Offered part is good quality and works fine. Price was very competitive compared to other suppliers. Delivery was fast. Ordering process simple and aided by tools to properly identify right part e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede/duidelijke site, makkelijk te bestellen. Na bestellen heldere communicatie, het verzenden duurt wel wat langer, maar je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is. Artikelen zijn goed ver... ãã£ãšèŠã
Prijstechnisch aantrekkelijk , overzichtelijke site . Levering was bij mij iets later , bij een goede vriend van mij erg snelle levering . Zal met stock voorraad te maken hebben . Al met al tevrede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èªåè»éšååº
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåžæ¥è
- èªåè»éšååžå Ž
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bent u op zoek naar onderdelen? Hecht u waarde aan kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u aan het juiste adres!
Motointegrator.nl - Uw partner als het om auto-onderdelen gaat!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Hecht u waarde aan hoge kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u bij Motointegrator aan het juiste adres. Laat u door ons adviseren en vind in onze winkel gemakkelijk precies de onderdelen die u nodig hebt. Of u nu op zoek bent naar nieuwe banden voor uw auto, een nieuwe ophanging nodig heeft of auto-accessoires online wilt bestellen - bij Motointegrator vindt u auto-onderdelen voor alle populaire automerken uit Europa, de VS en Azië. Ons assortiment omvat producten van toonaangevende fabrikanten zoals Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens en nog veel meer. Wij onderscheiden ons door professionalisme en een zeer goede prijs-prestatieverhouding van onze aanbiedingen.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik was teleurgesteld hoe slecht mijnâŠ
Ik was teleurgesteld hoe slecht mijn bestelling was verpakt. Toen ik het thuis had ontvangen half open. Na het openen viel het hele doos uit elkaar. Ik vind dat het steviger mag worden verpakt. Er worden auto onderdelen in vervoerd. Je mag toch verwachten dat het veel beter beschermd zou moeten worden. Gelukkig was verder de onderelen niet zoek of beschadigd. Volgende keer wordt het geen bestelling via motointegrator.
goed en snel geleverd
Prijstechnisch aantrekkelijk
Prijstechnisch aantrekkelijk , overzichtelijke site .
Zal met stock voorraad te maken hebben .
Al met al tevreden
Nieuwe wielnaven besteld
Nieuwe wielnaven besteld. Leek vanuit Duitsland te komen maar bleek uiteindelijk Pools te zijn. Niets mis mee. Netjes originele SKF. Alleen levertijd bleek een dikke week te zijn. Maar verder niets te klagen.
Beste prijs/kwaliteit
Beste prijs/kwaliteit, zolang de voorraad strekt. Eigenlijk 100x beter dan een menig bedrijf al.
Toch missen essentials zoals pakkingmateriaal van Viktor Reinz.
20 koperen carterplugringetjes besteld
20 koperen carterplugringetjes besteld, à â¬0,13 p.st. Vond de verzendkosten van â¬9,99 al vrij duur, maar toen ik het pakket kreeg, begreep ik het. Behoorlijk grote doos vol met opvul-materiaal, i.p.v. een brievenbus-pakketje of envelop. Vreemd en slecht voor het milieu!
Polecam w ð¯%
Ik heb condensor en radiateur besteldâŠ
Ik heb condensor en radiateur besteld condensor was met hele slechte verpakking and was krom, blijkt dat iemand heeft hem terug gestuurd naar hun en dan opgestuurd naar mij. Nu moet ik deze terugsturen en nieuwe bestellen allemaal tijd verlies!
Jullie komen jullie afspraken na en deâŠ
Jullie komen jullie afspraken na en de prijs is goed
Ze hebben veel en de juiste spullen enâŠ
Ze hebben veel en de juiste spullen en zijn niet te duur. Wel even iets meer geduld met bezorging maar dat was geen probleem.
Goed product voor een goede prijs
Goed product voor een goede prijs. Levering en de track and trace mogen veel beter. Het is niet te volgen en in eens staan ze voor de deur.
Heb het eerlijk gezegd nog nietâŠ
Heb het eerlijk gezegd nog niet gebruikt, zal wel goed zijn. Heb wel een "vernieuwde" jerrycan gehad. Had G11/G48 besteld en op deze staat alleen 48. Wel mijn Mercedes code. En de prijs was echt super. Zal je nergens vinden. Top.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ