fick jag saklig information varför och att jag avråddes att göra ett byte eftersom det kunnat förvärra min syn istället. Ett sådant bemötande ger mig förtroende för er och att ni ser kunden och inte en operation i första hand. Väldigt grundlig och bra undersökning.

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答
Kontakten med personalen har varit…
Kontakten med personalen har varit väldigt bra, mycket trevlig personal.
Väldigt service inriktade med både samtal och påminnelser via sms. Man känner verkligen personlig kontakt.
Jag har även varit på flera efterkontroller, lika stort engagemang från personalen även då.

great experience
went to the clinic in goteborg..really nice, friendly, accomodating, made you feel safe and explained everything really well. didnt feel anything the entire procedure, really good prices and latest technology. highly reccommenend to anyone wanting to do the smile pro. faster healing.

Tack för undersökning
Tack för undersökning. Fick en väldigt tydligt förkläring av läkaren.

Fantastisk personal
Fantastisk personal! Gick igenom allt som behövdes innan och efter. Efter operationen så tog det mig knappt ett dygn och jag såg redan bättre. Och idag är det som vanligt. Ibland lite torra ögon. Men knappt gått 8 veckor än.
Ångrar mig inte en sekund!

Proffsigt och vänligt bemötande
Proffsigt och vänligt bemötande. Lätta att kommunicera med. Operationen var läskig men resultatet blev toppen, så klart värt det. Kan verkligen rekommendera Lirema.

Trevligt
Trevligt, snabbt och proffsigt bemötande. Undersökning visade att jag inte kunde göra operation pga medicinska skäl. Ändå proffsigt och fint bemötande och diagnos.

Supernöjd
Jag gjorde operationen hos de för ca 2 veckor sedan.. supernöjd med allt.. läkaren och personalen var trevliga och kunniga.. Rekommenderar starkt!

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答
Två veckor efter mitt linsbyte nu till…
Två veckor efter mitt linsbyte nu till multifokala linser och det är fantastiskt att kunna se igen. Bara att slippa sträcka sig efter glasögonen det första man gör på morgonen. Operationen var över på 30 minuter och helt smärtfri. Väldigt starkt ljus precis efter, men det var jag förvarnad om och hade garderat med solglasögon. Ser bra både på nära och håll. Läser det finstilta hur enkelt som helst. Det överträffade mina förväntningar. Kan verkligen rekommendera att göra linsbyte, det bästa jag gjort och bemötandet på kliniken var topp.

Blev väldigt vänligt bemött
Blev väldigt vänligt bemött. Undersökningen gjordes noggrant och professionellt. Kändes tryggt. Ser fram emot att få göra en RLE-operation.

Väldigt trevlig personal!
Väldigt trevlig personal!
RLE operation gick väldigt bra och snabbt!

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答
Mycket proffsigt och seriöst bemötande
Mycket proffsigt och seriöst bemötande. Eller en grundlig undersökning rekommenderades att inte göra något ingrepp då min syn var såpass bra. Gav ett mycket högt förtroende hos mig.

LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg からの回答
Jag är helt nöjd och rekommenderar varmt
Väldigt fint bemötande med snabb service och tydlig information. Jag är helt nöjd och rekommenderar varmt. Tack LIREMA.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。