UtmÀrkt och snabb service! Klockan frÃ¥n Longines fanns inte i lager, men de erbjöd sig direkt att bestÀlla den. De ringde och uppdaterade mig om leveranstiden flera gÃ¥nger. Fantastiskt bemötande nÀr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ni hade den klocka jag letat efter till bra pris i över 20 Ã¥rs tid. Detta kommer jag aldrig glömma. SÃ¥ Ã¥terigen, stort tack för klockan och ert bemötande! Jag handlar gÀrna av er igen! Jag Àr oerhör... ãã£ãšèŠã
Helheten! Hemsidan lÀttanvÀnd, servicen ypperlig med fokus pÃ¥ detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke pÃ¥ prisnivÃ¥n som det spÀnner emellan sÃ¥ kÀnns dom vÀldigt exclusiva i sitt handh... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans och bra pris! Toppen ocksÃ¥ att dom tog sig tid att pilla bort all plast frÃ¥n klockan samt Àven stÀllde in rÀtt tid och datum pÃ¥ den. Extra kul med den fina presentinslagningen samt godi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Magnussons Ur sÀljer klockor & Smycken sedan 1862 i hjÀrtat av Göteborg. Vi sÀljer Àven våra produkter i på nÀtet via vår webbshop magnussonsur.se. Fri frakt & försÀkring nÀr du handlar online.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÀnns som ett seriöst företag!
KÀnns som ett seriöst företag. Plus för bra hemsida, snabb leverans och att man kan betala med Klarna.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Snabbt och tryggt levererat!
Snabbt och tryggt levererat.
Jag bestÀllde inslaget i presentpapper. Fick ett mycket prydligt paketð.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Behandlingen av min order gickâŠ
Behandlingen av min order gick fantastiskt fort och lÀtt. Det blev en snabb leverans.

Proffsigt
Proffsigt. Trevligt bemötande. Bra kommunikation. Trevlig sÀljare.
Rekommenderas varmt+++++

Superbra!
Superbra! Fick klockan tvÃ¥ dagar efter att jag bestÀllde den! Schysst ocksÃ¥ att kunna köpa med Klarna! JÀttebra att klockan kom med fixad försÀkring via Solid och dessutom stÀllde det storleken rÀtt!ð

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Ho comprato un raymond weil freelancerâŠ
Ho comprato un raymond weil freelancer acdc limited edition, beh che dire: massima disponibilità da parte dei venditori, ho richiesto fotografie prima di effettuare l'acquisto e mi hanno risposto subito ! Il pacco Ú arrivato in meno di una settimana, imballato perfettamente anche in confezione regalo!! Grande professionalità da parte di magnussons ur, e l'orologio un vero gioiello con corredo completo e garanzia e certificati... ringrazio magnussons per la loro disponibilità e attenzione per il cliente!!! consiglierei a chiunque di rivolgersi a loro! TOP!!!

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Supernöjd mina ny bulova klocka
Supernöjd mina ny bulova klocka. Och fint paketerat.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
BÀsta butiken i Göteborg!
Behövde desperat en bra gåva snabbt och bestÀllde online. Blev medlem och fick dÀrmed 50 kr i rabatt direkt. La min bestÀllning med upphÀmtning i butik för att underlÀtta, något som skulle ta ca 24 timmar om man bestÀllde innan 12. Eftersom jag var desperat så sprang jag förbi butiken och frågade om det faktiskt Àr möjligt att den levereras till butik dagen efter. IstÀllet för att hÀnvisa mig till mail som skickas ut nÀr leveransen Àr framme, så visade dom glatt upp att dom faktiskt förberedde just min order precis nÀr jag kom in i butiken! Så från bestÀllning till upphÀmtning av klockan tog det inte ens 60 minuter innan jag glatt kunde skutta ur butiken! Utöver snabb och enkel process vid bestÀllning via hemsidan så Àr personalen fantastiskt trevliga och proffsiga. Det kÀnns tryggt och Àven bra att man kan få hjÀlp kontinuerligt Àven efter köp. Den göteborgska andan går inte att hitta hos någon annan återförsÀljare i stan. Butiker som funnits i över 100 år har gjort det av goda anledningar. Besök butiken så kommer du förstå varför! ;) rekommenderar starkt!

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Magnussons Ur levererar perfekt! Full poÀng!
Riktigt nöjd med deras hantering från bestÀllning till att jag fick produkten. Det gick snabbt men sedan var min klocka inslagen i ett fint papper så det blev ju en fantastisk kÀnsla nÀr man öppnade paketet!
Kommer definitivt att köpa av Magnussons Ur i framtiden!! Seriös firma som vill ha nöjda kunder helt enkelt.
Allt gott!

Superbra service
Superbra service! Fick snabbt svar på frågor och snabb leverans av en vÀldigt vacker klocka!

Fick köpt ett presentkort
Fick köpt ett presentkort, blev lite manuell hantering via deras kundtjÀnst. VÀldigt snabba svar & vÀnligt bemötande. Har sjÀlv köpt klockor 3 gånger tidigare ....Supernöjd varje gång.

Magnussons Ur - Klockor & Smycken ããã®åç
Att handla pÃ¥ nÀtet kan kÀnnasâŠ
Att handla på nÀtet kan kÀnnas opersonligt! Den kÀnslan kan jag sÀga vÀnde nÀr jag emottog klockan jag bestÀllde från Magnussons ur i Göteborg! Klockan ( Casio, G-Shock, Burton) anlÀnde efter bara några dagar och till min stora förvåning var den inslagen i ett presentpaket! Det låg Àven nedstoppat lite godis! Trevligt, överraskande, personligt och med kÀnsla av vÀrme! Klockan och övriga handlingar och emballage kring den var "klock"rent! 10 poÀng!

Exemplarisk service ð«
Köpte en klocka i 15-20k klassen som skickades till huvudstaden.
Den skickades dagen efter köp, inslagen som om det vore min födelsedag!
Personlig service, snabbt och bra uppföljning.
Jag hade kontakt med butik och webb. Alla får 5 asterisker. Tack!

Otroligt trevlig personal
Otroligt trevlig personal! Bra utbud med. Speciellt vad det gÀller seiko.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹