6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tÃ¥lmodige og hjÊlpsomme da jeg havd... ãã£ãšèŠã
Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. IsÊr vores barnebarn, som var sÃ¥ heldig at vinde et gratis kort. Vi Þnsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var pÃ¥ grund af sommerferien. Selve ordren bragte kÊmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et Þnske om at skabe nye og spÊndende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gÞre dette. Fordelen ved at vÊlge os er, udover den hÞje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.
HindbÊrranken, 5500, Middelfart, ãã³ããŒã¯
- 71928229
- kontakt@myfutcard.dk
- myfutcard.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Flot produkt og god service
Nemt at designe
Nemt at designe kortet. LÞbende beskeder om hvor langt produktet er kommet i produktion/afsendelse.
Flot resultat. KnÊgten er glad !
Nemt at lave
Nemt at lave, selv for en der ikke har så meget forstand på fodbold. Mit barnebarn blev rigtig glad.
Super handle oplevelse.
Super handle oplevelse.
Vildt imÞdekommende og hjÊlpsom firma, som virkelig ydede en ekstra indsats for at vores nevÞs fodboldkort blev helt perfekt. Han blev mega glad.
Perfekt kundeservice og resultat
Meget fin oplevelse - super resultat og virkelig god kundeservice og dialog omkring egnetheden af det indsendte billede og om leveringstid. Da vi ikke kunne nå at modtage kortet til vores sÞns fÞdselsdag på grund af en forsinkelse, der var vores egen fejl
(havde overset en mail), fik vi i stedet tilsendt en PDF-fil med kortet, som vi kunne printe og lÊgge i pakken og senere erstatte med det rigtige kort, som kom et par dage senere - og var utroligt flot. En perfekt gaveide til alle FIFA- og fodboldinteresserede drenge og piger :-)
Ok men med mangler
Ok. Men alt for kringlet og besvÊrligt at finde ud af hvordan man udfylder kortets dele. Og det var svÊrt at gennemskue rÊkkefÞlgen i processen. Det kunne godt gÞres mere brugervenligt.
God kommunikation undervejs
God kommunikation undervejs, da fÞrste billede ikke fungerede. Blev hurtigt afsendt og modtaget efterfÞlgende, og min sÞns ansigt da han sÃ¥ det âsagde det heleââŠ ð€© SÃ¥ fedt udarbejdet og fundet pÃ¥!
Der var en del skriven frem og tilbage
Der var en del skriven frem og tilbage, da billedets kvalitet ikke var god nok. Fedt at firmaet gÞr os opmÊrksom på det inden de trykker fodboldkortet. Det vidner om et firma, der går op i, at kunden bliver tilfreds med produktet. Resultatet endte med at blive rigtig godt.
Mega flot og professionelt lavet!
Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pÊnt tilbage pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l ð da min sÞn Ã¥bnede fodboldkortet af sig selv, blev han sÃ¥ glad og overrasket. Det er sÃ¥ super flot lavet og mega god kvalitet. PÃ¥ hjemmesiden er det sÃ¥ let at lave et fodboldkort og der er sÃ¥ mange forskellige baggrunde at vÊlge i mellem. Det er meget enkelt at uploade foto. Rigtig rart man bare kan laves fra mobilen.
Hurtigt levering
God kvalitet og hurtig levering
Rigtig fin gave
Rigtig fin gave - dog lidt lang levering og fÞrst sendt da jeg spurgte om den nåede frem til min sÞns fÞdselsdag.
Skide god oplevelse
Skide god oplevelse , god service fra Nikolaj og god dialog inden kÞbet.
Vores kort blev super godt ð
Rigtig god service og hurtig levering :)
Super fint kort og glad dreng
Super fint kort og glad dreng. Mangler dog at fÃ¥ AGF i sortimentet âœïž