Festligt indslag ved min mands 70 Ã¥rs fÞdselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestÃ¥ende af vores voksne bÞrn og bÞrnebÞrn - blev vi alle tryllebundet Jeg nÞd som mormor... ãã£ãšèŠã
Anders underholdt til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag. PÃ¥ forhÃ¥nd havde han lovet at blÊse gÊsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hÃ¥nd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... ãã£ãšèŠã
Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrÃ¥dte til min 50 Ã¥rs fÞdseldagsfest. Alle gÊster blev âblown awayâ: âUvirkeligt??... ãã£ãšèŠã
TÊnk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sÞrge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det fÞrste til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Psykologisk underholdning i hÞjt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.
Rytterbakken 50, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- 29720513
- Anders@mindcontroller.dk
- mindcontroller.dk
5 stjerner herfraâïžunderholdende og sjovt
Super sÞd mand meget snaksagelig og utrolig dygtig til sit job.
Vi havde hyret ham til min mormors 80 års fÞdselsdag, og Anders kom bare ind med den bedste energi og skabte en rigtig god stemning i hele lokalet vi blev overrasket gang på gang og man kedet sig ikke et Þjeblik kan virkelig anbefales som underholdning og perfekt til at samle generationer og sÊtte gang i den 5 stjerner herfra kan klar anbefales!
Fantastisk person og optrÊdelse
Fantastisk person og optrÊdelse! Han får hele selskabet med!
Et indslag der fanger alle!
Hvis du Þnsker et indslag der fanger alles opmÊrksomhed, og giver anledning til samtaleemne for alle gÊster sÃ¥ book AndersâŠjeg lover det bliver betagende underholdning.
Mvh Charlotte
Kan kun sige en ting Book ham han erâŠ
Kan kun sige en ting Book ham han er for vild. bookede ham til min sÞsters bryllup her i lÞrdags, og gal en god stemning han skabte, han fik hele selvskabet med og ja vi var 64 personer i alder 18-80 år og det var alle som nÞd hans show virkelig godt gået Anders
Vi var til bryllup i lÞrdags
Vi var til bryllup i lÞrdags, hvor Anders optrÃ¥dte â en helt igennem fantastisk og underholdende oplevelse! Han havde os fanget fra start til slut med bÃ¥de humor og nÊrvÊr. Kan varmt anbefales! ð
Fantastic Entertainment
I booked Anders for entertaining at a 40 Years Birthday Party. I promise You, we were entertained. All Guests from 10-80 Years were totally speachless and very impressed.
Upon that Anders is a friendly, polite, welldressed man, who can fit in in any Party.
I am happy to have booked Anders and strongly recommend him.
Vild oplevelse
Vild oplevelse! Helt uforstående overfor hvordan man kan tryllebinde sit publikum på den måde! Topkarakter herfra
Fantastisk underholdning
Havde booket Anders til vores runde fÞdselsdag, og det blev bare en kÊmpe succes. Alle vores gÊster var fuldstÊndig blÊst bagover, og resten af aftenen blev der snakket om hans fantastiske show. Håber at opleve ham igen på et andet tidspunkt.
Vi havde besÞg af Anders Lassen tilâŠ
Vi havde besÞg af Anders Lassen til sommerfesten i vores lokalafdeling i RÞde Kors, og det blev helt klart aftenens hÞjdepunkt. Der var fuld fart og mange undrende smil og snak blandt gÊsterne mens Anders tryllebandt os.
Kan anbefales.
Tusind tak for den helt igennemâŠ
Tusind tak for den helt igennem fantastiske oplevelse du gav os alle til vores datters konfirmation.
Det var top underholdende og resten af aftenen blev der snakket ved bordene omkring det du formåede at trÊkke os igennem :-)
Anders er virkelig dygtig og der sendes en kÊmpe anbefaling herfra.
Endnu engang tak.
Fantastisk underholdning til vores sÞnsâŠ
Fantastisk underholdning til vores sÞns konfirmation - bedste anbefaling herfraâŠ
uanset hvor og hvad... VÊr forberedt på at blive 'manipuleret med'
Jeg havde for nyligt den udsÞgte fornÞjelse at blive underholdt helt ekstraordinÊrt. Anders har en evne til at kunne trÊde ind i det rum der er, uanset hvem der sidder, og underholde udover din vildeste fantasi på en måde hvor du fÞler dig godt behandlet alt imens hans snyder din hjerne.
Mangler du underholdning til den store firmafest eller den lille konfirmation, away days med ledelsen eller din runde fÞdselsdag, så er her et helt fantastisk bud på god underholdning.
Helt vild oplevelse
Helt vild oplevelse! Det er vitterligt magi. Tror ikke engang Harry Potter kunne mÞnstre det
TankelÊser eller supergÊtter?
Vi havde besÞg af Anders til en konfirmation og det blev lige prÊcis hvad vi håbede på.
Han havde salens fulde opmÊrksomhed mens han rullede sit show ud. og efterfÞlgende var han det store samtale emne.
Jeg vil ikke tÞve med at invitere Anders en anden god gang, hvor der er brug for 30-40 min underholdning.
Anders underholder til min sÞnsâŠ
Anders underholder til min sÞns konfirmation, og det var en stor succes som start på festen. Konfirmanden blev involveret på en fin og sjov måde, og resten af selskabet blev også inddraget i showet. Alle var godt underholdt og det blev et sjovt samtaleemne resten af festen. KÊmpe anbefaling!
Magisk underholdning i topklasse!
Vi havde Anders til min sÞns konfirmation, og han tryllebandt hele selskabet. Hans tricks var sindssygt imponerende og satte gang i snakken hele aftenen. Han var nÊrvÊrende, energisk og fik virkelig skabt magi. Stor anbefaling!
Helt igennem et fantastisk show
Helt igennem et fantastisk show!
Kan helt klart anbefale Anders til andre fester/arrangementer!
Mange tak for en god aften hos Cecilies!
Supergod oplevelse af hÞj klasse
Supergod oplevelse af hÞj klasse, der fik hele selskabet med, såvel unge som Êldre. God til at skabe en god stemning, hvor man undres over hans evner som Mindcontroller. Tak for det.
Et show i topklasse
Det var en helt fantastisk oplevelse at deltage i og at overvÊre Andersâ show. Han sÞrgede for god og overraskende underholdning, og hele selskabet blev inddraget og grebet af stemningen - sÃ¥ vel unge som Êldre. Uden tvivl en oplevelse i topklasse.
Fantastisk, imponerende og fascinerende.
Vi havde Anders AakjÊr Lassen ude til vores datters konfirmation. Fantastisk, imponerende og fascinerende underholdning, der forblÞffede alle gÊster.
Professionelt og samtidigt meget humoristisk, alle var godt underholdt. Et super indslag og en super start på festen.