Nordic Flameレビュー

1,005
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Eigentlich 5 Sterne! Ich bin von den Outdoorkerzen mehr als begeistert! Selbst die Außentemperaturen von fast 40 Grad haben sie problemlos überlebt!!! Schade ist, dass bei der letzten Lieferung eine v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Varen var i rest ordre i meget lang tid,MEN jeg fik løbende besked, så fint! Jeg har nu modtaget en anden og dyrere vare, men til min oprindelige bestillings pris ! Tak for det! Mvh Annemarie Johnsen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestellung erfolgte problemlos. Der Versand nach Deutschland verlief ebenfalls zügig. Die bestellten Artikel waren eigentlich gut verpackt. Leider waren alle Gläser von drei Windlichtern defekt bzw.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bester Kundenservice!! Habe eine Kerze reklamiert wo der Timer nicht einzustellen war und habe sofort ein ganzes Set zugeschickt bekommen. Nach der Email sofort eine Antwort bekommen und die Versan... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. キャンドル専門店

当該企業による記述

Hos Nordic Flame finder du Danmarks hyggeligste LED-stearinlys. Nordic Flame sælger premium LED-stearinlys, der ligner den ægte vare, men skåner dit indeklima. Hurtig levering, god service og altid fuld tilfredshed.

優良

(1,005)

過去12か月のレビュー数: 213

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

I min kurv foreslog firmaet at jeg fik…

I min kurv foreslog firmaet at jeg fik en fjernbetjening med til de juletræslys jeg havde bestilt - men der var allerede en fjernbetjening i sættet, og den jeg havde bestilt ekstra virke ikke til lysene 🥴

2025年11月10日

Hej 😊
Vi beklager meget, hvis der har opstået noget forvirring i forbindelse med dit køb.

Jeg har lige dobbelttjekket, og der bliver ikke anbefalet en fjernbetjening til det produkt, du har handlet. Vi benytter heller ikke ekstra-salg i kurven på nuværende tidspunkt, så hvis du har oplevet noget andet, vil vi være virkelig glade for at modtage et par skærmbilleder af det, du ser. Så kan vi få det undersøgt og rettet med det samme.

Derudover kan du naturligvis altid benytte din returret, hvis du har fået bestilt et produkt, der ikke passer til dine lys.

Kontakt os gerne på: info@nordicflame.dk
såfremt du ønsker hjælp med din ordre 💛

Nordic Flame Kundeservice

Alles super

Bestellung, Versand und Lieferung verliefen einwandfrei. Das Licht der LED-Kerzen ist einmalig und die Einstellung über die Fernbedienung ist total einfach.

2025年11月11日

Nordic Flame からの回答

Vielen Dank für Ihre tolle Rückmeldung!
Es freut uns sehr, dass Sie mit Bestellung, Versand und Lieferung zufrieden sind – und dass Ihnen das Licht der Kerzen sowie die einfache Bedienung per Fernbedienung so gut gefällt.

Schöne Kerzen und sehr freundliche, schnelle und faire Problembehebung

Die Kerzen sind sehr schön, der Service des Shops ist wirklich toll. Ich hatte eine defekte Kerze in der Lieferung, die umgehend ausgetauscht wurde. Die Kommunikation erfolgte immer sehr schnell und freundlich. Ich kann den Shop wirklich weiter empfehlen. :-)

2025年11月14日

Nordic Flame からの回答

Vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass Ihnen die Kerzen gefallen und dass wir das Problem schnell für Sie lösen konnten. Vielen Dank auch für Ihr Lob zu unserer Kommunikation und Ihren Empfehlung – das bedeutet uns viel.

wunderschöne LED Kerzen

Schnelle Lieferung, bestellte Ware (LED Kerzen) wunderschön, Reklamation (eine Kerze defekt) schnell und kulant bearbeitet

2025年11月14日

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Ihnen die Kerzen gefallen und dass wir die Reklamation schnell klären konnten.

Gode lys

Gode lys, tilen god pris.Hurtig ekspedition.

2025年11月6日

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både lysene og den hurtige ekspedition.

5つ星のうち5の評価

Nem bestilling og meget hurtig levering…

Nem bestilling og meget hurtig levering og kundeservice fungere så godt med hurtigt svar ved spørgsmål

2025年11月7日

Tak for din anmeldelse!
Rigtig dejligt at høre, at både bestilling, levering og kundeservice har været en god oplevelse.

God kundeservice

Ved bestilling blev jeg oplyst om at der var forsinkelse på leveringen. Den dato der blev meldt ud blev overholdt til punkt og prikke

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at informationen undervejs og leveringen levede op til forventningerne.

Erfahrung mit NordicFlame

Von der Bestellung ging alles sehr schnell. Die Produkte sind in einem sehr guten Zustand und funktionieren bestens.

2025年11月11日

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass alles schnell geklappt hat und Sie mit den Produkten zufrieden sind.

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt både udendørslys og…

Jeg har købt både udendørslys og fyrfadslys, alle med timer, så de slukker selv. Hurtig levering og holdbare i brug. Kan varmt anbefales. 👌

2025年11月3日

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både udendørslys og fyrfadslys – og at de fungerer godt i brug.

Gut sortierter Shop

Gut sortierter Shop. Suchefunktion funktioniert einwandfrei. Sehr schneller Versand und sehr gut verpackte Ware. Gerne wieder.

2025年11月7日

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Shop, der Suche und dem schnellen Versand zufrieden sind. Gerne wieder!

5 stjerner for kundeservice

Fine produkter og virkelig fin kundeservice. Min pakke forsvandt med dao og efter lidt skriven med dem, kontaktede jeg NordicFlame og fik en ny pakke afsendt uden beregning. Kan kun anbefale at handle hos dem!

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både produkterne og den hjælp, du fik i forbindelse med leveringen.

5つ星のうち5の評価

Fik et venligt svar da jeg ikke kunne…

Fik et venligt svar da jeg ikke kunne forstå hvor mine lys til juletræet blev af, jeg havde ikke set det var en bestillings vare.Jeg har modtaget mine lys og glæder mig til de skal sættes i mine Georg Jensen lysholder 😍

2025年11月3日

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt lykkedes, og at lysene er landet hos dig. Vi håber, de kommer til at tage sig fantastisk ud i Georg Jensen-holderne!

5つ星のうち4の評価

Jeg må sige de holder hvad de lover jeg…

Jeg må sige de holder hvad de lover jeg forud bestilte mine lys og ganske få døgn efter den dato de havde lovet at sende dem fik jeg mine lys
De lyser så flot og natur tro så nu glæder jeg mig bare til at få dem på juletræet 🎄

2025年11月5日

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at forudbestillingen kom som lovet – og at du er glad for lyset. Vi håber, de kommer til at se flotte ud på juletræet 🎄

5つ星のうち5の評価

Et lys virkede ikke ved ankomst

Et lys virkede ikke ved ankomst. Et nyt blev sendt afsted med det samme. God kundeservice

2025年11月6日

Tusind tak for din anmeldelse!
Godt at høre, at vi hurtigt fik løst problemet for dig.

NordicFlame

NordicFlame
Vi har et par gange bestilt varer på webshoppen. Flotte LED-lys og hurtig levering.

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at I har haft gode oplevelser hos os – både med lysene og leveringen.

Schnelle Lieferung, angenehme Kulanz

Schnelle Lieferung, komplikationsloser Austausch einer defekten Kerze, gute Qualität

2025年11月12日

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, dem Austausch und der Qualität zufrieden sind.

Sehr gute Ware

Ich habe den Onlineshop erst vor kurzem entdeckt, sehr schöne und sehr guter Preis. Gerne wieder

2025年11月12日

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Schön zu hören, dass Ihnen unsere Produkte und die Preise gefallen. Gerne wieder!

5つ星のうち3の評価

Lysene er fine

Lysene er fine, men jeg synes der var blevet skrevet at der medfulgte en fjernbetjening

2025年11月10日

Hej Søsser

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os!
Jeg er glad for at høre, at du synes godt om lysene.

Angående fjernbetjeningen: Alle vores bloklyssæt indeholder som udgangspunkt en fjernbetjening, men enkelte produkter kan være undtaget. Hvis du har modtaget et sæt uden, så vil jeg rigtig gerne få det løst med det samme.

Send os meget gerne dit ordrenummer på info@nordicflame.dk
Så sørger jeg for, at du får en fjernbetjening tilsendt uden omkostninger.

Tak fordi du handlede hos os 🙏✨

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。