レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Festligt indslag ved min mands 70 Ã¥rs fÞdselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestÃ¥ende af vores voksne bÞrn og bÞrnebÞrn - blev vi alle tryllebundet Jeg nÞd som mormor... もっず芋る

Anders underholdt til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag. PÃ¥ forhÃ¥nd havde han lovet at blÊse gÊsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hÃ¥nd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... もっず芋る

Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrÃ¥dte til min 50 Ã¥rs fÞdseldagsfest. Alle gÊster blev “blown away”: “Uvirkeligt??... もっず芋る

TÊnk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sÞrge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det fÞrste til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業むベント サヌビス
  2. 手品垫

圓該䌁業による蚘述

Psykologisk underholdning i hÞjt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

199件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vildeste show jeg har vÊret til

Vildeste show jeg har vÊret til.
Han gÞr det umulige og man bliver helt paf.
Du skal helt klart prÞve at vÊre med eller se på.

2024幎9月7日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Glad for, at jeg "vÊltede" dig

Super fantastisk oplevelse fra start

Super fantastisk oplevelse fra start til slut. Alle gÊster var fuldstÊndig betaget af Anders og hans optrÊdende
 Der er stof til eftertanke nÃ¥r Anders har forladt rummet. Hvordan Anders formÃ¥r at komme ind i folks hoveder er os stadigvÊk en gÃ¥de. Vi vil har kun godt at sige. Det bedste underholdning vi nogensinde har oplevet:)

2024幎8月31日

Tusind Tusind Tak :-)

MINDBLOWING

Er du på udkig efter et mindblowing indslag, så kan jeg V A R M T anbefale Mindcontrol | Anders AakjÊr Lassen.
Vi bookede Anders til et firmaarrangement og han fascinerede, tryllebandt og underholdte i topklasse og blev dagens store samtaleemne.

2024幎9月3日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Det var en kÊmpe oplevelse at optrÊde for jer hos Louis Poulsen - Håber vi ses en anden go' gang...

Fantastiske Anders kastede stjernestÞv

Fantastiske Anders kastede stjernestÞv over vores datters konfirmationsfest, med sin charme og humor fortryllede han os alle sammen med sin magiske optrÊden. En dejlig oplevelse, som der vil blive snakket om lÊnge. Top professionel og kan varmt anbefales. Vh Mikkel

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tak Mikkel - hils din datter og alle hendes gÊster...

Anders leverer endnu et fantastisk show

Anders leverer et fantastisk show, der gang på gang imponerer, og lader én sidde tilbage med fÞlelsen af, at han er i stand til det umulige.

Anders’ show kan klart anbefales til din nÊste fest!

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Det sjove er at skubbe lidt til mulighedernes grÊnser...

KÊmpe anbefaling - Anders er for vild!

KÊmpe anbefaling - Anders er for vild!

Jeg oplevede Anders show til et bryllup og det var helt fantastisk. Alle gÊster var virkelig begejstrede og snakkede om showet resten af aftenen

Det skal man opleve!

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Jeg ku' ik' ha' sagt det bedre selv, Mathilde. Det skal man opleve ;-)

KÊmpe skud ud til Anders

Klar anbefaling herfra. Anders leverede et fantastisk show, som imponerede alle og skabte grobund for gode og sjove samtaler om, hvordan vi som mennesker mere eller mindre frivilligt lader os manipulere.

2024幎8月10日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Det fascinerer mig at skubbe til folks underbevidsthed :-)
Tak for de rosende ord.

Fantastisk

Jeg har flere gange haft fornÞjelsen af Anders' magiske show, både i stÞrre og mindre selskaber, og er hver eneste gang blevet lige imponeret.
Absolut fem stjerner herfra.

2023幎8月7日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tak for de 5 stjerner, Stig - måske er det snart tid til at se mit nye show ;-)

Formidabel underholdning

Står du og mangler fantastisk underholdning til firmafesten, konfirmationen, fÞdselsdagen eller hvad som helst andet, så kan du med ro i maven booke Anders.
Anders leverer underholdning på meget hÞjt niveau og for alle aldersgrupper. Jeg har oplevet Anders flere gange, og bliver stadig forblÞffet over hans magiske evner.
Jeg har selv booket Anders til et privat arrangement, og mine gÊster var ovenud begejstrede og virkelig godt underholdt.
Anders får mine bedste anbefalinger.

2024幎8月7日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tak for de rosende ord, Rikke :-)

KÊmpe anbefaling !!

KÊmpe anbefaling herfra!
Jeg har haft fornÞjelsen af at se shows med Anders ad flere omgange, både målrettet bÞrn og voksne.
Jeg har booket Anders til et stÞrre arrangement med kollegaer (80 personer) samt til en mindre gruppe 15-20 personer. Begge gang var alle blÊst bagover og tricks blev livligt diskuteret i dagene efter.
Et show med Anders er både underholdende, sjovt og fÊngende!!

2024幎8月2日

Tak Barbara🀩

Jeg har oplevet Anders flere gange

Jeg har oplevet Anders flere gange, senest til et stÞrre firmaarrangement, hvor jeg havde anbefalet ham. Og mine kolleger var både forblÞffet, måbende og flade af grin på samme tid.
Anders er enestående til at involvere og underholde sit publikum, og han er en magisk oplevelse hver gang. Han har et stort repertoire af forskellig typer magi og manipulation med i kufferten - både for voksne og bÞrn.

2024幎5月15日

Tak, Alex !

Mindcontroller - Anders

Jeg har oplevet Anders flere gange og han er en fantastisk oplevelse/underholdning til en fest du skal holde. Han tager fisen pÃ¥ jer og i sidder tilbage med en oplevelse ud over det sÊdvanlige😉 Jeg synes klar i skal prÞve at booke ham til jeres nÊste fest, firma arrangement eller andet. Stor anbefaling herfra👍🏻

2024幎5月23日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Enig, Christine, jeg synes oss' at I (allesammen) skal tÊnke psykologisk underholdning til jeres nÊste fest :-)

Jeg har oplevet Anders flere gange og

Jeg har oplevet Anders flere gange og hver gang sidder jeg tilbage med en fÞlelse af at blive snydt pÃ¥ den gode mÃ¥de, har ogsÃ¥ vÊret hans “offer” og blev kÞrt rundt af ham pÃ¥ den gode sjove mÃ¥de. Vildt som han kan trylle binde en og jeg vil helt klar anbefale ham som underholdning. Anders er super professionel, dygtig og sjov.

2024幎5月11日

Glad for, at jeg fik lov at "vÊlte" dig, Dennis

Magisk underholdning og glade studenter

Har oplevet Anders flere gange via optrÊden på skoler og ungdomsuddannelser. Her ramte han de unge spot-on, så jeg valgte derfor at booke ham privat til studentergilde.
Han tog både familie og de unge studenter med storm. God humor, spÊndende tankemanipulationer og så blev gÊsterne inddraget i showet.
Ekstra overraskelse var, at han sluttede med at lave ballonhatte til de festglade unge. Det var herligt og dekorativ at se de dansende unge med farverige hatte
KÆMPE anbefaling herfra / LR

2023幎7月15日

Fantastisk oplevelse

Vi har oplevet Anders flere gange. Hver gang har vi vÊret lige dele imponerede og blÊst bagover.
Det er et show der efterlader et stort smil på lÊben.
De varmeste anbefalinger herfra.

2024幎3月16日

FuldstÊndig outstanding show!🪄

FuldstÊndig outstanding show!🪄
Du sidder fuldstÊndig mÃ¥llÞs bagefter og undrer dig over hvordan det kunne lade sig gÞre😳
Anders leverer et show i verdensklasse.
Kan varmt anbefales til små og stÞrre grupper
Jeg venter blot pÃ¥ at kÞbe billetter nÃ¥r han indtager Las Vegas🀩
Er kÊmpefan👍🏌

2024幎4月13日

Overraskende og underholdende!

Jeg har oplevet Anders på slap line op til flere gange, og hver gang har han prÊsteret med formidabel underholdning. Selv de mest skeptiske personer blandt publikum, formår han at få skovlen under, så de sidder tilbage halvt mundlamme, halvt grinende, mens de nikker anerkendende. Anders formår at tryllebinde både voksne og bÞrn, i alt fra helt store til små intime forsamlinger.

2024幎5月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。