UtmÀrkt och snabb service! Klockan frÃ¥n Longines fanns inte i lager, men de erbjöd sig direkt att bestÀlla den. De ringde och uppdaterade mig om leveranstiden flera gÃ¥nger. Fantastiskt bemötande nÀr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ni hade den klocka jag letat efter till bra pris i över 20 Ã¥rs tid. Detta kommer jag aldrig glömma. SÃ¥ Ã¥terigen, stort tack för klockan och ert bemötande! Jag handlar gÀrna av er igen! Jag Àr oerhör... ãã£ãšèŠã
Helheten! Hemsidan lÀttanvÀnd, servicen ypperlig med fokus pÃ¥ detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke pÃ¥ prisnivÃ¥n som det spÀnner emellan sÃ¥ kÀnns dom vÀldigt exclusiva i sitt handh... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans och bra pris! Toppen ocksÃ¥ att dom tog sig tid att pilla bort all plast frÃ¥n klockan samt Àven stÀllde in rÀtt tid och datum pÃ¥ den. Extra kul med den fina presentinslagningen samt godi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Magnussons Ur sÀljer klockor & Smycken sedan 1862 i hjÀrtat av Göteborg. Vi sÀljer Àven våra produkter i på nÀtet via vår webbshop magnussonsur.se. Fri frakt & försÀkring nÀr du handlar online.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dom skickade med ett personligt brevâŠ
Dom skickade med ett personligt brev gör att tacka och lite godis, rekommenderar starkt.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Snabb leverans och bra pris pÃ¥ klockanâŠ
Snabb leverans och bra pris på klockan jag köpte. Jag jÀmförde på flera stÀllen att hitta bÀsta priset på specifik klocka jag ville köpa, Magnussons Ur erbjöd lÀgsta kostnaden.

Mycket trevlig personal
Mycket trevlig personal, god service och fina klockor. Stort tack till personalen som sålde varsin klocka till mig och min vÀn.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Hanterar returer dåligt. Tar betalt för "Fri Frakt"
Företaget svarar sent på returer trots att paketet hÀmtats ut av dem. Man tar dessutom betalt för "Fri Frakt" i efterskott nÀr man utnyttjar sin ångerrÀtt. Svarar sedan inte alls nÀr jag klagar på detta.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Service utöver det vanliga nÀr deâŠ
Service utöver det vanliga nÀr de ordnade frakt så att klockan kom fram i tid trots allt.

Fenomenal klocka (Tissot PRX powermaticâŠ
Fenomenal klocka (Tissot PRX powermatic 80) som slår en bra bit över sin viktklass, just den hÀr modellen har ev vÀldigt svårslagen pang för pengarna faktor. Snabb och problemfri leverans.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Snabb leverans, bÀsta priset pÃ¥ klockan. Armbandet passade perfektð

Mycket nöjd!
Mycket nöjd med handeln i deras nÀtbutik. Trevlig och vÀnlig kommunikation och ett mycket fint och omsorgsfullt inslaget paket som levererades på dörren hÀr i Linköping. Rekommenderas!

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Grymt bra kundservice som löste ettâŠ
Grymt bra kundservice som löste ett problem med min bestÀllning på ett riktigt fint sÀtt. Det mÀrks att de Àr måna om att ha nöjda kunder.

Dåligt bemötande
Hej jag kom in med ett armbandsur som var från 1945 som jag ville ha en service på. Klockan som man får dra upp, blev för hårt uppdragen vid ett tillfÀlle. Detta visste jag nÀr jag Àrvde den och det talade jag givetvis om för expediten. Den hÀr klockan ska du lÀgga på en hylla hemma och ha som prydnad för den kommer du aldrig att anvÀnda var svaret jag fick. Klockan Àr från Schweiz och i guld. Detta hÀnde precis före pandemin och nu har jag lÀmnat in den och fått den åtgÀrdad för 300 kr. Jag har haft den på i 3 veckor nu och den funkar alldeles utmÀrkt.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Snabb leverans och bra kundservice
Snabb leverans och bra kundservice, blir ett besök i butiken i sommar för att hÀlsa på personalen.

Certina
BestÀlld 24/2 0.45, uthÀmtad 25/2 14.45. Obegripligt snabb leverans av en fin Certina. Stort tack till såvÀl Magnussons som PostNord.

Levererade rÀtt produkt
Levererade rÀtt produkt, till tÀtt pris och på rÀtt tid. Svårare Àr det inte!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã