Altid god, hurtig og venlig service og betjening. Kan varmt anbefale at benytte LK som sit vÊrksted.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
STOR tommelfinger op her frað Har netop afsluttet en handel med Lars pÃ¥ en rigtig fin 4 Ã¥rig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop kÞbt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Fra fÞrste kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imÞdekommende. Lars var utrol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt og fÃ¥et leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fÃ¥et en utrolig god behandling af bÃ¥de Lars (salg) og Jens (vÊrksted) i forbindelse med fÞrst prÞvekÞrsel, sÃ¥ kÞbet, ef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LK Biler TÞllÞse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og vÊrksted samt dÊkcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sÊlger + 300 biler om året, vi Þnsker at have en tilfreds kundekreds som både fÞr, under og efter et salgs forlÞb mÞdes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjÊlpe dig til at finde den bil som passer prÊcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gÊldende dansk kÞbelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et mÞde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen
é£çµ¡å
Industrivej 8, 4340, TÞllÞse, ãã³ããŒã¯
- lk@lkbiler.dk
- lkbiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞbte en brugt bil
KÞbte en brugt bil. Virkelig behagelig oplevelse. NÊrvÊrende og opmÊrksom sÊlger og super hurtig levering af bilen. Der er absolut ingenting der kunne vÊre håndteret bedre.

Har netop hentet en ny
Har netop hentet en ny, brugt bil hos Lars. Ingen slinger i valsen, super behandling, aftaler holder og fin dialog i processen. Chance for gentagelse 100%
Driver egen virksomhed og bruger LK Biler til service og reparationer af både firmabil og privat bil. Altid god service, en hyggelig snak og problemer som lÞses, til absolut konkurrence dygtige priser, og af dygtige mekanikere.
Kan kun anbefale at kÞre til LK Biler, hvad enten du skal have lavet service/reparationer, eller finde dig en ny bil.
Der er du sikret en Êrlig og reel behandling, Altid!!!

Super service på vÊrkstedet
KÞbte i foråret 2021 en Peugeot 208 hos LK Biler. Vi var allerede dengang meget tilfredse med handlen hos Lars. I lÞbet af det fÞrste halve år med garanti oplevede vi fÞrst en udfordring med bilens aircondition og senest en mislyd i undervognen. Vi bookede tid på vÊrkstedet, og i begge tilfÊlde blev vi mÞdt af imÞdekommende og kompetente folk på vÊrkstedet, som med det samme konstaterede fejlen og fixede det under kort ventetid, så vi kort tid efter begge gange kunne trille hjem igen med en nyrepareret bil - klaret på garantien.
Den gode service vi nu 2 gange har oplevet hos Jens og de Þvrige mekanikere på vÊrkstedet hos LK Biler gÞr, at vi gerne tager turen fra KÞbenhavn til TÞllÞse for at få serviceret og repareret vores bil fremover. Endnu engang de varmeste anbefalinger til LK Biler herfra.

LK Biler ApS ããã®åç
God service hurtig og nem handel ogâŠ
God service hurtig og nem handel og aftalerne bliver holdt

LK Biler ApS ããã®åç
En rigtig god og tryg kÞbsoplevelse
En rigtig god og tryg kÞbsoplevelse. ImÞdekommende og venligt, selvom der var travlhed. SeriÞs og tillidsvÊkkende forhandler, som har styr på kÞbeloven og papirarbejdet. Vi oplevede en kvalitetsbevidsthed, også i forhold til klargÞring og påsÊtning af anhÊngertrÊk. Nye dÊk indenfor prisen var en selvfÞlgelighed, i og med at de var slidte.

Super god service
Har for anden gang handlet bil hos LK Biler. Super imÞdekommende og kompente mennesker.
En rigtig god oplevelse - igen.
Kasper

LK Biler ApS ããã®åç
Rigtig god service til en god pris
Rigtig god service til en god pris.
Vil klart anbefale stedet!

Har kÞbt en nyere brugt Opel Astra 1,4âŠ
Har kÞbt en nyere brugt Opel Astra 1,4 125 2017 hos LK Biler til en meget fornuftig pris fik monteret trÊk som vi delte pris på ,så en rigtig god handel.
Kan kun anbefale at handle med LK Biler
Hilsen
Leif Jensen

den bedste service
Vi har gennem noget tid brugt LK-Biler til reparationer, og de har altid ydet den bedste service og til nogle priser vi har syntes var yderst rimelige.
Og nu har vi lige kÞbt bil hos dem, da den anden blev skadet, og der har de også leveret en rigtig god service, med lånebil, indtil skaden var opgjort, og efterfÞlgende fik vi en fin bil, efterset i alle ender og kanter.

LK Biler ApS ããã®åç
Dejlig oplevelse fra start til slut.
KÞbte mine fÞrste bil idag hos LK - Biler og det har vÊret en dejlig oplevelse fra start til slut. Kommunikationen har vÊret god, og de få fejl jeg oplevede med bilen ved prÞvekÞrslen, blev fikset på ingen tid! Fik leveret bilen i super flot stand, nysynet, og med to nye dÊk. Er ikke i tvivl om, at hvis der skulle opstå noget i fremtiden, ville jeg kunne ringe til dem uden problemer. GlÊder mig til og kunne kÞre rundt fremover i en lÊkker fÞrstegangs bil til en flot pris.

God kÞbsoplevelse
God kÞbsoplevelse. Fik en god pris for den gamle bil, så både jeg og sÊlger kunne vÊre tilfredse. Fik en flot klargjort bil endda med et nyt sÊt dÊk selvom jeg ikke havde bedt om det. Super service efter kÞb også. Jeg kunne sagtens forestille mig at familiens nÊste bil også bliver kÞbt hos LK.

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, har kÞbt en skÞn bil her.

Super god service hos LK Biler
Jeg kÞbte for to måneder siden min fÞrste bil: en 9 måneder gammel Toyota Aygo, hos Lars efter at have vÊret ude at prÞvekÞre den. Efter prÞvekÞrslen havde jeg et par spÞrgsmål til bilen, og kontaktede derfor Lars, som grundigt undersÞgte det, og hurtigt vendte tilbage med svar.
Jeg fÞlte mig velkommen og godt behandlet ved prÞveturen, og endte med at lave en handel hos Lars. Alt gik smertefrit, og jeg overtog bilen indenfor en uge og Lars klarede alt papirarbejde, så der ikke var noget jeg skulle bekymre mig om eller tÊnke over. Overordnet en virkelig god oplevelse og jeg vil bestemt kigge hos LK Biler igen, nÊste gang jeg skal ud at finde mig en bil.

KÞbte Brugt bil hos LK biler i TÞllÞse
KÞbte Brugt bil hos LK biler i TÞllÞse. Det har vÊret en behagelig oplevelse fra vores fÞrste besÞg hvor vi var ude og se på mulighederne til 3. besÞg hvor vi valgte at kÞbe bil. Bilen vi kÞbte blev nysynet og serviceret og var klar til den aftalte tid. De tog tilmed vores gamle bil i bytte til en fair pris. Tak for en god handel.

Super 5 stjernet service
Super 5 stjernet service fra start til slut ved
kÞb af en Toyota IQ - LK biler kan klart anbefales.

Reparation af BMW
Har lige fået min bmw tilbage efter nogle udefinerbar problemer. Blev ordnet på fineste professionelle måde. Aldrig oplevet en bedre service end her hos Jens. Tusind tak. Er nu fast kunde.

Super vÊrksted og bilforhandler
Min gamle bil har gennem 6 år fået god service - og jeg er altid blevet venligt mÞdt på vÊrkstedet. Da det nu var på tide at skifte bil, har jeg fået gode råd og superhurtig betjening og levering. Tak for det.
Både vÊrksted og forhandler kan på det varmeste anbefales.

LK Biler ApS ããã®åç
woaw....Lars og Jens yder en super godâŠ
woaw....Lars og Jens yder en super god service og giver en faktuel god information.
Vi modtog med glÊde vores Mazda 2 og alt er bare tip top i orden...nok ikke sidste gang vi handler bil der <3
mvh
Dorthe & Arno

LK Biler ApS ããã®åç
SÃ¥ skarpe priser med sÃ¥ god service harâŠ
Så skarpe priser med så god service har jeg aldrig oplevet fÞr. Det er nu tredje gang jeg kÞber bil hos LK Biler og jeg er sikker på at det ikke bliver sidste. Det har kÞrt som smurt igennem hele processen - både da jeg skulle vejledes til hvilken bil det skulle vÊre, ved finansiering og efter kÞb. Jeg kan KUN anbefale dem.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ