Festligt indslag ved min mands 70 Ã¥rs fÞdselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestÃ¥ende af vores voksne bÞrn og bÞrnebÞrn - blev vi alle tryllebundet Jeg nÞd som mormor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Anders underholdt til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag. PÃ¥ forhÃ¥nd havde han lovet at blÊse gÊsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hÃ¥nd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... ãã£ãšèŠã
Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrÃ¥dte til min 50 Ã¥rs fÞdseldagsfest. Alle gÊster blev âblown awayâ: âUvirkeligt??... ãã£ãšèŠã
TÊnk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sÞrge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det fÞrste til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Psykologisk underholdning i hÞjt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.
é£çµ¡å
Utroligt godt show ðð»
Kan varmt anbefale ham
KÊmpe anbefaling
Han tager fusen på ALLE!
Vi havde Anders ude til et firmaarrangement, hvor han totalt tog fusen på alle mand. Bagefter var der mange teorier, men ingen kunne lure hvordan han fik os til at gÞre og sige prÊcist som han Þnskede.
Fantastisk show
Fantastisk show, god stemning, godt humÞr. Anders er altid klar til alle slags mennesker og anledninger. Vi mÞdte Anders (optrÊdende) til en privat fejring i familien fÞrste gang. Hans show var super godt og vi bookede ham derfor til vores firma sommerfest og han skuffede ikke 𥳠vores medarbejdere har lang tid efter snakket om showet og stadig helt besluttet om de selv valgte alle svarende ðð€©ð€©ð€©ðð»ðð»ðð»
Hvordan F..... gÞr han det!!!!
Har oplevet Anders to gange, og begge gange var vildt underholdende. Han kommer med et engagement og vader ind i folk med trÊsko på. Man kan kun blive glad i låget.
SpÞrgsmål? ja, hvordan f..... gÞr han det!!!! :)
Han er en rigtig dygtig manipulator derâŠ
Han er en rigtig dygtig manipulator der er vildt god til at lÊse mennesker. Klart en oplevelse der kan anbefales !
30-års fÞdselsdag
Havde fornÞjelsen af Anders Lassen i forbindelse med min fÞdselsdag, hvor han tryllebandt, manipulerede og overraskede hele selskabet. Det var stÊrkt medvirkende til at sÊtte rammerne for en uforglemmelig fest. Sender mine stÞrste og varmeste anbefalinger!
Vi havde Mindcontroller Anders LassenâŠ
Vi havde Mindcontroller Anders Lassen ude til at kickstarte vores sommerfest med et show for 50 medarbejdere â og det var en fuldtrÊffer! Anders formÃ¥ede at inddrage alle, skabe forundring og give os en oplevelse, vi sent glemmer.
Det var den perfekte måde at starte festen på, for bagefter havde vi alle et fÊlles samtaleemne og en oplevelse, der bandt hele gruppen sammen.
En utrolig dygtig, professionel og nÊrvÊrende entertainer, som vi varmt kan anbefale til enhver virksomhed, der vil give deres medarbejdere noget sÊrligt.
Super oplevelse
Nu har jeg haft fornÞjelsen af Anders to gange, og det har vÊret en fest begge gange.
Man kan flere timer hÞre folk gå og tale om hvordan i alverden han gÞr det.
Utrolig behagelig og virkelig stort entertainer gen.
Super godt og vildt underholdende
Super godt og vildt underholdende. Vi havde Anders ude til sommerfesten på mit arbejde, alle var meget begejstrede og sad bagefter med en fÞlelse af ikke at fatte hvordan det de lige havde set kunne lade sig gÞre. KÊmpe anbefaling.
Super fed icebreaker!
Super fed icebreaker!
Anders leverede et kanon godt show til vores event, hvor publikum var meget engagerede og glade for oplevelsen efterfÞlgende. Det var en god icebreaker til et event, hvor folk ikke kendte hinanden så godt.
En kÊmpe stor oplevelse
En kÊmpe stor oplevelse. Der virkelig lÞftede stemningen. Anders var ikke blot imponerende dygtig, han var også behagelig og sjov under sit show. Jeg vil anbefale ham til alle slags arrangementer. Ikke sidste gang jeg ser Anders!
Utrolig dygtig
Anders er unik til det han laver. Og samtidig med twist af humor, som bare gÞr oplevelsen til noget helt specielt.
Så skal du bruge underholdning til din nÊste fest eller firmaarengement, så gÞr 100% brug af Anders.
SÃ¥ gjorde Anders det igen ð€
SÃ¥ gjorde Anders det igen - duperede alt og alle til vores store fest. BÞrn og voksne blev indraget i han super show hvor han finder frem til folks tanker. Lottotal mv. som alle sagde Whau et show men hvordan gÞr han det ð€ ja det er jo det, der er hele hans show vÊrdigt. Tak Anders
Stor oplevelse
Jeg har efterhånden oplevet Anders et par gange til diverse arrangementer, og han overrasker mig hver eneste gang. Han har en perfekt timing og leverer et super underholdende og mystisk show igen og igen. Det skal opleves.
Anders show er fantastisk og megetâŠ
Anders show er fantastisk og meget underholdende. Jeg vil klart anbefale at bruge showet til din nÊste fest
Anders Lassen bryllupsfestens surprise
Anders Lassen var blevet booket som en overraskelse til vores bryllup, hold nu op en oplevelse, alle gÊster var dybt optaget og elskede det! Vi som brudepar var også helt vilde med Anders, en kÊmpe oplevelse! Der er blevet talt om showet fra rigtig mange gÊster efterfÞlgende, han gjorder virkelig et indtryk på selskabet!
Vi havde Anders ude at underholde iâŠ
Vi havde Anders ude at underholde i forbindelse med en firmafest. Anders er utrolig dygtig til at underholde. Han formåede med sin tilstedevÊrelse og imponerende evner, at fastholde alle tilstedevÊrendes opmÊrksom. Står du og mangler et festligt indslag, som bliver resten af aftenens samtale emne, så tÞv ikke med at kontakte Anders!
FuldstÊndig vildt
FuldstÊndig vildt!
Fantastisk underholdning og en outstanding prÊstation..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ