Misuri レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget dÃ¥rlig oplevelse og stÊrkt kritisabel hÃ¥ndtering. Jeg kÞbte et batteri den 4. april 2026, som ved modtagelse tydeligvis var defekt. Der sad endda en lyserÞd post-it pÃ¥ varen, hvor der s... もっず芋る

Bestilte el drifter i en farve stod pÃ¥ lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons pÃ¥ 5 henvendelser. De har desuden sendt varen som er en... もっず芋る

Vi har nu forsÞgt gentagende gange at komme i dialog med Misuri’s kundeservice via deres infomail omkring en defekt drifter. Vi hÞrer absolut intet retur - nÊste skridt bliver at vi smider den b... もっず芋る

Bestilte en hooverboard pÃ¥ tilbud, som en julegave. Efter afprÞvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km pÃ¥ en opladning. Den kunne ingengang k... もっず芋る

ひどい

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Har kÞbt en Drifter til min sÞn i

Nej, i har ikke kunne levere en ny vare til mig eller give en kompensation der svare til alt plastiken der er Þdelagt. Hvis i for 150kr kan sende mig skÊrme og plastik til hele maskinen vil det da vÊre perfekt hvis i ikke mener det er mere vÊrd.
Det er en NY drifter til 2200kr som gerne skulle stÃ¥ skap og pÊn, ikke ligne en stÃ¥r ridset bule. 😏👎

Har kÞbt en Drifter til min sÞn i julegave.
Da den andkommer er kassen smadderet og åben, der er et enkelt lille stykke bobbelplast tapet fast på den.
Vi får den hjem og samlet for at tjekke om alt er til den. Vj kan se ALT plastik er bulet, ridset og skrammet over det hele.
Maskinen ser ud til at lade fint, vi prÞver nu at at rette henvendelse til firmaet for at få en ny eller nogen penge i kompensation for hvordan den ser ud.
Vi kan ikke få en ny da de er udsolgte og vi bliver tilbudt 150kr som burde kunne opgÞre alt grimme plastik med mÊrker og ridser.
Forklare firmaet at det er ikke acceptabel, 500kr ville vÊre acceptabelt for hvordan den ser ud.
De nÊgter og vil heller ikke sende nye skÊrme dertil i stedet.
Sagen bliver nu meldt til forbrugerrådet.

2022幎12月6日

Misuri からの回答

Hej Christina. Tak for din tilbagemelding 👍. Vi kan sagtens forstÃ¥ din utilfredshed. Derfor har vi tilbudt at dÊkke returfragten og selvfÞlgelig give fuld refundering. Det har du valgt ikke at tage imod. Vi kender ikke andre firmaer, hvor kunden selv kan bestemme kompensationen.... tilbuddet stÃ¥r stadig ved magt - det krÊver dog, du sender varen retur i ubrugt stand. De bedste hilsner misuri.dk

Fed alternativ el scooter

Jeg kÞbte en El scooter hos Misuri. FÞrst var jeg nede og prÞve den hos dem, og allerede der vidste jeg, at det skulle vÊre sådan en. Den skilder sig ud i gadebilledet, også er den nÊsten lydlÞs, og billig at kÞre, da den kÞre på el!
Jeg havde lidt bÞvl med et defekt batteri, men de sendte mig et nyt hurtigt, så det er upåklageligt herfra!
Det er kun et spÞrgsmål om tid, fÞr vi ser flere og flere el scootere på gaden.
Kan kun varmt anbefale Misuri.

2022幎3月31日

Misuri からの回答

Tusind tak for stjernerne og de fine ord ✚🀗. Det er altid dejligt, nÃ¥r vores kunder er tilfredse. Det er vores bedste reklame 🎊.
Mange hilsner misuri

Hurtig og meget professionel service

Hurtig og meget professionel service. Vi kÞbte en el drifter. Havde et lille problem og det blev fikset så hurtigt. Jeg kan bestemt anbefale andre at handle her.

2022幎3月18日

Misuri からの回答

Tak for den fine anmeldelse 👍🀗
De bedste hilsner misuri.dk

Hold nu mauiii hurtig levering

Hold nu mauiii hurtig levering bestildte en drifter mandag aften og den var pÃ¥ min adresse dagen efter det sku iorden tak for handlen 👌 havde der vÊret 10 stjerner havde i et fÃ¥et det 😋💪

2021幎12月21日

Stor tak for stjernerne ✹. Rigtig god fornÞjelse herfra 😊
De bedste hilsner misuri.dk

Havde en defekt

Havde en defekt, pga egen fejl. Fik rigtig god hjÊlp og vejledning. De hjÊlp med reservedele m.m.

2021幎10月17日

Misuri からの回答

Vi er glade for at kunne hjÊlpe, nÃ¥r uheldet er ude 🀗

Super oplevelse

Super oplevelse. Bestilte en sÞndag aften og opdagede, sÃ¥ man kunne afhente i samme postnr som, jeg bor i. Sender derfor en besked pÃ¥ messenger og fÃ¥r hurtigt svar og tilbud om drifteren kan sÊttes pÃ¥ min adr allerede mandag formiddag meget fornemt. Den blev afsat som aftalt. Tak😘

2021幎8月18日

Misuri からの回答

Mange tak for dejlig tilbagemelding 😊. Vi arbejder benhårdt på at yde en god service til alle vores kunder 👌👌
Mange hilsner
misuri.dk

Godt firma

Godt firma
De til og stole på
Og knÊgten fik en drifter og den virker bare som den skal

2021幎7月5日

Misuri からの回答

Tak for anmeldelsen - vi håber altid at kunne leve op til en god service
mange hilsner misuri.dk

Fantastisk oplevelse ved misuri

Fantastisk oplevelse ved misuri! Tak til Michael for den utrolige hurtige levering, og en fed maskine. Professionel, venlighed og unik kundeservice kommer man langt med! TAK

2021幎7月1日

Misuri からの回答

Tak for de pÊne ord - vi er glade for din oplevelse hos os 🀗.

Super fin maskine

Super fin maskine, ungerne elsker den og den kan ogsÃ¥ slÊbe mig rundt 🙂og super service fra misuri 🙂

2021幎6月20日

Misuri からの回答

Tak for de pÊne ord - dejligt at hÞre, I nyder det😃👍.
Vh misuri.dk

Fik fÞrst et defekt lÞbehjul det var

Fik fÞrst et defekt lÞbehjul det var lidt Þv men de hÃ¥ndterede situationen professionelt og jeg fik et nyt allerede nÊste dag har kÞbt mange ting hos dem igennem tiden og har altid vÊret tilfreds og det er jeg os denne gang mange tak for en kanon service Misuri ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊😊😊

2021幎6月16日

Misuri からの回答

Tusind tak for en flot anmeldelse😃. Dejligt du er tilfreds med produktet og service.
Mange hilsner misuri.dk

Vi har en gut som elsker sin Drifter og

Vi har en gut som elsker sin Drifter og som bruger den dagligt. Det skaber slid. Jeg bestiller reservedele pÃ¥ hjemmesiden og kan (da jeg bor i byen) hente allerede samme dag. Intet surt barn - derfor mega glad mor. 😁KÊmpe anbefanling IGEN herfra. De er klar med gode rÃ¥d og anbefalinger - og sÃ¥ vanvittig god service. Tak MISURI 💪

2021幎6月1日

Misuri からの回答

Sikke en skÞn anmeldelse 😃. Tusind tak 🙏.