Vores parasol kunne ikke findes pÃ¥ den Q8 tank, hvor GLS skrev de havde afleveret den. Det var lÞrdag= GLS kan ikke kontaktes i weekenden. Men Christian fra Baser havde tid til at hjÊlpe selv om... ãã£ãšèŠã
Ich habe fÃŒr meinen Balkon den Baser SonnenschirmstÀnder bestellt ( 2Fuà mit 25kg Sandsack) echt genial !! Das Design und der StÀnder sind genau DAS was ich gesucht hatte. Lieben Dank an die Designer/... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Genial opfindelse. TÊnkte fÞrst, at det er en dyr parasolfod, men skruerne pÃ¥ min almindelige fod er ubehjÊlpeligt rustet fast efter 2 sÊsoner (selv med overdÊkning efterÃ¥r/vinter) og min parasol stod... ãã£ãšèŠã
Et super godt produkt... benytter en hver lejlighed til at anbefale produktet til andre,da den er virkelig stabil og nem at flytte pÃ¥. Jeg skulle nok have valgt den mindre model med kortere ben,da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Baser USA â Sustainable, Stylish & Smart Shade Solutions At Baser USA, we believe that outdoor living should be effortless, stylish, and sustainable. Thatâs why we design high-quality, wind-resistant patio umbrellas, umbrella bases, and accessoriesâbuilt to withstand the elements, from sunny California decks to breezy Florida patios and anywhere in between. As a family-founded company, we take pride in our commitment to quality, durability, and sustainability. Our innovative umbrella bases and sandbags are made from 100% recycled plastic, including discarded fishing nets, industrial plastics, and old plastic bottlesâhelping to turn waste into long-lasting, eco-friendly outdoor essentials. We understand that American weather can be unpredictableâwhether itâs strong coastal winds, intense summer heat, or sudden downpours. Thatâs why our Baser umbrella bases feature a patented locking system for unmatched stability, while our premium umbrellas are crafted with solution-dyed acrylic fabric and a lightweight yet sturdy aluminum frame to provide exceptional durability and UV protection. At Baser, we offer more than just high-quality productsâwe offer peace of mind. Every purchase is backed by a 5-year spare part guarantee, ensuring long-term reliability. Plus, our friendly and knowledgeable team is always ready to help you find the perfect shade solution for your outdoor space. Join the Baser USA family and experience Scandinavian design, built for American backyardsâsustainable, stylish, and made to last. ð±âïž
Bjarkevej 12, 8486, Galten, ãã³ããŒã¯
- 315 215 1649
- help@mybaser.com
- mybaser.com
Kvik behandling af ordren
Kvik behandling af ordren. Og foden virker upåklageligt.
Super godt produkt
Super go hjemmeside, nemt at bestille og foden virker perfekt :-)
Jeg har kÞbt parasolfoden
Jeg har kÞbt parasolfoden, og den kan kun anbefales. Det er super skÞnt, at man kan flytte den uden alt for meget besvÊr, og så er den stabil, når det blÊser en smule.
Hurtig og fin levering :-)
Super nemt at rykke rundt på
Super nemt at rykke rundt på. LÊkkert design, men lidt stor (fylde en del)
Hvis du har en parasol hvor hoved kan vippe, så kan foden ikke holde godt nok fast. Det betyder din parasol drejer rundt hvis der er lidt, hvilket kan vÊre farligt og derved heller ikke giver skygge der hvor du vil have det.

Baser ããã®åç
Jeg henvendte mig om knÊkket "fod" tilâŠ
Jeg henvendte mig om knÊkket "fod" til parasolfod og oplevede en frisk, imÞdekommende/servicemindet og interesseret modtagelse på min henvendelse. Hurtig og korrekt håndtering af min henvendelse - til min absolutte tilfredshed. Meget, meget usÊdvanligt for mig mailede jeg min ros til firmaet.
Ivan Jensen
LÊkre produkter og hurtig levering
Super hurtig levering
Fra bestilling til levering gik ikke mange timer. Kan varmt anbefales
Kundebetjening til ug.
Kundebetjening til ug.
Ingen grund til IKKE at anbefale firmaet til andre.
Vi handler igen.
Meget tilfreds
Supergod service
Supergod service. Jeg kan kun tilslutte mig de gode anmeldelser. Produktet er fremragende ig let at håndtere, også selvom man har problemer med ryggen. Jeg anbefaler produktet :-).
Flot parasolfod som er nem at sÊtte op
Flot parasolfod som er nem at sÊtte op, flytte rundt med og tilmed i et rigtigt fedt design. Vildt imponeret over at så simpel en ting kan gentÊnkes så smart og lÊkkert! Kan klart anbefales - har investeret i tre til haven og også givet den som gave :)
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt - super nemt at samle og fri fremover for de normale tunge parasolfÞdder ð - og sÃ¥ lÃ¥ der en lille sÞd vase i pakken som bonus ð
Flot serviceððð
Super oplevelse.
Plinthits måde at håndtere ordre på er helt perfekt. PrÊcis og uden nogle problemer.
Super lÊkkert produkt :)
Super lÊkkert produkt :)
Meget venlig support og hurtig levering - selv midt i december - hÞj kvalitet, lÊkkert design - tÞver ikke med at anbefale!
Sikker og hurtig levering
Fremragende service
Fremragende service
Fik en ny fod leveret til dÞren efter at den gamle knÊkkede i stormen Ingolf
Uden beregning
Fantastisk produkt
Super god service og meget elegant og âŠ
Super god service og meget elegant og funktionelt produkt.
Denne parasolfod har vÊret savnet!
Denne parasolfod har vÊret savnet i mine 10 år som husejer.
Enkelt og stilfuldt.
God service og god "samle"-information på Êske.
NB: Der kan afhentes en gammel og uhandy betonfod på genbrugspladsen :-)