レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oplevelsen var fabelagtig, Mads kom og lavede den på stedet, og stod på mål for alverdens spÞrgsmål der omhandlede proceduren. Kan kun anbefales! Helt sikkert ikke sidste gang.

Det er muligt at kÞbe specialbyggede PC'er, hvilket man ikke finder mange andre steder. Priserne er meget rimelige, og Magnutron er utrolig fleksible med levering. Jeg har benyttet deres service fler... もっず芋る

Intelligent hjemmeside, der hjÊlper dig rigtigt fint gennem de mange valg man skal vÊre opmÊrksom pÃ¥, nÃ¥r man gerne selv vil opbygge sin nye computer! Oven i det, er priserne fint konkurrence dygti... もっず芋る

Kommunikation, service og viden har vÊret i toppen under hele processen med kÞbet af ny PC hos Magnutron. Mads gÞr et fantastisk stykke arbejde og har vÊret tÃ¥lmodig med den bunke af spÞrgsmÃ¥l jeg h... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌミング サヌビス プロバむダヌ
  2. パ゜コンず呚蟺機噚の店

圓該䌁業による蚘述

SkrÊddersyede computere bygget ud fra dine Þnsker og behov.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

71件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

SuverÊn behandling og udstyr!

Jeg havde i en periode overvejet hvilken computer jeg havde et behov for, samt hvilke prioriteter jeg gjorde mig inden for given prisklasse.
Efter en kort dialog omkring ovenstående med deres support var jeg ikke i tvivl om at det var kompetente medarbejdere man kunne spare med omkring dette.
Udover muligheden for god sparring, fandt jeg ligeledes et kÊmpe plus i at man har muligheden for at vÊre med til at selektere hvilke komponenter man Þnsker i sit kÞb. Dette fandt jeg givende eftersom jeg var med under hele processen, hvoraf jeg fik repeteret de forskellige komponenters funktion og selvfÞlgelig at jeg sparede penge.
For at runde af, så var det en gnidningsfri, lÊrerig og gennemgående suverÊn oplevelse at få kvalitets behandling og udstyr!

2017幎7月4日

Intet mindre end... Fantastisk

Jeg skal prÞve at fatte mig i korthed!
Men denne virksomhed burde vÊre en frontfigur, for alle andre virksomheder.
Lad os starte med servicen, for hos MagnuTron bestiller du ikke bare en vare og bliver sendt videre i systemet, i mit tilfÊlde(da jeg ikke ved en flÞjtende fis om hardware), have jeg en hulens masse spÞrgsmål.
Jeg kontaktede dem på facebook, hvilket jeg har gjort flere gange siden og tror ALDRIG jeg har ventet mere end en time på svar, nÊsten ligegyldigt hvad tid på dÞgnet jeg har skrevet. Samtidig er jeg altid blevet mÞdt af både velformulerede og flinke mennesker, som har kunne give mig en professionel vurdering og ikke hvad de selv får mest profit ud af! Samtidig blev jeg her for et par måneder siden(et år efter jeg havde kÞbt min computer), kontaktet via mail omkring eventuelle opgraderinger til min computer, samt brugtvÊrdien af min nuvÊrende hardware, i tilfÊlde af jeg ville opgradere min maskine(SUPER fedt initiativ!)
Derudover er det jo så, ja et års tid siden jeg kÞbte bÊstet og den kÞrer bare derud af, den er super flot og spiller alt uden problemer, klart den bedste maskine jeg har ejet, på trods af at det var en ret pebret Alienware jeg havde inden jeg skiftede. Da jeg i sin tid kÞbte den, var det en af de stÞrste maskiner de på davÊrende tidspunkt havde lavet og eksperimenterede derfor lidt med den, så da de syntes testene viste lidt for hÞje temperature, smed de en ekstra blÊser i UDEN yderligere betaling, da de hos MagnuTron går ekstremt meget op i kvalitet!

Jeg får svÊrt ved at se mig i fremtiden, nogensinde kÞbe computere andre steder.

2017幎5月16日
自発的なレビュヌ

Hurtigt, godt og bare i orden!

Efter to års levetid, kÞrer min PC stadig som var den ny, og jeg tÊnkte det var på tide, at melde tilbage i form af en anmeldelse. Alle mine spÞrgsmål, både kloge og mindre kloge, er der blevet svaret meget tilfredsstillende på, og jeg er endt med et produkt der bare ser ud til at holde.

2017幎5月16日

Professionel service !

Jeg kÞbte en computer hos Magnutron for 2 uger siden, og de var så behjÊlpelige med at skrÊddersy den rigtige computer til mit behov, samtidig er de nemme at få kontakt med via deres kundeservice, og de yder en professionel ydelse på hÞjt plan - jeg vil helt klart anbefale folk til Magnutron, når de skal have bygget deres nÊste computer !

6/6 Stjerner

Emil Hansen

2017幎2月28日
自発的なレビュヌ

Dejlig maskine, hjÊlpsom kundeservice.

Jeg bestilte i efteråret '14 en maskine fra Magnutron, og efter mindre problemer med en leverandÞr fik de bygget maskinen og afsendt den til mig. Jeg stÞdte ind i et problem; PC'en ville ikke tale med min skÊrm... hvilket Êrligt talt var ret frustrerende.

Her kommer dog dét som afgÞr den femte stjerne for mit vedkommende. Jeg kontaktede Magnutron med mit problem, og efter en samtale (og en meget pÊdagogisk vejledning i hvordan jeg selv kunne lokalisere problemet og dermed spare tid på at sende den retur), virkede min PC endelig. Den har siden virket uden problemer og jeg er utroligt tilfreds med mit kÞb.

2015幎3月31日

100 % mega godt

Vil du have mere end du forventer, så bestil her. Perfekt computer, flot design, super levering og helt unik service. BehÞver jeg sige mere....

2015幎3月7日

Thumbs Up!

MagnuTron er nice. Mads leverede en hel splinter ny custom PC til mig på ingen tid og tjÊkkede op på om alt kÞrte som det skulle. Det er altid rart at handle med folk der brÊnder for det de arbejder med.

2015幎2月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。