レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Festligt indslag ved min mands 70 Ã¥rs fÞdselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestÃ¥ende af vores voksne bÞrn og bÞrnebÞrn - blev vi alle tryllebundet Jeg nÞd som mormor... もっず芋る

Anders underholdt til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag. PÃ¥ forhÃ¥nd havde han lovet at blÊse gÊsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hÃ¥nd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... もっず芋る

Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrÃ¥dte til min 50 Ã¥rs fÞdseldagsfest. Alle gÊster blev “blown away”: “Uvirkeligt??... もっず芋る

TÊnk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sÞrge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det fÞrste til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業むベント サヌビス
  2. 手品垫

圓該䌁業による蚘述

Psykologisk underholdning i hÞjt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

199件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vildt og magisk show!

Vildt og magisk show!
Jeg har anvendt Anders to gange til henholdsvis fÞdselsdag og konfirmation.
Han tryllebinder og forblÞffer sit publikum, store som små, fra start til slut.
Bagefter går snakken om hvordan det hele overhovedet kan lade dig gÞre!!
De bedste og varmeste anbefalinger til Anders herfra.

2023幎9月9日
自発的なレビュヌ

Anders lever et fantastisk show

Anders lever et fantastisk show, fuldstÊndig Mind Blowing....
Han forstår at få hele sit publikum med og give dem en kÊmpe oplevelse. Under showet kÞrer ens hjerne på hÞjtryk, men man må bare erkende man ikke kan regne den ud :). Kan varmt anbefale Anders show, giver lige festen et ekstra prik over iŽet.

2023幎7月5日

FÊnomenal og fortryllende

Anders formår at blande fortryllende magi og tankelÊsning med en utroligt nÊrvÊrende, humoristisk og legende tilstedevÊrelse. Uanset selskabet, er Anders et hit. Jeg har set ham optrÊde flere gange, og hver gang sidder man tilbage med et sug i maven. Han er nemlig en fÞrsteklasses entertainer.

2024幎7月3日

Fantastisk show

Jeg giver hermed Anders min varmeste anbefaling. Vi har hyret ham flere gange gennem årene og det er imponerende at se hvordan han bliver ved med at overraske og forblÞffe.
Ligemeget om det er en 10 års bÞrnefÞdselsdag, en konfirmation, et jubilÊum i en badmintonklub, en rund fÞdselsdag eller et bryllup, så leverer han varen i form af et mindblowing og magisk show, som vil efterlade hele selskabet total paf og tryllebundet.
Om det er for bÞrn, unge eller voksne, så tilpasser han sit show, så alle bliver underholdt fra start til slut og jeg ville til hver en tid hyre ham igen!

2024幎5月11日

Magi 🥇

Jeg forstÃ¥r stadig ikke, hvordan han gjorde 😱 Magi pÃ¥ hÞjt plan.

2024幎6月15日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tusind tak - hÃ¥ber vi ses en anden go’ gang

Anders er fantastisk

Anders er helt fantastisk. Hvis du får mulighed for at oplevelse ham, skal du gÞre det.
Han laver trylleri med din hjerne, og det er både voksne og bÞrn der får en smag, på hans evner.

2023幎7月15日

Tak for de rosende ord 🙏🏌

Anders SKAL opleves

Anders SKAL opleves. Det er et helt fantastisk show han laver. Alle sidder med åben mund, store som små.
Mega fed oplevelse og kanon start på en fest.

2024幎4月20日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tusind tak ! Det betyder meget for mig, at Showet faldt i go’ jord :-)

Anders kom forbi vores skole to gange i

Anders kom forbi vores skole to gange i lÞbet af juni 2024. Anders gÞr sig ualmindelig godt foran en gruppe unge mennesker, uanset om det er almen eller S-spor.
Hans talent for magi og underholdning er helt fantastisk, og her fra UCN10 i BrÞndby kan vi kun glÊde os til at byde Anders velkommen tilbage en anden gang.

2024幎6月25日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tusind tak ! Det var fantastisk at optrÊde for slle jeres elever

Anders er det bedste man kan gÞre for sin fest

Anders er det bedste man kan gÞre for sin fest. Intet mindre. Alle som oplever hans show bliver blÊst bagover af forundring og begejstring - for hvad er det lige, som sker? Og hvordan bÊrer manden sig ad?
Hvis du ikke har oplevet det endnu, så glÊd dig! Jeg har selv fulgt Anders i mere end 5 år, og jeg bliver stadig forblÞffet over, hvordan han kan f..ke med min hjerne.

2024幎6月30日

Tusind Tusind Tak !

Vi havde Anders ude til et arrangement.

Vi havde Anders ude til et arrangement.
Det var helt fantastisk at se hvordan han virkelig fik alle til at vÊre en del af hans show.
5 stjerner herfra🀗

2024幎6月29日

Tak for de rosende ord 🙏🏌

Mindblowing og fantastisk oplevelse

Mindblowing og fantastisk oplevelse. Jeg har haft fornÞjelsen af at opleve Anders’ show flere gange og hver eneste gang har vÊret en oplevelse og fornÞjelse.

Anders har en fantastisk energi og en indlevelse i sit show og han formår at få publikum med i alt hvad han foretager sig. Om det er ung eller gammel så formår han at tryllebinde publikum og leverer med en humor og glimt i Þjet hvor alle er med.

En varm anbefaling herfra - du vil ikke fortryde at Anders kommer og gÞr festen endnu bedre.

2024幎6月15日

Tusind Tak ! HÃ¥ber vi ses igen en anden god gang

Magisk oplevelse med magiske Anders

Magisk oplevelse med magiske Anders

Vi havde hyret Anders til at komme og underholde os til vores yngste sÞns konfirmation, da vi Þnskede at give ham og alle vores gÊster en anderledes oplevelse som de ikke havde prÞvet fÞr.

Wauw
 og hvilken fantastisk oplevelse vi alle sammen fik.

Anders var magisk og god til at få alle med. Alle gÊster sad med åben mund og var mållÞse over hans tricks og magi.

Konfirmanden (vores sÞn) var selvfÞlgelig i centrum hos Anders, men han formåede også at lave magiske tricks og tryllerier over for de andre gÊster og indrage dem og isÊr de unge mennesker som var med til konfirmationen. Alle var ellevilde.

Vi kan kun give Anders vores bedste anbefaling og opfordre andre til at hyre ham.

Det var en fed og magisk oplevelse med magiske Anders.

2024幎6月27日

Tak ! Din anmeldelse betyder meget for mig

Absolut top underholdning

Har oplevet Anders flere gange og bliver lige imponeret hver gang, og det er helt sikkert det ikke bliver sidste gang 😀

2023幎8月26日

Jeg er klar nÊste gang I holder fest 💪🏌

Top underholdning

Har haft mulighed for at opleve Anders et par gange eller tre...og det er altid en fantastisk oplevelse ! Det er underholdende, overraskende og Anders er altid utrolig nÊrvÊrende. Man sidder tilbage med forundring og et kÊmpe smil ! Fantastisk show - både til stÞrre og mindre arrangementer. Klar anbefaling herfra !

2023幎10月28日

Tusind Tak 🙏🏌

Fantastisk underholdning af Anders

Jeg har oplevet Anders’ “tryllerier” flere gange og har vÊret imponeret hver gang. Det fungere bÃ¥de til fester og stÞrre forsamlinger.
Giv dig selv denne oplevelse og book Anders til et arrangement.
De varmeste anbefalinger til Anders fra mig.

2023幎7月1日

Tak for de sÞde ord 🙏🏌

En uforglemmelig oplevelse!

Jeg havde fornÞjelsen af at opleve Anders til en masse forskellige arrangementer, og jeg kan varmt anbefale ham. Hans forestilling var intet mindre end magisk. Ikke alene er Anders utrolig dygtig, men han har også en fantastisk evne til at engagere og underholde publikum.

Alle gÊster, både bÞrn og voksne var dybt imponeret. Anders formåede virkelig at skabe en uforglemmelig oplevelse, som vi vil tale om i lang tid.

Hvis du leder efter en professionel, underholdende og talentfuld tryllekunstner/mindcontroller til dit nÊste arrangement, så er Anders det oplagte valg.

2024幎6月25日

Tusind Tusind Tak for de sÞde ord

Helt genialt show

Har oplevet Anders show et par gange. Det er lige overraskende hver gang.
Anders formår at fange både hÞj som lav med sit tryllebundende show. På magisk vis bliver alle snydt og manipuleret med - uden at det opdages.
Jeg kan på det varmeste anbefale et show med Mindcontroller. Man får en unik oplevelse, som gÊsterne også taler om efter showet.

2023幎8月27日

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。