6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tålmodige og hjælpsomme da jeg havd... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pænt tilbage på alle mine spørgsmål 😁 da min søn åbnede fodboldkortet af sig selv, blev han så glad og overrasket. Det er så super flot lavet og mega god... もっと見る
Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. Især vores barnebarn, som var så heldig at vinde et gratis kort. Vi ønsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... もっと見る
企業が回答しました
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var på grund af sommerferien. Selve ordren bragte kæmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et ønske om at skabe nye og spændende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gøre dette. Fordelen ved at vælge os er, udover den høje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.
Hindbærranken, 5500, Middelfart, デンマーク
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Det er nemt, sikkert og godt
Det er nemt at lave, kortet kommer sikkert frem og skaber glæde hos sønnen
Gode produkter. Fantastisk service.
Har nu handlet hos dem for 5. år i træk og det er den samme fantastiske service hver gang.
Fremragende kundeservice
Jeg havde, i første omgang, valgt et mindre hensigtsmæssigt produkt men gentagne henvendelser og konstruktive kommentarer gjorde at jeg endte med lige præcis det produkt, jeg havde forestillet mig!
Fra idé til udførelse
Nikolaj lavede fodboldplader med logoet fra den lokale fodboldklub, så drengene kunne bestille fodboldplader iført deres klubtøj.
Et godt samarbejde 😁
Jeg har haft gode oplevelser
Jeg har haft gode oplevelser, men denne gang har det været lidt frustrerende, da billede ikke ville loade, ordren ikki ville gennemføres, samt andre problemer.

God og hurtig service
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har fået lavet et fodboldkort til vores søn hos MyFutCard.dk, og resultatet er helt fantastisk! Kortet er ca. en halv meter stort, og vores søn er utrolig glad for det—han er stolt som en professionel spiller! Servicen har været i top fra start til slut, med hurtig kommunikation og en venlig kundeservice. Kan varmt anbefales!
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice, bedrevidenhed og ringe kvalitet.
Igen et svar det er totalt usandt.
Dejligt at du vil lave nogle nye kort til mig uden omkostninger når du har lavet fejl på dem jeg bestilte!?! Den omkostning kan da aldrig sendes over på mig! Og så på en julegave jeg har været nød til at finde alternativ for og derfor ikke har brug for længere nu her midt februar! Så kan jeg da ikke bruge en lille rabat til noget som helst. Jeg har ønsket handlen annulleret når nu du ikke kunne levere den vare jeg har bestilt til den fyalte tid. Du ønskede heller at trække tiden ud og ikke erkende sin fejl. Det eneste der er tænkt på er at holde på din handel. Jeg har i øvrigt intet set på min konto.

Super samarbejde!
Super samarbejde!
Vi har i AC Horsens samarbejdet med MyFutcard om to store fysiske FIFA-kort, som skal være en fast bestanddel af vores fanzone arrangementer.
Selve dialogen og samarbejdet med Nikolaj og hans team har fungeret upåklageligt!
Mvh Oliver, AC Horsens.
God oplevelse!
Bestilte et kort lige inden jul og det kom som lovet inden jul, dog med en lille skade fra transporten (GLS fejl) Nico var dog hurtig til at love at sende et nyt uden beregning efter jul, og kom også som lovet uden ekstra skriv. Så alt i alt en rigtig god oplevelse til en meget glad Brøndby dreng! 🤩
Hurtig og god service!
Hurtig og god service!! :) Og super tilfredse med resultatet.
Virkelig god service!
Virkelig god service!! Teknikken drillede lidt, og et minimalt mangel på kortet, men alt blev bare løst til ug.
Tøv ikke med at bestille herfra!
Service i top.
Det var nemt at bestille og tilføje billeder med mere. Servicen var i top og gav hurtig respons, da jeg henvendte mig med et par spørgsmål om produktet.
Kæmpe fornøjelse at bestille hos…
Kæmpe fornøjelse at bestille hos myfutcard.dk
Har modtaget 12 super skarpe eksempler af til vores fodbold klub.
Kæmpe anbefaling herfra.
/Torben Bysted
Meget længe siden
Meget længe siden jeg har oplevet så god en service. Fortsæt det gode arbejde derude !
Tajdin
Fantastisk service og flotte kort
Fantastisk service og flotte kort.
De laver de flotteste fodbold kort. Deres kundeservice er helt i top. Modtog et kort der var knækket og inden et par timer blev der lavet er nyt uden ekstra beregning. 5 stjerne herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forkert stor nr.
Den er rigtig flot lavet. Jeg havde bare ikke opdaget at den ikke havde lavet om det det store tal så han score endte på 99 og det er ikke rigtig når alle talte ikke er på 99. Men det opdagede jeg ikke før jeg afleverede gaven til min søn. Lidt træls

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。