weloveholidays レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Hotellet Àr inte 5 stars brist pÃ¥ sprÃ¥k engelska och en del personal Àr inte trevliga , de missa stÀdning ibland och bara en pool och sakna grön plaster men hursomhelst vill jag tacka en del servitör... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra personal som jobbar, vÀldigt bra service. NÀr nÃ¥got gÃ¥r fel rÀttar dem till det och hjÀlper Àn att fÃ¥ en fantastisk resa. Jag hoppas bara att dem tar bort Galaxy beach hotell - Alanya dÃ¥ de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att weloveholiday har utmÀrkt utbud nÀr det gÀller resor och har en vÀldigt bra flexibilitet nÀr det gÀller Ã¥terbetalning , speciellt om man jÀmför med andra aktörer. SÃ¥ kommer att anvÀnd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har bokat mÃ¥nga resor med er och Àr alltid mycket nöjd. Ni har fantastiska erbjudanden, sÀrskilt till Grekland och Turkiet. Varje gÃ¥ng jag har bokat med er har allt fungerat utmÀrkt. Tack för er f... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hos weloveholidays Àr vÃ¥rt mÃ¥l att göra vÀrlden tillgÀnglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast vÀxande onlineresebyrÃ¥er erbjuder vi ett obegrÀnsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara nÃ¥gra fÃ¥ klick. PÃ¥ vÃ¥rt internationella huvudkontor i London arbetar ett hÀngivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vÃ¥r smarta webbplats och app, utan finns Àven dÀr som stöd för vÃ¥ra kunder före, under och efter resan. Varje Ã¥r hjÀlper vi miljontals nöjda resenÀrer att nÃ¥ sina drömdestinationer, och vÃ¥ra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmÀrkelser. SjÀlvklart omfattas du av paketreselagen, sÃ¥ att du kan kÀnna dig helt trygg med att bÃ¥de din resa och dina pengar Àr i sÀkra hÀnder. Vanliga frÃ¥gor – https://www.loveholidays.com/se/faq/

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 137ä»¶

レビュヌを曞く

the hotel is amazing

the hotel is amazing. the price is super nice given how nice the hotel and the location of the hotel and also the flight.

2026幎6月6日

Hi Li-Ju!

Thank you so much for the amazing review! We are absolutely thrilled to hear that you loved the hotel, our location, and that you found the package with the flight to be such a great value.

We would love to welcome you back for another wonderful stay in the future!

Best regards

Smidig och pålitlig

Jag Àr vÀldigt nöjd med servicen! Bokningen gick snabbt och smidigt.
Allt fungerade perfekt och jag kommer definitivt att anvÀnda denna resebyrÃ¥ igen. Rekommenderas varmt!”

2026幎6月6日

Hej Sara!

Tack för att du tog dig tid att lÀmna en så fin recension. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda smidig service och en enkel bokningsupplevelse, så det Àr fantastiskt att höra att vi lyckades hela vÀgen. Tack för ditt förtroende och ha en riktigt hÀrlig resa!

Smidig bokning

Jag har inte rest med flygbolaget Ànnu, men bokningen gick vÀldigt smidigt. Det var enkelt att hitta flyg och genomföra betalningen. Jag fick min bokningsbekrÀftelse snabbt och allt verkar tydligt och vÀlorganiserat. Hittills Àr jag nöjd med upplevelsen och ser fram emot resan

2026幎6月5日

Hej Rebin!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med bokningen och att allt har rullat på smidigt hittills. Vi på weloveholidays önskar dig en riktigt hÀrlig resa och en fantastisk semester. Varmt vÀlkommen att boka med oss igen i framtiden!

LÀtt att boka.

LÀtt att boka.

2026幎5月29日

Hej Bodil!

Stort tack för din fina feedback. Vi Àr jÀtteglada att bokningsprocessen var smidig och enkel för dig. Hoppas att du får en underbar resa!

5぀星のうち3の評䟡

No complete choices about hotel like

No complete choices about hotel like double bed or 2 bed. No information or confirmation from the hotel either. 1 pin missed to login into to hotel site.

2026幎5月28日

Hej Jens,

Tack för din feedback. Jag Àr verkligen ledsen för allt strul med pin-numret och att det var så otydligt med rumsalternativen.

Då du Àr på resande fot har jag skickat ett mejl till dig som du kan kika på i lugn och ro. Du behöver inte svara på det nu, utan återkoppla bara nÀr du Àr tillbaka så tar vi det dÀrifrån.

Missade mellanlandning på

Ni försökte lösa mitt problem med mellanlandning men gick ju inte utan svindyrt

2026幎5月24日

Hej Lars

Tack för din feedback!

Vi beklagar verkligen att mellanlandningen stÀllde till det. Vi undersökte möjligheterna att boka om dig, men det var tråkigt att flygbolagets kostnader satte stopp den hÀr gången då vi alltid vill hitta så bra lösningar som möjligt för våra kunder.

Hoppas dÀremot att du får en underbar resa i övrigt och att allt flyter på bra framöver!

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Det var allt bra vi Àr nöjda tills

Det var allt bra vi Àr nöjda tills nu,tack för att

2026幎5月15日

weloveholidays からの回答

Stort tack för de fem stjÀrnorna! Det glÀder oss verkligen att ni Àr nöjda med er resa så hÀr långt.

Vi hoppas att ni får en fortsatt fantastisk semester och att ni skapar massor av hÀrliga minnen. Skulle det dyka upp något medan ni Àr ivÀg Àr det bara att höra av er till oss, vi finns hÀr för att hjÀlpa till!

Njut ordentligt av resten av resan! 🔆

Varma hÀlsningar,

5぀星のうち4の評䟡

Ser framemot en fin resa.

Vi har inte åkt Àn. Men hoppas på en trevlig resa för detta helt ok pris.

2026幎5月19日

Hej Eva-Lotta!

Vad hÀrligt med en resa att se fram emot! Vi Àr glada att du Àr nöjd med priset och vi ska göra vårt bÀsta för att sjÀlva resan ska bli minst lika bra. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar innan det Àr dags att åka!

5぀星のうち1の評䟡

FÃ¥r ju inget riktigt svar om man ska

FÃ¥r ju inget riktigt svar om man ska avboka vad det kostar

2026幎5月21日

Hej Richard!

Jag vill börja med att be om ursÀkt för att du upplever att vår information kring avbokningskostnader har varit otydlig. Det Àr givetvis jÀtteviktigt för oss att det Àr glasklart vad som gÀller vid en avbokning, och vi beklagar att det har skapat osÀkerhet för dig.

Jag har försökt att nå dig på telefon tidigare idag för att reda ut detta personligen och kommer att göra ett nytt försök lite senare under dagen.

Skulle jag inte få svar då, skickar jag Àven ett mejl till dig så att vi kan lösa Àrendet den vÀgen. Mitt mål Àr att vi ska reda ut detta så att du kÀnner dig helt nöjd med oss.

5぀星のうち5の評䟡

Det var slumpen att hitta er hemsida o

Det var slumpen att hitta er hemsida o dÀrefter blev jag glad över det
Jag hoppas ni försÀtter på samma nivå o förbÀttrar er mer .

2026幎5月21日

weloveholidays からの回答

Vad fantastiskt roligt att du hittade till oss av en slump och att du blev så nöjd! Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en recension.

Vi lovar att göra vÃ¥rt yttersta för att behÃ¥lla samma höga nivÃ¥ – och sjÀlvklart siktar vi alltid pÃ¥ att bli Ànnu bÀttre för er kunders skull.

Varmt vÀlkommen tillbaka till oss i framtiden!

Bra utmÀrkt

Bra utmÀrkt

2026幎5月20日

Hej Reza!

Men tack för det fina betyget, det gör oss superglada! Kul att du Àr så nöjd med oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。