Altid god, hurtig og venlig service og betjening. Kan varmt anbefale at benytte LK som sit vÊrksted.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
STOR tommelfinger op her frað Har netop afsluttet en handel med Lars pÃ¥ en rigtig fin 4 Ã¥rig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop kÞbt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Fra fÞrste kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imÞdekommende. Lars var utrol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt og fÃ¥et leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fÃ¥et en utrolig god behandling af bÃ¥de Lars (salg) og Jens (vÊrksted) i forbindelse med fÞrst prÞvekÞrsel, sÃ¥ kÞbet, ef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LK Biler TÞllÞse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og vÊrksted samt dÊkcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sÊlger + 300 biler om året, vi Þnsker at have en tilfreds kundekreds som både fÞr, under og efter et salgs forlÞb mÞdes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjÊlpe dig til at finde den bil som passer prÊcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gÊldende dansk kÞbelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et mÞde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen
é£çµ¡å
Industrivej 8, 4340, TÞllÞse, ãã³ããŒã¯
- lk@lkbiler.dk
- lkbiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service - både fÞr og efter handel. Reel og god rådgivning og ingen smart brugtvogns sÊlger.
KÞbte en Mazda 3 og fik booket tid på vÊrksted ugen efter, da jeg troede der var en fejl. Blev modtaget med smil - og fik lÞst problemet i lÞbet af 5 min.
Mine bedste anbefalinger - ikke sidste gang jeg handler her *****
Tak for den bedste oplevelse :)

KÞbte en brugt Nissan Quahqai hosâŠ
KÞbte en brugt Nissan Quahqai hos LK-Biler. Super fin behandling og god service vender hurtigt tilbage, og kontakter dig hvis der sker Êndringer.
DesvÊrrer viste det sig hurtigt der var en el og software fejl på den som jeg ville mene at de burte have opdaget under klargÞring af den, derfor rÞg der en enkel stjerne på den konto. Fejlen blev dog hurtigt lokaliseret og rette på garantien og super service med kontakt frem og tilbage ingen sure miner eller lang ventetid.
Om jeg vil kÞbe bil igen her eller anbefale andre at kÞbe bil her Ja det ville jeg.

Har lige kÞbt en 5 Ã¥r gammel SuzukiâŠ
Har lige kÞbt en 5 år gammel Suzuki Vitara efter 2 prÞveture, og få dage efter blev der handlet. SeriÞs, venlig og professionel betjening i en uformel tone. Mange fine brugte biler i forskellige prislag, som kun kan anbefales.

Super fin bilforhandler ðð»â€ïž
Rigtig glad for min nye lille brugte pegeut 107.
God pris og super fin stand.ðð»
Dejligt med en brugt bil, der er serviceret inden kÞb.
Tak for handlenð€©ðð»
Dejligt og nemt kÞbð«

Super betjening hos LK Biler
Hos LK Biler får du altid en god og opmÊrksom betjening. De hjÊlper med både store og små spÞrgsmål.
Jeg har lige kÞbt en dejlig brugt bil hos dem. Jeg ved at jeg kan stole på at der er hÞj kvalitet på det de sÊlger og at prisen er god. Jeg er så glad for mit kÞb

Har kÞbt en Peugeot Van hos Lars v/LKâŠ
Har kÞbt en Peugeot Van hos Lars v/LK Biler og har vÊret fuldt ud tilfreds og alle aftaler er blevet overholdt.

God og tryg bilforhandler
Vi har netop kÞbt vores Audi hos LK Biler, og har vÊret meget tilfredse med hele oplevelsen. Nem og fair forhandling, kan varmt anbefale at kÞbe bil her.

LK Biler ApS ããã®åç
KÞbt ny bil og afleverede den gammel
KÞbt ny bil og afleverede den gammel.
Jeg kÞbte ny bil hos Lars, han er super sÞd og imÞdekommende selv i disse tider, fÞlte man sig velkommen.
Jeg fik super god behandling hele vejen igennem. Han sÞrgede også for at jeg slap af med min gammel bil.
Hele oplevelsen var alt vÊrd.
Deres vÊrksted er 100 procent Professionelt, jeg har fået lavet mange af mine biler hos Jens, som styre vÊrkstedet dernede. Ingen klager over noget!
100 procent iorden!
Tak for alt!

LK Biler ApS ããã®åç
KÞbte for et par Ã¥r siden en skodaâŠ
KÞbte for et par år siden en skoda superb 1.8.. det vitste sig af den brugte for meget olie.. fik olie et par gange af lk biler... ind til vi sku prÞve og se hvor meget olie den brugte.. det viste sig af den brugt alt for meget end hvad wv anbefaler.. fik super services og lk biler betalte et ret stort pengebelÞb til og udbeder denne fejl

LK Biler ApS ããã®åç
Jeg har lige kÞbt min bil fra dem
Jeg har lige kÞbt min bil fra dem. Fantastisk forretning med super behandling

LK Biler ApS ããã®åç
Jeg kÞbte min fÞrste bil hos Lars ogâŠ
Jeg kÞbte min fÞrste bil hos Lars og jeg fÞlte mig sikker hele vejen igennem - den fik både syn og service inden afhentning! Alt i alt en super god service! :-)

Super oplevelse
Super oplevelse, ved kÞb af fÞrste bil. God og venlig service.

God service på garantien
KÞbte en brugt Ibiza i efteråret som viste sig at have en fejl i kÞlesystemet som blev lÞst på garantien uden problemer.

Fantastisk service
Jeg har lige kÞbt en bil fra LK Biler, og jeg synes at servicen har vÊret helt fantastisk.
IsÊr for en person som skulle kÞbe sin fÞrste bil.

Ingen anbefaling vÊrdig.
Har ikke haft andet end problemer med den peugeot 208 vi kÞbte i 2019.
Vi forsÞgte det fÞrste år efter kÞb, at etablere en dialog med LK biler, men de er uden for pÊdagogisk rÊkkevidde.
Vi er blevet bondefanget af nogle meget optimistiske brugtbils forhandlere, og det er jo hvad det er, men vil ikke anbefale nogen at kÞbe bil her, der har ikke vÊret andet end problemer med bilen siden vi kÞrte den over deres kantsten, og bilen har aldrig vÊret dét vÊrd, vi gav for den.
Det er jo hvad det er alle brancher har brodne kar.

LK biler - TÞllÞse
Netop kÞbt en brugt Citroen C4 Cactus af LK Biler TÞllÞse.
Vi fik en god behandling af forhandler, som vi opfattede som meget Êrlig og informativ ift vores forespÞrgsler
Vi har kun godt at sige om dette firma

God oplevelse
KÞbte ny bil hos Lars. Alt gik som det skulle og hele tiden som lovet af Lars. Dejligt at se, at det positive indtryk vi fik ved fÞrste mÞde holdt hele vejen igennem. Vores nye (brugte) bil stod som ny da vi overtog den.

Vores fÞrste bil.
Vi har kÞbt vores fÞrste bil hos LK Biler. Vi har vÊret meget tilfredse med at handle hos dem. De har ydet god service og rådgivning. Det har vÊret en tryg og trovÊrdig oplevelse.
De kan klart anbefales.

LK Biler ApS ããã®åç
Virker til at vÊre et meget fornuftigâŠ
Virker til at vÊre et meget fornuftig og godt sted at kÞbe bil, sÊlger går meget op i at det er et velovervejet salg og ikke et der fortryde bagefter.... Der ser pÊnt ud alle steder og de er meget grundige i at fortÊlle om mine rettigheder..... Meget pÊne biler til en fornuftig pris....

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ