Nordicprojekt レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Remoten er elendig. Hvis man gerne vil pÃ¥ et website, er det heldigt hvis man rammer det man skal. Man kan hente netflixappen, men man kan ikke bruge den - eller ogsÃ¥ kan man ikke bruge remoten, det... もっず芋る

Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er ogsÃ¥ meget kort. Mine dÞtre er simpelthen sÃ¥ glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spÞrgsmÃ¥l til dem som jeg sendte over mail, som de ogsÃ¥ besvaret in... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkker oplevelse og nÃ¥ede at se 2 film fÞr den ikke virkede mere. Havde kÞbt en ekstra til et andet vÊrelse - den virkede ikke. Har forgÊves prÞvet at kontakte pÃ¥ mobil og support@nordicprojekt sÃ¥ nu... もっず芋る

䌁業情報

1. ビデオ専門店

圓該䌁業による蚘述

NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere fÞrsteklasses projekteringslÞsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.

たあたあ

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk projekter efter en svÊr

Fantastisk projekter efter en svÊr start med installationen, hvor det stod på russisk, og det kan vÊre svÊr at forstå, der burde nok stå engelsk, som de fleste kan forstå, men ellers er den helt suverÊn!

2025幎11月28日

Hej Kjeld,

Tak for den fine anmeldelse - meget besynderligt med russisk installation.

Der gik 29 dage inden jeg fik varen

Hej Jimmi,

Jeg beklager, at din ordre var så lÊnge undervejs.

Jeg kan dog se, at du tidligere har lagt flere ordrer hos os, som er blevet leveret vÊsentligt hurtigere end de 29 dage. Jeg håber derfor ikke, at denne enkeltstående oplevelse har skrÊmt dig vÊk, da du er en af vores vÊrdsatte kunder.

Mvh.
Adam
NordicProjekt

Laaang leveringstid

Laaang leveringstid. Men et fin produkt da det så kom

Hej Jan,

Jeg beklager den forlÊnget leveringstid på din ordre.

Dejligt at hÞre at produktet lever op til dine forventinger.

Langsom ekspedition

Produkt er tilsyneladende ok, men usÊdvanlig langsom ekspedition. Nåede at få pakker fra Sverige og Tyskland fra andre som var bestilt senere.

Hej Mogens,

Vi havde forlÊnget leveringstid på en af vores projektormodeller, efter en optÊllingsfejl på vores lager - det beklager jeg.

Jeg er glad for at projektoren lever op til dine forventninger.

Godt billed god pris

Godt billed god pris
DÃ¥rlig til I phone

2025幎11月29日

Hej Lars,

Jeg er glad for at projektoren faldte i din smag.

Nem at finde ud af.
Jeg har kÞbt en 2.0 projekter.
Eneste minus er han blÊseren i dem larmer meget, men man kan sagtens abstrahere fra det efter lidt tid

2025幎11月17日

Hej Karina,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi sÊtter pris på din feedback angående blÊseren, og arbejder på om vi kan finde en lÞsning i fremtiden.

Blandet oplevelse

Jeg kÞbte en nordicdisplay for ca. et år siden.
Jeg oplevede fra starten af at lyd og billede ikke passer sÊrlig godt sammen, hvilket ÞdelÊgger oplevelsen ret meget.

Men ellers er den let at sÊtte til og bruge

2025幎11月12日

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse. Du kan skrive en mail, eller ringe til os - så kan vi finde en lÞsning på dit problem.

Mvh. Adam, NordicProjekt

Jeg kÞbte en projektor + et lÊrred fra

Jeg kÞbte en projektor + et lÊrred fra Nordicprojekt. Ekspedition og levering af varerne gik upåklageligt og hurtigt.
Jeg havde efterfÞlgende brug for teknisk support til projektoren, samt hjÊlp til returnering af lÊrredet, da jeg ikke havde brug for det alligevel. Det krÊvede et par forsÞg at komme i kontakt med support via tlf., men blev efterfÞlgende ringet op af Adam, som var meget behjÊlpelig med både teknisk support og procedure for returnering.

Jeg har selv måtte fÞlge op på min returordre fÞrst via mail og derefter via tlf., hvilket er det eneste minus.
Jeg har beholdt projektoren, og er glad og tilfreds med denne. Jeg kan anbefale at handle hos Nordicprojekt, og ville selv gÞre det en anden gang.

2025幎11月4日

Hej,

Tusind tak for din grundige og Êrlige anmeldelse – den sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Det er godt at hÞre, at både levering og selve projektoren lever op til dine forventninger, og at du i sidste ende fik den hjÊlp, du havde brug for. Samtidig tager vi din feedback omkring opfÞlgning på returordren seriÞst. Det er et område, vi lÞbende arbejder på at stramme op, så processen fremover bliver mere smidig.

Tak for anbefalingen og tilliden til NordicProjekt. Du er meget velkommen igen.

De bedste hilsner
Adam, NordicProjekt

Jeg kÞbte en Nordic Display Pro med

Jeg kÞbte en Nordic Display Pro med håbet om at den ville kunne bruges af ungerne, men desvÊrre viste det sig med det samme at det ikke ville blive en god lÞsning. Det er jo hvad det er og reelt ikke det vÊrste der kan ske. Så kan man jo glÊde sig over at Nordicprojekt skilter med 30 dages fuld refundering.

Men desvÊrre hjÊlper 30 dages fuld refundering ikke, når proceduren er man skal kontakte dem på mail for hvor den skal sendes retur og de så ikke svarer selv over en uge senere.
Jeg vil umiddelbart fraråde alle at handle der medmindre man på forhånd kender produktet da der tilsyneladende ikke er nogen som helst sikkerhed ved at handle der.

Opdatering: blev ringet op med en kÊmpe undskyldning og fik hurtig en guide i hvordan retur processen skulle forsÊtte.
Det hjÊlper lidt på oplevelsen men lidt Êrligt at en simpel besvarelse skulle tage så lang tid.

2025幎10月20日

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til både at dele din oplevelse og opdatere den efterfÞlgende.

Det er selvfÞlgelig ikke tilfredsstillende, at du oplevede sÃ¥ lang svartid i forbindelse med din returhenvendelse. Det beklager vi oprigtigt. Vores 30 dages fuld returret skal netop give tryghed ved kÞbet – ogsÃ¥ nÃ¥r produktet ikke viser sig at vÊre det rette, og her har vi ikke levet op til vores egne standarder.

Jeg er glad for, at vi fik fat i hinanden, og at du hurtigt fik den rette vejledning, men din feedback omkring svartiden er helt fair og noget, vi tager med videre i arbejdet med at forbedre vores support.

Tak for din Êrlighed – den hjÊlper os med at blive bedre.

Adam, NordicProjekt

virker

:) den virker umiddelbart, på nÊr internet

2025幎9月2日

Hej,

Godt at hÞre, at projektoren fungerer som den skal. Hvis du oplever udfordringer med internetforbindelsen, er du meget velkommen til at kontakte os, så hjÊlper vi dig gerne med opsÊtning og fejlfinding.

Adam
NordicProjekt

Den virkede kun med MacBook
 vi

Den virkede kun med MacBook
 vi forsÞgte alle konfigurationer forskellige mobiler med og uden kabel uden held , men med en MacBook fungerede det fint , det kunne bare vÊre dejligt hvis man kunne bruge den med mobilen!

2025幎7月15日

Hej Alan,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at hÞre, at projektoren fungerede fint med MacBook, men vi forstÃ¥r godt frustrationen over, at det ikke lykkedes at fÃ¥ den til at fungere med mobiltelefoner. I mange tilfÊlde afhÊnger det af bÃ¥de telefonmodel, kabeltype og indstillinger – og vi hjÊlper meget gerne med at finde en lÞsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@nordicprojekt.dk, så guider vi dig videre.

Team NordicProjekt

Nem bestilling

Nem bestilling
DesvÊrre er en vare i restordre men det fik jeg så opkald omkring og de leverer den i sÊrskilt forsendelse.

2025幎7月15日

Hej Erik,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en nem bestillingsoplevelse – og tak for din forstÃ¥else i forbindelse med restordren. Vi gÞr altid vores bedste for at holde kunderne opdateret, og det er godt at hÞre, at vi fik lÞst det med en sÊrskilt forsendelse.

Team NordicProjekt