レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

STOR tommelfinger op her fra👍 Har netop afsluttet en handel med Lars pÃ¥ en rigtig fin 4 Ã¥rig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har netop kÞbt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Fra fÞrste kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imÞdekommende. Lars var utrol... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt og fÃ¥et leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fÃ¥et en utrolig god behandling af bÃ¥de Lars (salg) og Jens (vÊrksted) i forbindelse med fÞrst prÞvekÞrsel, sÃ¥ kÞbet, ef... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

圓該䌁業による蚘述

LK Biler TÞllÞse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og vÊrksted samt dÊkcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sÊlger + 300 biler om året, vi Þnsker at have en tilfreds kundekreds som både fÞr, under og efter et salgs forlÞb mÞdes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjÊlpe dig til at finde den bil som passer prÊcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gÊldende dansk kÞbelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et mÞde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

189件のレビュヌ

KÞbte en brugt bil

KÞbte en brugt bil. Virkelig behagelig oplevelse. NÊrvÊrende og opmÊrksom sÊlger og super hurtig levering af bilen. Der er absolut ingenting der kunne vÊre håndteret bedre.

2021幎9月17日

LK Biler ApS からの回答

Hej Lise 1000 tak for din fine anmeldelse af os , vi er meget glade for i valgte at kÞbe jeres bil her hos os vi håber at se jer til service når den tid kommer, er der ellers noget i mellemtiden så ved i hvor vi er mvh. LK Biler :-)

Har netop hentet en ny

Har netop hentet en ny, brugt bil hos Lars. Ingen slinger i valsen, super behandling, aftaler holder og fin dialog i processen. Chance for gentagelse 100%

Driver egen virksomhed og bruger LK Biler til service og reparationer af både firmabil og privat bil. Altid god service, en hyggelig snak og problemer som lÞses, til absolut konkurrence dygtige priser, og af dygtige mekanikere.
Kan kun anbefale at kÞre til LK Biler, hvad enten du skal have lavet service/reparationer, eller finde dig en ny bil.
Der er du sikret en Êrlig og reel behandling, Altid!!!

2021幎9月14日

LK Biler ApS からの回答

Hej Lars og Tine FÞrst mange tak for den fine anmeldelse af os hernede :-) og nÊst mange tak for du/i valgte at kÞbe bil her igen igen , vi er rigtig glade for jer som kunder og for den gode sludder hver gang :-) Også tak for du gider hjÊlpe os med tÞmrerarbejde og andet vedligehold af vores lille fabrik indimellem , vi ser frem til at ses igen snart mvh . Team LK Biler :-)

Super service på vÊrkstedet

KÞbte i foråret 2021 en Peugeot 208 hos LK Biler. Vi var allerede dengang meget tilfredse med handlen hos Lars. I lÞbet af det fÞrste halve år med garanti oplevede vi fÞrst en udfordring med bilens aircondition og senest en mislyd i undervognen. Vi bookede tid på vÊrkstedet, og i begge tilfÊlde blev vi mÞdt af imÞdekommende og kompetente folk på vÊrkstedet, som med det samme konstaterede fejlen og fixede det under kort ventetid, så vi kort tid efter begge gange kunne trille hjem igen med en nyrepareret bil - klaret på garantien.
Den gode service vi nu 2 gange har oplevet hos Jens og de Þvrige mekanikere på vÊrkstedet hos LK Biler gÞr, at vi gerne tager turen fra KÞbenhavn til TÞllÞse for at få serviceret og repareret vores bil fremover. Endnu engang de varmeste anbefalinger til LK Biler herfra.

2021幎9月10日

LK Biler ApS からの回答

Hej Nicole 1000 tak for den fine anmeldelse/anbefaling af os og tak for i valgte at kÞbe jeres bil her hos os , det har vÊret en fornÞjelse for os alle her hos LK Biler at lÊre jer at kende , heldigvis var det kun nogle småting der skulle laves efterfÞlgende , vi glÊder os til at servicere jeres fine bil fremover vi ses mvh. LK Biler :-)

God service hurtig og nem handel og

God service hurtig og nem handel og aftalerne bliver holdt

2021幎8月31日

LK Biler ApS からの回答

Hej Peter Tak for din anmeldelse af os og tak for du valgte at kÞbe din fine BMW her hos os , og tak for du valgte at kÞbe bil her hos os igen, rigtig god dag Mvh. LK Biler :-)

En rigtig god og tryg kÞbsoplevelse

En rigtig god og tryg kÞbsoplevelse. ImÞdekommende og venligt, selvom der var travlhed. SeriÞs og tillidsvÊkkende forhandler, som har styr på kÞbeloven og papirarbejdet. Vi oplevede en kvalitetsbevidsthed, også i forhold til klargÞring og påsÊtning af anhÊngertrÊk. Nye dÊk indenfor prisen var en selvfÞlgelighed, i og med at de var slidte.

2021幎8月30日

LK Biler ApS からの回答

Hej Tine Waaau tak for en anmeldelse , dejligt det er den oplevelse i har haft for det er nÞjagtigt hvad LK Biler hele tiden arbejder på at stå for , nemlig ordentlighed samt et ord er et ord , mange tak for i valgte at handle jeres bil her hos os , Þnsker i at benytte os til service/dÊkhotel fremover er i meget velkomne vi stiller gratis lånebil til rådighed imens rigtig god dag Mvh. LK Biler :-)

Super god service

Har for anden gang handlet bil hos LK Biler. Super imÞdekommende og kompente mennesker.

En rigtig god oplevelse - igen.

Kasper

2021幎8月30日

LK Biler ApS からの回答

Hej Casper Mange tak for du valgte at kÞbe din bil her hos os igen det sÊtter vi stor pris på , er der noget så ved du hvor vi er rigtig god dag mvh. LK Biler :-)

Meget godt service

Meget godt service, jeg anbefaler.

2021幎8月14日

LK Biler ApS からの回答

Hej Radik Mange tak for din anmeldelse af os vi er glade for i valgte at handle jeres nye fin Mazda her hos os rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

Har kÞbt en nyere brugt Opel Astra 1,4

Har kÞbt en nyere brugt Opel Astra 1,4 125 2017 hos LK Biler til en meget fornuftig pris fik monteret trÊk som vi delte pris på ,så en rigtig god handel.
Kan kun anbefale at handle med LK Biler
Hilsen
Leif Jensen

2021幎7月25日

LK Biler ApS からの回答

Hej Leif 1000 tak for de flotte ord dejligt du er glad for oplevelsen , vi er også rigtigt glade for du valgte at handle din bil hos os , rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

den bedste service

Vi har gennem noget tid brugt LK-Biler til reparationer, og de har altid ydet den bedste service og til nogle priser vi har syntes var yderst rimelige.
Og nu har vi lige kÞbt bil hos dem, da den anden blev skadet, og der har de også leveret en rigtig god service, med lånebil, indtil skaden var opgjort, og efterfÞlgende fik vi en fin bil, efterset i alle ender og kanter.

2021幎7月20日

LK Biler ApS からの回答

Hej Anne Mange tak for den fine anmeldelse af os , dejligt at tingene faldt på plads og du er kÞrende igen , er der noget så ved i hvor vi er rigtig god sommer mvh. LK Biler :_)

Dejlig oplevelse fra start til slut.

KÞbte mine fÞrste bil idag hos LK - Biler og det har vÊret en dejlig oplevelse fra start til slut. Kommunikationen har vÊret god, og de få fejl jeg oplevede med bilen ved prÞvekÞrslen, blev fikset på ingen tid! Fik leveret bilen i super flot stand, nysynet, og med to nye dÊk. Er ikke i tvivl om, at hvis der skulle opstå noget i fremtiden, ville jeg kunne ringe til dem uden problemer. GlÊder mig til og kunne kÞre rundt fremover i en lÊkker fÞrstegangs bil til en flot pris.

2021幎7月7日

LK Biler ApS からの回答

Hej Simon Mange tak for en flot flot anmeldelse , vi er så glade når vores kunder er glade ring endelig hvis der skulle dukke noget op ok. Rigtig god sommer mvh LK Biler :-)

God kÞbsoplevelse

God kÞbsoplevelse. Fik en god pris for den gamle bil, så både jeg og sÊlger kunne vÊre tilfredse. Fik en flot klargjort bil endda med et nyt sÊt dÊk selvom jeg ikke havde bedt om det. Super service efter kÞb også. Jeg kunne sagtens forestille mig at familiens nÊste bil også bliver kÞbt hos LK.

2021幎6月16日

LK Biler ApS からの回答

Hej Sune Mange tak for de flotte ord , dejligt du er glad og tilfreds med oplevelsen her hos os og du er glad for din nye bil. Rigtig god sommer mvh. LK BIler :-)

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, har kÞbt en skÞn bil her.

2021幎6月11日

LK Biler ApS からの回答

Hej Line Dejligt du er glad for din "nye" bil og tak for du valgte at kÞbe den her hos os rigtig god sommer Mvh. LK Biler :-)

Super god service hos LK Biler

Jeg kÞbte for to måneder siden min fÞrste bil: en 9 måneder gammel Toyota Aygo, hos Lars efter at have vÊret ude at prÞvekÞre den. Efter prÞvekÞrslen havde jeg et par spÞrgsmål til bilen, og kontaktede derfor Lars, som grundigt undersÞgte det, og hurtigt vendte tilbage med svar.
Jeg fÞlte mig velkommen og godt behandlet ved prÞveturen, og endte med at lave en handel hos Lars. Alt gik smertefrit, og jeg overtog bilen indenfor en uge og Lars klarede alt papirarbejde, så der ikke var noget jeg skulle bekymre mig om eller tÊnke over. Overordnet en virkelig god oplevelse og jeg vil bestemt kigge hos LK Biler igen, nÊste gang jeg skal ud at finde mig en bil.

2021幎6月5日

LK Biler ApS からの回答

Hej Christina Vi siger også 1000 tak for en god oplevelse og tak for du valgte at lÊgge din handel her hos os , vi får hurtigst muligt styr på den lygte der dugger rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

KÞbte Brugt bil hos LK biler i TÞllÞse

KÞbte Brugt bil hos LK biler i TÞllÞse. Det har vÊret en behagelig oplevelse fra vores fÞrste besÞg hvor vi var ude og se på mulighederne til 3. besÞg hvor vi valgte at kÞbe bil. Bilen vi kÞbte blev nysynet og serviceret og var klar til den aftalte tid. De tog tilmed vores gamle bil i bytte til en fair pris. Tak for en god handel.

2021幎6月2日

LK Biler ApS からの回答

Hej Danny Mange tak for din flotte anmeldelse det luner altid når en kunde er tilfreds , vi siger også tak for en god og behagelig handel , hvis noget skulle dukke op så ved du hvor vi er , rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

Super 5 stjernet service

Super 5 stjernet service fra start til slut ved
kÞb af en Toyota IQ - LK biler kan klart anbefales.

2021幎5月29日

LK Biler ApS からの回答

Hej Carsten Tak tak for din fine anmeldelse af os , personligt syntes jeg den var så mega fin den lille Toyota IQ den er jeg sikker på du nok skal blive rigtig glad for , rigtig god sommer mvh LK Biler :-)

Reparation af BMW

Har lige fået min bmw tilbage efter nogle udefinerbar problemer. Blev ordnet på fineste professionelle måde. Aldrig oplevet en bedre service end her hos Jens. Tusind tak. Er nu fast kunde.

2021幎5月20日

LK Biler ApS からの回答

Hej Mona Mange tak for din fine anmeldelse , det var dejligt du er tilfreds med vores arbejde på din fine BMW , vi ser frem til at få besÞg af dig en anden god gang. Mvh. Jens & Lars LK Biler :-)

Super vÊrksted og bilforhandler

Min gamle bil har gennem 6 år fået god service - og jeg er altid blevet venligt mÞdt på vÊrkstedet. Da det nu var på tide at skifte bil, har jeg fået gode råd og superhurtig betjening og levering. Tak for det.
Både vÊrksted og forhandler kan på det varmeste anbefales.

2021幎5月18日

LK Biler ApS からの回答

Hej Tina Mange tak for de flotte ord , vi håber du bliver glad for din nye bil det var det helt rigtige tidspunkt at skifte på , vi ses om et års tid når den skal til årsservice. Mvh. LK Biler :-)

woaw....Lars og Jens yder en super god

woaw....Lars og Jens yder en super god service og giver en faktuel god information.
Vi modtog med glÊde vores Mazda 2 og alt er bare tip top i orden...nok ikke sidste gang vi handler bil der <3
mvh
Dorthe & Arno

2021幎5月12日

LK Biler ApS からの回答

Hej Arno & Dorthe Woaw siger vi også for den flotte anmeldelse dejligt i er glade og tilfredse mange tak for en behagelig handel i er altid velkomne det ved i. Mvh. LK Biler :-)

Så skarpe priser med så god service har

Så skarpe priser med så god service har jeg aldrig oplevet fÞr. Det er nu tredje gang jeg kÞber bil hos LK Biler og jeg er sikker på at det ikke bliver sidste. Det har kÞrt som smurt igennem hele processen - både da jeg skulle vejledes til hvilken bil det skulle vÊre, ved finansiering og efter kÞb. Jeg kan KUN anbefale dem.

2021幎5月5日

LK Biler ApS からの回答

Hej Rasmus 1000 tak for den fine anmeldelse , det er som altid en stor fornÞjelse at handle med jer håber i bliver glade for det nye fartÞj vi ses mvh. LK Biler :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。