レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Scarpe ottime!!! Arrivano con calzascarpe, bag da viaggio e addirittura profumatore Martin Valen all’interno della scatola!! Unica cosa, non ci mettono 1-3 giorni ad arrivare come scrive il sito;... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Devo dare 4 stelle solo perché ho ricevuto il prodotto a 14 giorni dall' ordine, altrimenti 5 stelle non sarebbero state sufficienti. Le scarpe sono bellissime ( modello suola a palloncino) vestono gi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dopo qualche piccolo problemino tecnico che tempestivamente sono riusciti a risolvere,tutto Ú andato al meglio!Scarpe bellissime e comodissime!Piacciono molto anche a mio figlio!Complimenti per gentil... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン垂堎
  2. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Street Wear and Urban Culture have never been this easily accessible before. And we at Martin Valen have found a way to make this lifestyle more accessible to anyone around the world. As a Street Fashion Brand, we care about Urban Style with affordability. We are based in Germany, and because of this, our Logistics office is in Hamburg and our Warehouse is in Augsburg. Additionally, our shoe production line is in Turkey, in a 5000m^2 area and they're all carefully hand-crafted. We ship your packages with UPS and DHL and our prices contain shipping, VAT, and Customs Duty as well. We also offer various online payment methods such as -PayPal (not available in European countries at the moment), -Klarna, -Sofort, -Ideal, and -Credit and -Debit Cards. You may check out our online store at: www.martinvalen.com If you have any questions or if you're in need of assistance, you may refer to our Customer Service by creating a support ticket through our website at: https://martinvalen.com/en/contact-us Or you can write to our support e-mail at: support@martinvalen.com Also, you can contact our Social Media Managers on Instagram and Facebook and DM them for a close-to-live support experience. Additionally, you may check out our return and cancelation policies at: https://martinvalen.com/en/content/return-exchange Martin Valen - Representing the Streets, the Culture, and You.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Le scarpe sono ottime

Le scarpe sono ottime! Vestibilità perfetta, consiglio però di vedere le loro taglie a quanti cm di piede corrispondono perché vestono leggermente più grande. Io di solito ho un 38.5 e il 38 mi calza perfetto e anzi rimane anche un po’ di spazietto.
Comunque Ú andato tutto bene, solo che all’inizio non mi avevano fatto sapere più nulla sulla spedizione, ma ho notato anche dalle altre recensioni che basta contattare e risolvono subito, infatti appena li ho contattati me le hanno spedite immediatamente.
Quindi esperienza più che buona, scarpe perfette!

2024幎2月2日

Martin Valen

vu de certains commentaires, j’étais un peu sceptique, mais une fois que j’ai pris contact avec les représentants de la marque j’ai pu m’apercevoir que c’était une entreprise trÚs humaine trÚs généreuse à l’écoute, une équipe au top qui a su me conseiller parfaitement pour choisir le modÚle de chaussures que je voulais. Grâce à eux, j’ai une superbe paire de chaussures pour mon mariage.🥰 je recommande à tout le monde si vous voulez des vêtements qui sortent de l’ordinaire et qui sont de trÚs bonne qualité. Merci encore à cette superbe marque qui gagne à être reconnue. Livraison trÚs rapide , soignée avec des petits cadeaux qui font super plaisir

2024幎1月25日

Ordine scarpe

Ho ordinato delle scarpe e sono arrivate due misure diverse. Contattandoli, hanno corretto immediatamente l’errore spedendomi un paio di scarpe con le misure corrette e regalandomi due gioielli più un calza scarpe per il disturbo. Tutti possono sbagliare ma non tutti rimediano ai propri errori, tranne l’azienda martinvalen che Ú stata professionale sino all’ultimo step dell’acquisto effettuato. Sicuramente riacquisterò nel vostro negozio.
Molto gentili, grazie.

2024幎1月29日

Gewoon goed

Nadat ik besteld had zag ik alle recente slechte reviews. Ik begon te schelden dat ik vooraf betaald had maar nu na 1,5 week zijn mijn schoenen netjes geleverd, zien ze er super uit en ben ik tevreden over het contact dat ik heb gehad met Martin Valen. Mooie schoenen!

2023幎12月23日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie schoenen voor een mooie prijs!

Op 26 november 2023 heb ik een bestelling geplaatst voor een paar nieuwe schoenen eerst wou ik het niet doen door al die negatieve reactie op trustpilot gelukkig heb ik het wel gedaan want het was het waard! Mooie schoenen voor een mooie prijs!

2023幎12月8日
5぀星のうち5の評䟡

I got these shoes online coming from

I got these shoes online coming from Germany, even though it took two weeks to come it was worth the wait. Whilst I waited I had a dream that when they came they were in miniature size lol. Just came right in time for when am going away hope my husband loves them. Might get some for myself when am back. Merry Xmas

2023幎12月13日

Onwijs slecht bedrijf

Eerst 4 weken wachten op de schoenen. Daarna contact proberen te krijgen ivm retouren van de schoenen. 13 nov begonnen met contact zoeken vandaag 12 dec nog geen reactie!!! Hele slechte klantenservice.

2023幎11月13日

Martin Valen からの回答

We hebben voldaan aan het verzoek van onze gewaardeerde klant en hebben het proces op 12 februari afgerond, zoals gevraagd door onze klant.
We hebben de redenen voor de situatie en de daaropvolgende acties via e-mail aan onze klant gecommuniceerd. Wij wachten op u voor nog meer winkelplezier met onze ontwikkelde productie-infrastructuur en vernieuwde klantenservice.

Martin Valen-team

LLevo más de 15 días que realicé el

LLevo más de 15 días que realicé el envio, no se nada de el, y cuando les pregunto me dicen que esta en preparación y parece ser un mensaje predeterminado porque yo no pedí unas zapatillas, pedí un pantalon y una sudadera, y me dicen que mis zapatillas estan en preparación... que zapatillas? no pedí unas zapatillas. Pido la devolución del dinero por no cumplir los plazos ordenados de envio que pone en sus condiciones, necesitaba esa ropa para una ocasión especial y la pedí con 15 días de antelación y no a sido ni enviada, ,con el consiguiente problema tanto economico como de no poseer la mercancia. Pido que se me reenbolse el dinero de la compra lo antes posible ya que no han cumplico con su parte y no se a enviado la mercancia cuando yo he pagado desde el momento de pedirlo. Gracias

2023幎11月25日

Hola Sergio,

Gracias por tomarse el tiempo para compartir su experiencia. Nos disculpamos nuevamente por las molestias y el retraso que experimentó.

El proceso se completó en la dirección que deseabas y tu dinero fue reembolsado el 12 de diciembre, tal como lo solicitaste.

Me gustaría señalar que hemos revisado algunos detalles sobre nuestra política de satisfacción del cliente y realizado algunos cambios.

Las opiniones de nuestros valiosos y respetados clientes como usted nos guían en estas innovaciones.

Como familia Martin Valen, apelamos a miles de clientes en diferentes países del mundo y, para mantener este reclamo con mayor fuerza, abordamos repetidamente los problemas experimentados en el pasado. En este sentido, aumentamos nuestra capacidad de producción y evitamos retrasos.

Para cualquier duda y solicitud de ayuda, puedes contactar con nosotros a través de info@martinvalen.com, nuestra cuenta de Instagram y la línea de ayuda de WhatsApp.

Atentamente

Equipo Martín Valen

2 paar schoenen besteld maar niet

2 paar schoenen besteld maar niet geleverd. 5 werkdagen zou het binnen zijn... maar niks. 3 weken later kwam het eindelijk binnen. Maar nee het is maar een paar schoenen.

2023幎11月10日

Martin Valen からの回答

We hebben aan het verzoek van onze gewaardeerde klant voldaan en het voltooid zoals hij dat wilde.

We hebben onze productiecapaciteit vergroot door de noodzakelijke technische infrastructuurwerkzaamheden uit te voeren om te voorkomen dat dergelijke vertragingen zich opnieuw voordoen, en er zijn geen vertragingen meer.

Wij wachten op u voor nog meer winkelplezier met onze verbeterde productie-infrastructuur.

Voor eventuele vragen en hulpverzoeken kunt u contact met ons opnemen via info@martinvalen.com, ons Instagram-account en WhatsApp-hulplijn.

Met vriendelijke groeten

Martin Valen Team

5぀星のうち2の評䟡

baskets femme au prix

J'ai commandé des baskets femme au prix de 99 € en promo je l'ai reçu aujourd'hui franchement je suis déçu de la qualité la colle qui dépasse de l'intérieur finition extérieur pas trÚs jolie on dirait que c'est des baskets de marché de 20 € déçu déçu

2023幎10月13日

Bonjour Lynda,

Merci d'avoir partagé votre expérience avec nous.
Nous sommes désolés que vos chaussures n'aient pas répondu à vos attentes.

En tant que famille Martin Valen, nous faisons appel à des milliers de clients dans différents pays du monde et passons en revue les échecs passés pour maintenir ce discours avec plus de force. En ce sens, nous augmentons chaque jour notre qualité.

Martin Valen est une entreprise qui progresse en fonction des exigences de ses clients et ne fait jamais de compromis sur sa compréhension de la qualité.

Pour toute question et demande d'aide, vous pouvez nous contacter via info@martinvalen.com, notre compte Instagram et la ligne d'assistance WhatsApp.

Cordialement

L'équipe Martin Valen