Remoten er elendig. Hvis man gerne vil pÃ¥ et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller ogsÃ¥ kan man ikke bruge remoten, det... ãã£ãšèŠã
Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er ogsÃ¥ meget kort. Mine dÞtre er simpelthen sÃ¥ glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spÞrgsmÃ¥l til dem som jeg sendte over mail, som de ogsÃ¥ besvaret in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkker oplevelse og nÃ¥ede at se 2 film fÞr den ikke virkede mere. Havde kÞbt en ekstra til et andet vÊrelse - den virkede ikke. Har forgÊves prÞvet at kontakte pÃ¥ mobil og support@nordicprojekt sÃ¥ nu... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere fÞrsteklasses projekteringslÞsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.
Kirkeleddet 102 , 3480, Fredensborg, ãã³ããŒã¯
- info@DanishDeluxe.dk
- nordicprojekt.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 53ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Fantastisk projekter efter en svÊrâŠ
Fantastisk projekter efter en svÊr start med installationen, hvor det stod på russisk, og det kan vÊre svÊr at forstå, der burde nok stå engelsk, som de fleste kan forstå, men ellers er den helt suverÊn!

Langsom ekspedition
Produkt er tilsyneladende ok, men usÊdvanlig langsom ekspedition. Nåede at få pakker fra Sverige og Tyskland fra andre som var bestilt senere.

Godt billed god pris
Godt billed god pris
DÃ¥rlig til I phone

Hurtig levering
Hurtig levering
Nem at finde ud af.
Jeg har kÞbt en 2.0 projekter.
Eneste minus er han blÊseren i dem larmer meget, men man kan sagtens abstrahere fra det efter lidt tid

Blandet oplevelse
Jeg kÞbte en nordicdisplay for ca. et år siden.
Jeg oplevede fra starten af at lyd og billede ikke passer sÊrlig godt sammen, hvilket ÞdelÊgger oplevelsen ret meget.
Men ellers er den let at sÊtte til og bruge

Fup firma
Fup firma
Bliver ved at rykke min levering selv om der står 2-4 dages levering på deres hjemmeside.
Kan ikke anbefale dette firma
Jeg kÞbte en projektor + et lÊrred fraâŠ
Jeg kÞbte en projektor + et lÊrred fra Nordicprojekt. Ekspedition og levering af varerne gik upåklageligt og hurtigt.
Jeg havde efterfÞlgende brug for teknisk support til projektoren, samt hjÊlp til returnering af lÊrredet, da jeg ikke havde brug for det alligevel. Det krÊvede et par forsÞg at komme i kontakt med support via tlf., men blev efterfÞlgende ringet op af Adam, som var meget behjÊlpelig med både teknisk support og procedure for returnering.
Jeg har selv måtte fÞlge op på min returordre fÞrst via mail og derefter via tlf., hvilket er det eneste minus.
Jeg har beholdt projektoren, og er glad og tilfreds med denne. Jeg kan anbefale at handle hos Nordicprojekt, og ville selv gÞre det en anden gang.

Jeg kÞbte en Nordic Display Pro medâŠ
Jeg kÞbte en Nordic Display Pro med håbet om at den ville kunne bruges af ungerne, men desvÊrre viste det sig med det samme at det ikke ville blive en god lÞsning. Det er jo hvad det er og reelt ikke det vÊrste der kan ske. Så kan man jo glÊde sig over at Nordicprojekt skilter med 30 dages fuld refundering.
Men desvÊrre hjÊlper 30 dages fuld refundering ikke, når proceduren er man skal kontakte dem på mail for hvor den skal sendes retur og de så ikke svarer selv over en uge senere.
Jeg vil umiddelbart fraråde alle at handle der medmindre man på forhånd kender produktet da der tilsyneladende ikke er nogen som helst sikkerhed ved at handle der.
Opdatering: blev ringet op med en kÊmpe undskyldning og fik hurtig en guide i hvordan retur processen skulle forsÊtte.
Det hjÊlper lidt på oplevelsen men lidt Êrligt at en simpel besvarelse skulle tage så lang tid.

Hurtig og forsvarlig forsendelse
Hurtig og forsvarlig forsendelse. Mine bÞrn er tilfredse med deres projektorer

Nordicprojekt ããã®åç
Super hurtig modtagelse og projektorenâŠ
Super hurtig modtagelse og projektoren fungerer - den er perfekt :)

Nordicprojekt ããã®åç
Hurtig levering og projekter virkerâŠ
Hurtig levering og projekter virker super godt. Kan kun anbefales.
Svare på telefonen med det sammen
Smart nem at bruge
Den virkede kun med MacBook ⊠viâŠ
Den virkede kun med MacBook ⊠vi forsÞgte alle konfigurationer forskellige mobiler med og uden kabel uden held , men med en MacBook fungerede det fint , det kunne bare vÊre dejligt hvis man kunne bruge den med mobilen!

Nem bestilling
Nem bestilling
DesvÊrre er en vare i restordre men det fik jeg så opkald omkring og de leverer den i sÊrskilt forsendelse.