レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

All in all in klasse samarbejde so far. DybdegÃ¥ende dokumenter for at forstÃ¥ vores brand til en start, hurtig og klar kommunikation hele tiden. Proaktivitet fra isÊr Pacco og Julius med lÞbende opdate... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Markeity. Pacco, Jeppe og Julius er enormt dygtige og meget professionelle i deres tilgang. Vi har arbejdet sammen med dem i et godt halvt Ã¥rs tid nu.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har vÊret super tilfredse med samarbejdet med Markeity. De har virkelig lÞftet vores email marketing til et nyt niveau – bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder Þget salg og tilstrÞmning af nye leads til vores nyhedsb... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi samarbejdede med Markeity om email marketing, men oplevede over flere mÃ¥neder et niveau af fejl, dÃ¥rlige kompetencer og manglende kvalitetssikring. Eksempler fra samarb... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. マヌケティング ゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

We transform email marketing into powerful revenue engines for ecommerce brands. We work with some of Denmark's biggest brands, consistently driving 30-50% of total revenue through our strategic email systems. We're founder led with an option for pure performance based payment model, so we only succeed when you do. Our team builds email ecosystems that work around the clock, turning window shoppers into buyers and first-time customers into loyal fans. We handle everything from technical setup to conversion focused campaigns, letting you focus on your business while your email channel becomes your most profitable marketing asset.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

De leverer varen.

Markeity har leveret en ekstraordinÊr service med vores email marketing. Deres ekspertise og dedikation har vÊret afgÞrende. Pacco og Jeppes strategier og kreative tilgang har ikke kun forbedret vores email-kampagner, men har også Þget vores engagement markant. Samarbejdet har vÊret en fornÞjelse, og jeg kan varmt anbefale Markeity til alle, der sÞger en pålidelig partner

2023幎12月1日
5぀星のうち5の評䟡

StÊrkt team der har styr på tingene

StÊrkt team der har styr på deres fagområder og kommer med gode, kreative lÞsninger på online markedsfÞring. Min oplevelse er at de også er gode til at kommunikere og komme med lÞbende opdatering på resultater. Kan anbefales.

2023幎10月19日

ForblÞffende resultater

Jeg har tidligere samarbejdet med Pacco, om et par fÊlles cases - og har samtidig haft fornÞjelse af at fÞlge med, helt fra starten. Han har altid kunne lÞbe ringe rundt om mig, med konsekvent forblÞffende resultater - på alt fra hÞrbukser, planter, smykker, blyanter m.m. Han er utrolig dygtig til det han gÞr!

2023幎11月12日
5぀星のうち4の評䟡

Decent, honest and flexible

Working with Jeppe and Pacco was productive - they are good, honest guys, easy to collaborative with and in our case they were particularly open and flexible about how we could work together since our business model is a little complicated. I appreciated that.

2023幎10月19日

Markeity er prÊstationsdygtig!

Markeity er en virksomhed som i min bog fortjener 5-stjerner. Drengene er professionelle men sammentidig ogsÃ¥ menneskelige, det er fedt, at de bringer Êrlighed og gennemskuelighed med til bordet, hvilket er noget sÊrligt i forretningsverden. De har styr pÃ¥ deres del og er dygtige. De leverer resultater som er mere end godkendt, hvis man bare efterlever de “krav” som de efterspÞrger.
Jeg vil klart anbefale andre virksomheder til at give Markeity et skud hvis man skulle have brug for en hånd til at håndtere onlinemarkedsfÞring. Godt nok er det et par unge knÊgte, men de har potentiale! Og de kan potentielt tage din virksomhed til nye hÞjder.

2023幎8月30日

Rigtig fin service

Vi har ofte sparret med Markeity hvordan vi skaber profit og ikke bare omsÊtning via digital marketing. De kan deres kram, underordnet om det er optimering på hjemmesiden, paid socials eller email marketing.

2023幎8月26日

Bedste oplevelse

Jeppe og Pacco ved lige hvad de foretager sig. De har hjulpet mig med opstarten af mine 3 webshops, som på meget kort tid opnåede helt vilde resultater. Hvis i vÊlger Markeity kan i kun forvente profit. Tak for hjÊlpen drenge.

2023幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde aldrig klaret det uden jer.

Markeity har hjulpet mig igang med min webshop Casa Bohr, de er professionelle, dygtige, og står nÊsten til rådighed 24/7.
De har stor tålmodighed, selvom jeg virkelig ikke ved meget om "denne verden ". Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling.

2023幎8月20日

TrovÊrdige sparringspartner

At få input fra Markeity har vÊret en nÞgleressource. Deres ekspertise har lÞftet vores egne kompetencer og har forbedret resultaterne markant for vores egne kunder. De har gang på gang givet os vÊrdifuld rådgivning, som vi altid sÊtter stor pris på. Det er helt fantastisk vi kan sparre sammen og taknemmelige for de altid kun er et opkald vÊk.

2023幎8月20日

Effektiv SoMe partner!

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Markeity. De har hjulpet os med, at skabe fine resultater gennem deres ekspertise i annoncering på sociale medier.

Deres tilgang og engagement har gjort samarbejdet problemfrit og det har resulteret i Þget synlighed og engagement for vores brand.

Vi sÊtter pris på deres hurtige respons og evne til at tilpasse sig vores behov. Samlet set har Markeity vÊret en vÊrdifuld samarbejdspartner, og vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

Mvh
Ridersdeluxe.dk

2023幎8月14日
5぀星のうち5の評䟡

Markeity har styr på alt med den digitale markedsfÞring!

Vores samarbejde med Markeity gennem de seneste 8 måneder har vÊret yderst positivt. De har varetaget vores email-marketing-setup, optimeret vores hjemmeside og ikke mindst stået for vores annoncering på sociale medier og Google.

De svarer altid super hurtigt, og er altid gode at sparre med, hvortil de også kommer med en masse gode idéer og hvad vi kan gÞre bedre her og der.

Vi giver derfor vores bedste anbefaling til Markeity. De guider dig hele vejen igennem processen, og det er en fornÞjelse ikke blot at fÞle sig som endnu en kunde i rÊkken, hvilket vi tidligere har oplevet hos andre bureauer.

2023幎8月12日

Tilfredstillende Oplevelse.

Fuldt tilfreds med samarbejdet med Jeppe !

Som nyopstartet virksomhed, fungerede online markedsfÞring super fint.

Efter 13 måneder vurdere jeg at onlinemarkedsfÞring stadig kan betale sig for min forretning både iforhold til de leads der kommer, og ikke mindst det netvÊrk der kan fÞlge med.

2023幎6月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス