Magnussons Ur - Klockor & Smycken レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Utmärkt och snabb service! Klockan från Longines fanns inte i lager, men de erbjöd sig direkt att beställa den. De ringde och uppdaterade mig om leveranstiden flera gånger. Fantastiskt bemötande när... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ni hade den klocka jag letat efter till bra pris i över 20 års tid. Detta kommer jag aldrig glömma. Så återigen, stort tack för klockan och ert bemötande! Jag handlar gärna av er igen! Jag är oerhör... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helheten! Hemsidan lättanvänd, servicen ypperlig med fokus på detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke på prisnivån som det spänner emellan så känns dom väldigt exclusiva i sitt handh... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 時計店
  2. ・
  3. 時計職人
  4. 宝石店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Magnussons Ur säljer klockor & Smycken sedan 1862 i hjärtat av Göteborg. Vi säljer även våra produkter i på nätet via vår webbshop magnussonsur.se. Fri frakt & försäkring när du handlar online.

優良

5つ星のうち4の評価

Took too long to ship.

2023年1月28日

Dear Jacob,
we do not often send packages to the Oceania region, and as the order was made on a Friday it took us a little extra bit of time to get it shipped.

My bad! We are working to prevent it from happening again.

Sincerely
Magnusson's Ur

Snabbt och bra bemötande

Snabbt och bra bemötande. Fick min produkt till ett riktigt bra pris. Hade letat runt länge.

2023年1月8日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack Andurk, skönt att höra. Tack för ditt dina omdöme.

Väldigt bra

Bra bemötande, snabb leverans till ett bra bris!

2023年1月10日

Hej Anton,
vad glada vi blir. Tack för ditt fina omdöme.

Snabb handel och leverans

Snabb handel och leverans. Väl inpackad vara.

2023年1月4日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack för ditt fina ömdöme.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris! Toppen också att dom tog sig tid att pilla bort all plast från klockan samt även ställde in rätt tid och datum på den. Extra kul med den fina presentinslagningen samt godisbitarna! Känns som att dom brys sig om sina kunder. Korrekt ifyllt garantikort samt kvitto följde även med försändelsen vilket inte alltid gör vid beställning från nätbutiker!

2022年12月29日
自発的なレビュー

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack Martin för din utförliga kommentar och fina omdöme.

Mycket prisvärt

Mycket prisvärt. Snabb och säker leverans. Extra försäkring utan kostnad. Bra kommunikation.
På det hela taget mycket bra.

2022年12月19日

Tack Tobias fina omdöme.

Quick delivery

Quick delivery, Watch was safely and very good protected.

2022年10月31日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Thank you very much for your review.

Sincerely
Magnusson's Ur

5つ星のうち1の評価

Jag lämnade in min klocka den 4 augusti…

Jag lämnade in min klocka den 4 augusti för att byta glas på den. Det skulle ta 30 dagar. Jag fick legitimera mig och uppge folkbokföringsadress. Kändes konstigt. Efter 31 dagar ringde jag och frågade om jag kunde hämta klockan. Då hade de inte ens skickat iväg den! Så jag fick vänta ytterligare tre veckor. Jag fick ingen förklaring, ingen ursäkt bara snorkigt bemötande om att jag borde byta armband. Det lär jag inte göra där!

Det verkar vara dålig ordning på Magnussons ur numer och jag återkommer inte.

2022年9月23日
自発的なレビュー

Hej Christina,
beklagar att du inte tycker att vi hanterat din reparation korrekt.
När vi tar emot en klocka för reparation är det viktigt att vi tar uppgifter så att vi säkerställer att ingen annan kan hämta ut din klocka.
Eftersom vi inte registrerar personnummer så har vi valt att ta både adress och telefonnummer.

När kunden lämnar in klockan lämnar vi normalt sett ett kostnadsförslag efter 21 dagar. När vi fått besked om att den skall lagas så tar urmakaren hand om den, utför arbetet och kontrollerar att uret fungerar rätt. Detta kan ta mellan två veckor och mycket längre tid. Det beror på om reservdelar finns tillgängliga.
Utan att veta vilken Christina du är kan jag inte ge mer information, men hoppas att du fått förklaring på varför det tagit lång tid.

Beställde via nätet

Beställde via nätet. Mycket bra service!

2022年8月31日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Dennis vi tackar för ditt fina omdöme.

Vilken under klocka

Vilken under klocka! Snabb leveans och vacker inslagning.

2022年9月7日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack Kurt-Åke för ditt omdöme.

Snabb leverans👍

2022年9月7日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack så mycket Yvonne, för ditt fina omdöme.

5つ星のうち1の評価

Kort batterilängd

Alldeles för kort batterilängd

2022年7月13日

Hej Gun,
beklagar att dina smartklocka hade för kort batterilängd. Men många smartklockor kräver att man laddar dem relativt ofta, och det skiljer sig naturligtvis från klocka till klocka.

Hör gärna av dig till oss så försöker vi assistera dig om så krävs.

Dock är detta inte var du recenserar din klocka, utan hur du upplevde vår hemsida, betalning, frakt etc. Så vi tycker ditt omdöme är lite missvisande.

5つ星のうち4の評価

Enkelt och smidigt att beställa

Enkelt och smidigt att beställa, fick leverans helt enligt plan👍

2022年7月3日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack Jonas, för ditt fina omdöme.

Personlig service

Klockan levererades inslagen i presentpapper med en personlig text och lite smågodis. Snabb och smidig leverans.

2022年7月3日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack Carl för ditt fina omdöme.

Snabbt och smidigt

Snabb och smidig leverans. Allt var precis som förväntat

2022年6月25日

Magnussons Ur - Klockor & Smycken からの回答

Tack Alex för din fina recension.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。