レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for smÃ¥ i stÞrrelsen og mÃ¥tte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En stÞrrelsesguide pÃ¥ pr... もっず芋る

KÞbte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg sÃ¥ deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blÞd jakke, store lommer men desvÊrre skal man stadigvÊk have en trÞje inden under da der overhoved... もっず芋る

Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at hÞre, hvornÃ¥r jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Luksus babyudstyr og tilbehÞr. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, bÞrne- og miljÞvenlig! Vi sÊlger ammepuder og sengetÞj som passer til.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2835件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Mistet pakke

PostNord mister min pakke. Jeg kontakter Mammamilas kundeservice, der er sÞde og behjÊlpelige, og som tilbyder mig, at sende en ny pakke til mig, gratis 😊

Super god oplevelse. Kan helt sikkert anbefales 😊

2025幎6月30日

Godt produkt, uprofessionel forsendelse

Fint produkt som lever op til forventning og prisniveau.
Dog virkede det underligt at afsenderen var et privat navn og ikke en virksomhed.
Modtog min babynest pakket ind i en affaldssÊk - den var der selvfÞlgelig gået hul på under forsendelsen. Men produktet havde ikke taget skade. Det tog desuden 6 dage at modtage.

2025幎6月21日
自発的なレビュヌ

Lever ikke op til leveringstiden

Lever ikke op til leveringstiden. Uprofessionel håndtering af situationen. Bestille en varer da der stod på hjemmesiden den ville blevet leveret indenfor 1-4 hverdage. De sendte fÞrst alt for sent pakken afsted, så den ikke når at komme frem til den skal bruges. Elendig kundeservice, ubehÞvlet personale og uprofessionel håndtering af sagen. Utroligt at man skal bruge 4 dage på overhovedet at sende en pakke ud af dÞren. Den eneste grund til at vi bestilte varen, var for at have den klar til en uge efter, det nåede de ikke.

2025幎6月18日

SÃ¥ elendigt!!

Så elendigt!!! Hvis jeg kunne så havde jeg ikke givet nogen stjerner overhovedet.

Jeg bestilte et produkt d.12.februar, nogle timer inden kl 14, da de oplyser at hvis man bestiller inden kl 14 sÃ¥ bliver pakken sendt samme dag. Idag er det d.14.februar kl 19 og det eneste jeg kan se er at postnord har fÃ¥et oplysninger om pakken. Men er ikke i besiddelse af pakken. I lÞbet af dagen har jeg bÃ¥de ssendt en mail til kundeservice, ringede 11 gange pÃ¥ forskellige tidspunkter, self indenfor den tidsramme de oplyser, og kontaktet dem via deres chat pÃ¥ hjemme siden. De hverken tager telefonen eller svar pÃ¥ nogen af de metoder jeg har prÞvet at kontakte dem. Det er simpelthen for dÃ¥rligt, sÃ¥ elendig en kundeservice. Fortryder virkelig at jeg overhovedet har lagt en ordre hos dem. Det er til at brÊkke sig over. Hvorfor have kontakt formularer og et tlf tidsrum hvis de alligevel ikke hr intention om overhovedet at svar??!!!! 🀯😡

2025幎2月14日

Glad for kÞb

Jeg kendte ikke hjemmesiden, men bestilte en sengerand derfra, da de havde det sÞdeste design. Jeg er meget glad for mit kÞb, og forventer bestemt at handle der igen.

2024幎12月30日

Kan IKKE anbefale Mamamilla!

Kan IKKE anbefale Mamamilla!
Varen blev leveret tilfredsstillende, men da jeg sendte den retur, blev modtagelsen afvist, og jeg fik varen tilbage.
Jeg har herefter forsÞgt kontakt til virksomheden gennem 5 dage via telefon, chat, mail og facebook, men stadig uden succes.
Har tjekket; de er ikke gået konkurs, og telefonnummeret eksisterer fortsat, så nogeet må vÊre sket hos Mamamilla........ (?)

2024幎6月6日
自発的なレビュヌ

Ingen kontakt og manglende kundeservice. Varen er returneret men har ikke hÞrt fra butikken.

Jeg har for ca. 4 uger siden kÞbt en elefanthue hos mammamilla. DesvÊrre det var en forkerte varer de har sent til mig. Jeg skrev med det samme og spurgte om det kan hurtgist muligt sende den korekte en, da jeg havde brug for den. Der var ingen svar så jeg prÞvede at ringe. Jeg har indtil nu ringet til mammamilla over 10 gange. De tager aldrig telefonen. Jeg har sent varen retur for ca. 20 dage siden men har ikke fået hverken penge retur eller svar på mine 2 emails. Nu står der på deres hjemmeside at pt. kan man ikke kÞbe ting i webshoppen. Jeg er virkelig skuffet over deres kundeservice og customer experience. Jeg kan ikke anbefale butikken. Nu venter jeg bare på om mine penge bliver returneret.

2024幎5月24日
自発的なレビュヌ

No contact with costumer service

I have received a wrong item than what I ordered, and for more than 3 weeks now, I have been trying to get in touch with customer service. Despite many attempts at both email and phone during their, otherwise short telephone opening hours, there is no contact.

2024幎5月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。