Misuri レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget dÃ¥rlig oplevelse og stÊrkt kritisabel hÃ¥ndtering. Jeg kÞbte et batteri den 4. april 2026, som ved modtagelse tydeligvis var defekt. Der sad endda en lyserÞd post-it pÃ¥ varen, hvor der s... もっず芋る

Bestilte el drifter i en farve stod pÃ¥ lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons pÃ¥ 5 henvendelser. De har desuden sendt varen som er en... もっず芋る

Vi har nu forsÞgt gentagende gange at komme i dialog med Misuri’s kundeservice via deres infomail omkring en defekt drifter. Vi hÞrer absolut intet retur - nÊste skridt bliver at vi smider den b... もっず芋る

Bestilte en hooverboard pÃ¥ tilbud, som en julegave. Efter afprÞvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km pÃ¥ en opladning. Den kunne ingengang k... もっず芋る

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Super godt kunderservice

Super god og imÞdekommende kundeservice! Hurtig udlevering af vare
Gode priser; god vejledning i brug af drifter som vi kÞbte til vores sÞn.
Kan virkelig anbefales at kÞbe fra denne side. :) og drifterne lever op til forventningerne og den har allerede bragt mange gode og sjove timer

2021幎5月12日

Misuri からの回答

Tak for den fine anmeldelse - dejligt at hÞre, I er tilfredse.

Utrolig god service 😊

KÞbte tilbage i december måned to el-drifter.

Drengene elsker dem og de bliver flittigt brugt, uheldigvis gik det ene baghjul desvÊrre i stykke.. da jeg kontaktede kundeservice for at undersÞge muligheden for at kÞbe et nyt, tilbÞd misuri at sende nyt unden beregning.

Det er vil jeg sku betegne som utrolig god service og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der😊

2021幎5月12日

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😃. Mvh misuri.dk

Mangel på kundeservice og fejl på varen

Varen var egentlig fin nok ledninger på ladestikket til batteriet var bare trukket forkert så Þdelagde lige 4 ladere fÞr jeg fandt ud af det og kundeservicen var ikke til nogen hjÊlp

2021幎5月10日

Misuri からの回答

Hej - og tak for anmeldelsen. Beklager din oplevelse af situationen. Jeg genkender dog ikke ovennÊvnte, da jeg tilbÞd at sende en returlabel og selvfÞlgelig refundere dine penge, når vi har fået varen tilbage. Vi kan dog ikke - som du foreslog, sende dig en ny, inden vi har fået den anden retur. DesvÊrre har vi oplevet tidligere hos enkelte kunder, at vi har sendt en ny vare afsted, inden vi har modtaget den "defekte" vare. Hvor vi efterfÞlgende aldrig ser den "defekte" vare. Så har vi ikke haft mulighed for at kontrollere, om varen virkelig var defekt eller vi er blevet snydt. Det har Êndret vores regler, således vi skal have varen retur fÞrst. Det kan virke besvÊrligt - det beklager vi.
mvh Eva, misuri.dk

Perfekt

Har ikke noget dårligt at sige. Jeg fik min pakke til tiden. Det er bare dejligt

2021幎5月2日

Godt at hÞre.

Super service👍

Super service👍

Havde en defekt lader, fik hjÊlp/fixet problemet med det samme.

Kan varmt anbefales.
Palle

2021幎4月28日

Misuri からの回答

Godt at hÞre I er tilfredse

5 kÊmpe store stjerner

5 kÊmpe store stjerner herfra. Kunne man give Misuri 6 stjerner, så havde jeg gjort det.
Vi har kÞbt en el-drifter gennem Misuri som bare har vÊret en fornÞjelse fra start til slut. Man skal lede lÊnge efter bedre kundeservice. Vil klart anbefale Misuri til alle jeg kender.

2021幎4月20日

Misuri からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse😃. Og rigtig god fornÞjelse med drifteren.
Mvh misuri.dk

Super god hjÊlp og service

Super god hjÊlp og service. Efter en mindre fejl blev vi hjulpet hurtigt og nemt. Meget tilfreds med produktet.

2021幎4月11日

Misuri からの回答

Dejligt at hÞre, I er tilfredse.
mange hilsner misuri

KÞbte sÞndag aften en el-drifter

KÞbte sÞndag aften en el-drifter, og allerede tirsdag modtog jeg den, bÞrnene er helt vilde med den, det svÊre havde speederhåndtaget svÊrt ved at springe tilbage i start position, skrev tirsdag aften til Misuri og fik svar med det samme, sendte en video af det, og dagen efter fik jeg et opkald fra Michael, og efter en snak sagde han at han ville kigge forbi med en ny, jeg bor i Silkeborg og de i Esbjerg, har aldrig opblevet noget lignende, klokken 17:00 onsdag i dag tre dage efter jeg bestilte er jeg den lykkelige ejer af en el-drifter der er fuld funktions dygtig, tusind mange gange tak, den service er helt ud over det normale.
Mvh. Dennis.

2021幎3月24日

Misuri からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse - godt I er glade for den 👍.
Mange hilsner Michael, misuri.dk