レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

CORRECTIE: naar aanleiding van onderstaande review is alles super netjes opgelost, was geheel de fout van de post en niet van maison lab. Nogmaals bedankt! Vreselijk! Op 2 februari iets besteld, n... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Great service! The bag was not available elsewhere as this particular model was discontinued but my son really wanted the older, stronger, nicer version! It was so reasonably priced too. It arrived... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Snelle levering. Alleen geen documenten bij levering. Wanneer ik probeer in te loggen op de website zegt hij verkeerd emailadres/wachtwoord, en bij wachtwoord vergeten herkent hij mijn e-mail niet. He... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 攟出物資店
  2. 衣料品店
  3. ハンドバッグ店
  4. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Maison-lab.com is an online & offline outlet for designer brands at an average 70% discount on the original price, but with the service & look on a premium level. Fashionable & Affordable shopping for women & men. Every week we add new items, new collections and new brands to our site.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

SPIJTIG!!!

Vandaag voor de tweede keer T-shirts van Camel-Active ontvangen die duidelijk te zien in een vitrine hadden gelegen en daar ter hoogte van borst en buik wat afgeschenen waren.Ik zag ertegen op om retourkosten te betalen en daarom besloot ik deze te houden.Spijtig genoeg zal ik nu 2 keer nadenken alvorens nog iets bij Maison Lab te bestellen.

2022幎5月30日
Maison Lab ロゎ

Maison Lab からの回答

Beste,
Het spijt ons dat zich dit heeft kunnen voor doen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft het stuk dat jij ontvangen hebt bij onze leverancier in een zonnige plek gelegen. Kan u ons een foto bezorgen van het afgeschenen plekken? Deze kan u naar klantendienst@maison-lab.com sturen.
Nadien zullen wij u een passende oplossing aanbieden.
Alvast onze excuses voor het ongemak.

5぀星のうち1の評䟡

Na bijna een week mijn bestelling

Na bijna een week mijn bestelling geplaatst en betaald te hebben nog steeds geen enkel nieuws van de verzending . Kan nergens iets vinden van de status . levering na 3 a 5 dagen wordt hier zeker niet nageleefd .
Na het plaatsen van deze review kreeg ik een reactie waarbij men mij vertelde dat het artikel niet beschikbaar was en ik mijn geld teruggestort krijg .
Dus wees gewaarschuwd dat hetgene je besteld en betaald heb ook niet meer op voorraad kan zijn .
Dus soms wordt er gewoon lucht verkocht . Zeer spijtig en ik vraag me af wat als ik deze review niet had geplaatst . wanneer zou ik dan het nieuws vernemen ?

2022幎5月4日
Maison Lab ロゎ

Maison Lab からの回答

Beste Cris,
Het spijt ons jouw feedback te lezen. Wij garanderen inderdaad een levertermijn van 3 tot 5 werkdagen, jouw bestelling werd 4 werkdagen geleden geplaatst, wat maakt dat wij nog steeds binnen onze levertermijnen vallen. Onze klantendienst zal dadelijk contact met jou opnemen in verband met jouw bestelling.
Wij wensen jou alvast een fijne dag toe!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。