All in all in klasse samarbejde so far. DybdegÃ¥ende dokumenter for at forstÃ¥ vores brand til en start, hurtig og klar kommunikation hele tiden. Proaktivitet fra isÊr Pacco og Julius med lÞbende opdate... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Markeity. Pacco, Jeppe og Julius er enormt dygtige og meget professionelle i deres tilgang. Vi har arbejdet sammen med dem i et godt halvt Ã¥rs tid nu.... ãã£ãšèŠã
Vi samarbejdede med Markeity om email marketing, men oplevede over flere mÃ¥neder et niveau af fejl, dÃ¥rlige kompetencer og manglende kvalitetssikring. Eksempler fra samarb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We transform email marketing into powerful revenue engines for ecommerce brands. We work with some of Denmark's biggest brands, consistently driving 30-50% of total revenue through our strategic email systems. We're founder led with an option for pure performance based payment model, so we only succeed when you do. Our team builds email ecosystems that work around the clock, turning window shoppers into buyers and first-time customers into loyal fans. We handle everything from technical setup to conversion focused campaigns, letting you focus on your business while your email channel becomes your most profitable marketing asset.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pas pÃ¥ med dette bureau! â ïž
Vi samarbejdede med Markeity om email marketing, men oplevede over flere måneder et niveau af fejl, dårlige kompetencer og manglende kvalitetssikring.
Eksempler fra samarbejdet:
⢠Leads fra leadindsamling blev ikke korrekt opsat og kom ikke ind som forventet
⢠Kampagner blev sendt til forkerte segmenter â ogsÃ¥ efter det var blevet pÃ¥peget
⢠Forkert segment oprettet pga. tastefejl, som vi selv måtte opdage
⢠Nye flows blev aktiveret uden at gamle flows blev deaktiveret
⢠Fejl i flow-opsÊtning, som resulterede i, at kunder modtog op til 8 emails på under 2 dage
⢠Flow-mails med udlÞbne rabatkoder og uden korrekt begrÊnsning
⢠Kampagner med fejl i indhold, manglende preview, forkerte links og manglende produktbilleder
⢠Gentagne stavefejl i copy og CTAâer
⢠Forkert opsÊtning af rabatkoder
⢠Flows der modarbejdede hinanden (fx suppression vs. sunset flow)
Flere af fejlene er af en karakter, som vi normalt ikke ville forvente i et professionelt setup, og de blev ikke fanget internt, men fÞrst efter vi selv gjorde opmÊrksom på dem.
Det betÞd i praksis, at vi ikke kunne stole på eksekveringen uden selv at kontrollere alt i detaljer.
Vi valgte derfor at stoppe samarbejdet. I den forbindelse fik vi skriftligt bekrÊftet, at samarbejdet ville blive afsluttet ved udgangen af måneden.
EfterfÞlgende blev vi alligevel opkrÊvet for april måned, hvilket vi er uenige i, og som nu er en verserende sag.
Samlet set er vores oplevelse, at der mangler den nÞdvendige kvalitetssikring og kontrol i arbejdet, og at afslutningen af samarbejdet ikke blev håndteret som aftalt.
Markeity kan ikke anbefales til emailmarketing.
EfterfÞlgende har vi lÊst andre anmeldelser, som beskriver lignende oplevelser med manglende levering, fejl og manglende opfÞlgning. Set i bakspejlet burde vi have taget disse anmeldelser mere alvorligt, da de i hÞj grad stemmer overens med vores egen oplevelse.
// Nam, CEO, Sneakerzone

Markeity ããã®åç
Har haft Markeity inde over vores caseâŠ
Har haft Markeity inde over vores case til at opsÊtte email flows â og allerede efter 20 dage stod de for 60% af omsÊtningen af den samlede email-performance.
Gutterne bag er unge, skarpe og forstÃ¥r virkelig din virksomheds tone of voice og stil. DesignmÊssigt er de ekstremt dygtige, og alt bliver lavet med konvertering for Þje â ikke bare flot design.
Har du brug for et email bureau?
Look no further.
All in all in klasse samarbejde so far
All in all in klasse samarbejde so far. Dybdegående dokumenter for at forstå vores brand til en start, hurtig og klar kommunikation hele tiden. Proaktivitet fra isÊr Pacco og Julius med lÞbende opdatere os hvad der sker undervejs. Og opstod på et tidspunkt mindre uoverensstemmelser, men der var Jeppe super lÞsningsorienteret. LÊkre designs på e-mails as Well.
Vi har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Markeity. Pacco, Jeppe og Julius er enormt dygtige og meget professionelle i deres tilgang. Vi har arbejdet sammen med dem i et godt halvt års tid nu.
Kommunikationen har vÊret helt i top hele vejen igennem â hurtige svar, klare anbefalinger og en fÞlelse af, at de virkelig er engagerede i vores forretning. De har hjulpet os med at fÃ¥ opsat et komplet flow og kÞrer samtidig ugentlige kampagner for os, som performer ekstremt godt.
Resultaterne taler for sig selv â der er en markant forskel fra da vi selv stod for det, og vi ser bÃ¥de bedre struktur og langt stÊrkere performance.
Kan klart anbefales til andre, der vil have seriÞse resultater og et team, der ved hvad de laver.
The Dream Team from from Denmark
Working with Pacco and JP have been nothing short of incredible. They are patient, understanding and willing to work through any issues or concerns I had.
I love to work with the team
I love to work with the team, they are always super helpful and fast in reaction. They are experts and a great support for our mail marketing. Thank you!
Virkelig flinke gutter som er ekstremtâŠ
Virkelig flinke gutter som er ekstremt dygtige og kloge på hvad de laver. De er helt klart det hele vÊrd at have ombord på sit hold og leverer ikke bare men overleverer.
Hvis man skal have uppet sit email marketing samt flows så er de helt klart de korrekte gutter at have på sagen. Intet at klage over herfra, super seje gutter som er behagelige at arbejde med og have ombord!
/// Mohammed S-Mart
FornÞjelse at arbejde sammen med
FornÞjelse at arbejde sammen med. De gÞr det skide godt og er bare nogle fede drenge. Hvis i overvejer et e-mail bureau kan jeg 100% anbefale Pacco og Jeppeð
Great job for FEMIEKO.DK
We have been working with Markeity for one year now, both on Klaviyo and website development. Their expertise and country-level know-how helped us grow our sales by 80%. The collaboration with the team is extremely smooth, professional, and efficient â they always bring solutions and added value. Highly recommended!
Vi har haft et rigtig godt samarbejdeâŠ
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Markeity omkring optimering af vores e-mail marketing. Allerede efter den fÞrste mÃ¥ned sÃ¥ vi resultater, der overgik mine succeskriterier for, hvordan jeg havde forventet det ville se ud efter et halvt Ã¥r. Allerede efter tre uger var vores pop-up-konverteringer steget med 500â700%, afhÊngigt af mÃ¥lemetode, og vores flows er pÃ¥ blot en mÃ¥ned gÃ¥et fra at have en birolle i vores online univers med lave konverteringer samt open rates til det modsatte med stÊrkt forbedrede konverteringer og open rates.
Derudover er teamet meget tilgÊngelige, også om aftenen og i weekenden. Det sÊtter jeg personligt stor pris på, og det viser, hvor dedikerede de er. Pacco og teamet håndterer alt, så vi kan fokusere på produktudvikling og de områder, hvor vi selv har en konkurrencemÊssig fordel.
Ud over de solide resultater og den hÞje grad af tilgÊngelighed/responsivitet er der heller ikke noget BS, hvilket jeg også vÊrdsÊtter.
Min eneste Êrgrelse er, at vi ikke har hyret dem tidligere...
En stÊrk anbefaling herfra!
Vi har vÊret super tilfredse medâŠ
Vi har vÊret super tilfredse med samarbejdet med Markeity. De har virkelig lÞftet vores email marketing til et nyt niveau â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder Þget salg og tilstrÞmning af nye leads til vores nyhedsbrev. Hele processen har vÊret professionel, og de kommer lÞbende med idéer, som vi aldrig selv havde tÊnkt pÃ¥. Vi fÞler os i trygge hÊnder, og resultaterne taler for sig selv. Kan varmt anbefales!
Super god start
Det er fÞrste gang vi har mÞdt så proaktive gutter som Jeppe og Pacho indenfor e-mail markedsfÞring, og opstarten er gået rigtig fint, alt der er lovet er overholdt.
SÃ¥ vi ser frem til at rigtig godt og langvarigt samarbejde med Markeity :-)
Vi har samarbejdet med Markeity omâŠ
Vi har samarbejdet med Markeity om vores e-mail marketing og er meget tilfredse! Professionelle, hurtige og altid med gode input. Kan klart anbefales!
E-mail marketing via Klaviyo.
E-mail marketing via Klaviyo.
Vi kan desvÊrre ikke anbefale Markeity til email marketing.
FÞrst efter 3 måneder og da sidste rate til dem var blevet betalt, fandt de ud af, at nÊsten ingenting blev tracket.
Der blev lavet rettelser men efter yderligere 3 måneder fandt de ud af at 86% af de tilmelde kunder stadig ikke fik mails.
Iflg Markeity skyldes det vores DNS system, som vi af sikkerhedsårsager ikke kunne give dem adgang til, men de måtte få adgang via Teamviewer, men det ville de ikke. Vi har nu betalt 45.000kr for et system der ikke virker.
Dekoria.dk
Vicki Reugboe

Markeity ããã®åç
Vi har fornÞjelsen af at arbejde sammenâŠ
Vi har fornÞjelsen af at arbejde sammen med Markeity i forbindelse med opsÊtningen af vores emailflow m.m. til brdr-simonsen.dk, og resultaterne har vÊret intet mindre end en fantastiske.
Samarbejdet har vÊret utrolig positivt fra start til nu. Vi har isÊr vÊrdsat den tÊtte kommunikation, hvor vi har haft en fÞlelse af, at vores behov blev lyttet til og forstået. Det har vÊret et samarbejde på ÞjenhÞjde, og Markeity har virkelig vÊret i stand til at levere lÞsninger, der passer perfekt til vores forretning.
Deres evne til at forstå vores mål og skabe et effektivt og velfungerende emailflow har gjort en stor forskel for os. Projektstyringen har vÊret stabil og professionel hele vejen igennem, og vi har haft fuld tillid til deres ekspertise.
Vi kan varmt anbefale Markeity til alle, der sÞger en pålidelig og kompetent partner til opsÊtning af emailflows og digital markedsfÞring.
Tak til Jeppe, Pacco & Co.
Markeity is Phenomenal
Markeity has been outstandingâefficient, proactive, and results-driven. From the moment we onboarded, they immediately got to work setting up our email flows and marketing strategies, making a significant impact on our website conversions. Their team is easy to work with, communicates well, and delivers professional, high-quality content every time. We couldnât be more impressed with their expertise and execution.
Stabil, skarp og altid leveringsdygtig hver gang
Siden sommeren 2024 har vi haft et tÊt samarbejde, og det har vÊret en fornÞjelse fra dag ét. De forstÃ¥r vores behov, leverer til tiden og er skarpe i deres eksekvering. Kommunikation er ubesvÊret, og vi ved, at vi altid kan regne med dem. Vores e-mail marketing kÞrer rigtig godt takket vÊre deres indsats â en samarbejdspartner, der gÞr en forskel!

Markeity ããã®åç
Fremragende service og kompetent.
Fremragende service og kompetent.
Jeppe og Pacco er virkelig gode til det de laver og giver resultater, man kan trygt bruge dem til nyhedsbrev flows og de holder deres aftaler.

De leverer det de lover
De leverer det de lover. God erfaring med dem herfra :)

Markeity ããã®åç
Vi har haft en dårlig oplevelse indtil nu
Vi indgik et samarbejde i marts 2024, men kom fÞrst i gang i april, da vi fra vores side havde travlt. Nu er det januar 2025, og vi har betalt uden at modtage noget fra deres side. Over sommeren oplevede vi desuden meget lange svartider â pÃ¥ et tidspunkt gik der halvanden mÃ¥ned, hvor forklaringen blot var, at "ferieperioden" havde forsinket dem.
Det virker som om, teamet har travlt, men desvÊrre har de ikke prioriteret os som kunde, selvom betalingen blev modtaget uden problemer. Vi har sendt kasser til deres creators, men har aldrig fået bekrÊftet, om de er modtaget. På trods af gentagne forespÞrgsler på status og lÞfter om at vende tilbage, har vi stadig ikke modtaget nogen opdatering.
En sÊrlig skuffelse er, at de har brugt os som referencekunde i deres annoncering â uden at have leveret noget til os og uden at indhente vores tilladelse. Dette er ikke alene uprofessionelt, men ogsÃ¥ en krÊnkelse af vores tillid.
Alt i alt har samarbejdet vÊret en stor skuffelse. På nuvÊrende tidspunkt kan vi desvÊrre ikke anbefale dem. Jeg vurderer, at 2 stjerner kunne vÊre rimeligt, men eftersom vi har betalt uden at få noget leveret, og de ikke er vendt tilbage til os, mener jeg, at 1 stjerne er en fair bedÞmmelse. Hvis de vÊlger at vende tilbage og levere den forventede service, vil jeg naturligvis justere min anmeldelse.
Jeg bryder mig virkelig ikke om at skrive anmeldelser på Trustpilot på denne måde, men jeg fÞler, det er nÞdvendigt, da vi ikke får nogen opmÊrksomhed på andre måder. De svarer ikke på mails. Jeppe fra Markeity lovede i august 2024 at vende tilbage angående creators og deres modtagelse af varer, men vi har stadig ikke hÞrt noget. I dag har jeg sendt endnu en mail for at hÞre, hvad der sker. Måske det er faldet ned blandt to stole hos dem, men uanset, er det stadig super dårlig kundeservice.
Mvh,
Tobias â DirektÞr hos Den Sidste Flaske