6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tÃ¥lmodige og hjÊlpsomme da jeg havd... ãã£ãšèŠã
Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pÊnt tilbage pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l ð da min sÞn Ã¥bnede fodboldkortet af sig selv, blev han sÃ¥ glad og overrasket. Det er sÃ¥ super flot lavet og mega god... ãã£ãšèŠã
Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. IsÊr vores barnebarn, som var sÃ¥ heldig at vinde et gratis kort. Vi Þnsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var pÃ¥ grund af sommerferien. Selve ordren bragte kÊmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et Þnske om at skabe nye og spÊndende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gÞre dette. Fordelen ved at vÊlge os er, udover den hÞje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.
HindbÊrranken, 5500, Middelfart, ãã³ããŒã¯
- 71928229
- kontakt@myfutcard.dk
- myfutcard.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Stor fan +++
Har bestilt herfra tidligere og er meget tilfreds og de fodbolddrenge som har fået kortene var meget begejstrede.
Super god gaveide.
Har bestilt to gange
Har bestilt to gange. FÞrste gang var rigtig fint. Denne gang er billedet desvÊrre rigtig slÞret. Ãrgeligt! â¹ïž
Men fÞrste gang var fint, derfor vi lavede endnu en bestilling da min sÞn Þnskede et mereâŠ

MyCardsGroup ããã®åç
Nemt og hurtig at bestille
Nemt og hurtig at bestille. Resultet er perfekt og min fodbolddreng er så stolt.
Det var mega nemt at lave det kort manâŠ
Det var mega nemt at lave det kort man ville have og super hurtigt man fik det.
Og rigtig flot resultat
Super service og mega flot produkt
Super nem og ligetil bestilling
Super nem og ligetil bestilling. Og mega lÊkkert resultat
Bedste anbefalinger
Flot resultat
Futcardet er virkelig godt og flot lavet. Mine bÞrn elsker dem.
Rigtig fint produkt, men lang leveringstid
Rigtig fint produkt.
Lang leveringstid, bestilte 28. december, skulle bruge produktet d. 12. januar og modtog fÞrst d. 13. januar, så det skal man lige vÊre opmÊrksom på.
Men hurtig svar tid, da jeg kontaktede dem omk. leveringstidspunkt.

Fin og hurtig hjÊlp
Virkelig god service og hurtigtâŠ
Virkelig god service og hurtigt levering! Tak for jer
Bestilte d.25 december og har intetâŠ
Bestilte d.25 december og har intet hÞrt siden.
Min sÞn er pÊnt utilfreds
Tak for dit svar .
Hvis bare I havde skrevet det sÃ¥ havde det vÊret til og forstÃ¥ ð

Hurtig levering
Hurtig levering, dog er billede ikke helt skarpt men ellers super flot.
Hurtig levering og god kvalitet
Vores bestilling blev leveret hurtigt og var af rigtig fin kvalitet.
Jeg var sent ude med min bestilling opâŠ
Jeg var sent ude med min bestilling op til jul, og alligevel formået i at levere min varer inden jul. Flot produkt
Alt kÞrte efter planen
Alt kÞrte efter planen, modtog et flot fut card et par dage efter bestilling.