Magisk Barnbok レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

JÀttenöjd med deras böcker. JÀttebra kvalitet, snabb leverans, tjocka och bra sidor. En superbra present som alltid kommer finnas kvar. Finns flera olika kategorier att vÀlja mellan nÀr man gör boken... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Älskade min barnbok som handlar om mig och mitt barnbarn som Ã¥ker pÃ¥ campingresa. Blev full i skratt i hur vÀl den AI genererade fotoskannern avbildade oss. SÃ¥ roligt att lÀsa en saga som handlar om o... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt fint och enkelt att skapa böcker. Den största nackdelen Àr att AI:n inte hÃ¥ller karaktÀrerna konsekventa mellan bilderna, trots samma prompt. Skor, klÀder och detaljer pÃ¥ bÃ¥de hunden, robo... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Riktigt bra bok med ett intressant innehÃ¥ll, men kvaliteten kunde ha varit bÀttre. Till exempel var sidorna inte ordentligt hÀftade, vilket gjorde att de lossnade efter att man blÀddrat i boken nÃ¥gra... もっず芋る

䌁業情報

1. 児童曞店

圓該䌁業による蚘述

Skapa en unik personlig barnbok med AI, speciellt framtagen för varje barn. Låt en skrÀddarsydd berÀttelse och fantastiska illustrationer komma till liv.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

FÀrg pÃ¥ skrivning ut Àr inte pÃ¥ hög

FÀrg på skrivning ut Àr inte på hög kvalitet , man förvÀntar sig bÀttre kvalitet Àn den som jag fick

2026幎4月16日
Magisk Barnbok ロゎ

Magisk Barnbok からの回答

Vad tråkigt att höra att kvaliteten på utskriften inte levde upp till dina förvÀntningar. Det beklagar vi verkligen. VÀnligen kontakta oss via vår kontaktsida på https://magiskbarnbok.se/contact, så ser vi till att skicka ett nytt exemplar till dig.

Magisk Barnbok

Otroligt fin bok

Otroligt fin bok! Min dotter Àlskar den o h möjligheten att anpassa innehÃ¥llet efter hennes intressen Àr sÃ¥ smart 😍

Jag kommer bestÀlla en för varje år så man kan ha och följa hennes intressen över tid!

2026幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Mycket missnöjd

Mycket missnöjd. Först tog leveransen vÀldigt lång tid. Jag gjorde köpet den 9/11, boken skickades den 14/11 och sedan fick jag den 25/11. NÀr jag vÀl fick den så var omslaget feltryckta, helt snett och ryggens text har dÀrmed hamnat på framsidan av boken. Jag kontaktade kundservice om detta och sa att jag vill ha en återbetalning eftersom jag ska ge bort boken den 30/11 och med deras leveranstider så har jag då ej möjlighet att få en ny bok tills dess. Detta går de dock inte med på, de kan aldrig göra några återbetalningar skriver deras kundservice, som kanske också Àr AI troligen. De kan endast skicka ny bok. Eftersom det kommer innebÀra att den kommer försenat så Àr det ej intressant för mig, dÀrmed vÀldigt besviken. Också besviken på att bilderna i boken på mÀnniskor inte blir exakt samma på alla bilder. Detta visste jag såklart innan men det gör att jag inte tycker att boken Àr vÀrd det pris den har.

2025幎11月25日
Magisk Barnbok ロゎ

Magisk Barnbok からの回答

Vad tråkigt att höra om din upplevelse.

TyvÀrr kan vi inte ta tillbaka eller byta böcker eftersom de Àr personligt tillverkade unikt för dig. Vi ber verkligen om ursÀkt för att den första boken inte blev bra direkt.

Vi ser dock till att den nya boken kommer att skickas hem till dig inom kort, helt kostnadsfritt.

VÀnliga hÀlsningar,

Support Magisk Barnbok