レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Voor de 2e keer op rij in korte tijd is onze Nutribullet vastgelopen/vacuÃŒm gezogen. Diverse mails naar de Klantenservice gestuurd, maar weinig tot geen reactie of oplossing hiervoor mogen ontvangen.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben de Nutribullet RX (zowel warme als koude dranken). We maken enkel gebruik van de koude dranken maken. Ontzettend fijn apparaat, snijdt alles goed en maakt de lekkerste smoothies! Na verloop... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Juicer gekocht, snel geleverd. Was wel beetje verwarring over n model, in USA is er n pro versie, had ik liever gehad. Paar min puntjes plus opmerking. Snoertje vind ik kort, pulpgedeelte is snel vol... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heerlijk compact en multifunctioneel doordat het een blender en foodprocessor in 1 is. Tot nu toe alleen het blender gedeelte gebruikt. Dit is echt geschikt voor 1 persoon gezien de hoeveelheid ingred... もっず芋る

䌁業情報

1. 家電郚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Nutribullet is marktleider in Nederland op het gebied van blenders en wereldwijd de nr. 1 op het gebied van personal blenders. Onze blenders onderscheiden zich door een trendy design en optimaal gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Nutribullet is America’s best-selling blender. Wereldwijd zijn er al meer dan 80 miljoen nutribullets en magic bullets verkocht.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Order was returned, never received product

Order placed (6-8), shipped (7-8), sent back without explanation (7-8), returned (12-8) with DHL confirming shipping error on origin. Nutribullet customer service did not reach out in said 5 business days. Refund processed after complaining here (16-08).

No explanation and still no product.

2024幎8月7日

Dear Raul,

We sincerely apologize for the inconvenience you’ve experienced with your recent order.

Based on your customer data, we can indeed see that the package is automatically returned to our warehouse. As soon as the package has arrived, you will automatically receive a refund within a few working days.

This is obviously annoying. We have emailed you a suitable solution to the problem.

Kind Regards,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

2024幎8月6日

Beste Loes,

We zijn blij te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning!

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

De NutriBullet maakt mijn ochtenden

De NutriBullet maakt mijn ochtenden zoveel makkelijker met heerlijke ontbijtsmoothies in een handomdraai. Super snel en altijd perfect gemixt, echt een topbegin van de dag!

2024幎7月30日

Goedendag Mischa,

Dat klinkt fantastisch! Er gaat niets boven een snelle, gezonde start van de dag, en het lijkt erop dat de NutriBullet dat voor jou mogelijk maakt.

met vriendelijke groet,

Snelle levering.
Product is van goede kwaliteit.

Beste Maria,

Bedankt voor je reactie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Veel plezier met je aankoop!

Geleverd wat besteld is

Geleverd wat besteld is, binnen de aangegeven bezorgtijd. Zeer tevreden over de producten en service.

Beste Manon,

Bedankt voor je positieve reactie! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als de service, en dat alles binnen de aangegeven bezorgtijd is geleverd.

5぀星のうち4の評䟡

There wasn't a clear delivery time

There wasn't a clear delivery time abd i had to look for it, made me a bit nervouse if was legal site or not

2024幎8月5日

Dear Maria,

Thank you for your feedback! We are sorry to hear that the delivery time was not clear and that this has caused your concerns. We're glad everything went well and hope you enjoy your Nutribullet!

Sincerely,

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over de produkten

Ik ben zeer tevreden over de produkten en de snelle levering van Nutibullet.

Beste Patricia,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de producten en de snelle levering van Nutribullet! Dat is precies wat we willen bereiken: kwaliteit en service die onze klanten blij maken.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goede prijs, kwaliteitverhouding. Het is een mooi en goed apparaat. Wil geen ander meer na de ervaring die ik met dit apparaat heb. Groot voordeel is dat je nieuwe losse onderdelen kunt bestellen.

2024幎8月5日

Goedendag Saskia,

Dat klinkt als een zeer positieve ervaring! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de prijs-kwaliteitverhouding als de mogelijkheid om losse onderdelen te bestellen.

Snelle leverering

Snelle leverering! Goed verpakt. Top! Werkt super. Soep en smoothies zijn heerlijk.

2024幎7月31日

Goedendag Thera,

Hartelijk dank voor je enthousiaste feedback! We zijn blij om te horen dat de levering snel was, het product goed verpakt arriveerde, en dat alles naar wens werkt.

Het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met de resultaten, vooral met de heerlijke soep en smoothies!

Veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Top gedaan. Goed product en berzorgd

Het was duidelijk en makkelijk te bestellen. Ik werd telkens op de hoogte gehouden. Goed verpakt, snelle levering.
Product is zoals in de omschrijving en de foto's.
Top gedaan

Goedendag Jose,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn erg blij om te horen dat je de bestelprocedure duidelijk en eenvoudig vond, en dat je goed op de hoogte bent gehouden. Het doet ons ook plezier te weten dat de verpakking en levering aan je verwachtingen voldoet.

Bedankt voor je complimenten!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering. Product tot nu toe in orde.

2024幎7月19日

Goedendag Ingrid,

Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij om te horen dat de levering snel was en dat het product tot nu toe aan je verwachtingen voldoet.

Ik was mijn beker van 750 ml kwijt

Ik was mijn beker van 750 ml kwijt. Voor mijn nutribullit blender. Al naar een paar winkels geweest waar ze nutribullit verkopen. Helaas geen losse bekers. Op de site van nutribullit zelf gekeken.Er stond duidelijk bij vermeld voor wat voor nutribullit blender deze beker geschikt was. Dit staat onderop de blender zelf. Niet op een sticker maar gedrukt. Helemaal top natuurlijk. Daarbij ook nog eens snel geleverd. Mocht ik weer eens iets kwijt zijn (hahaha) weet ik dat ik bij nutribullit het juiste product kan vinden.

Goedendag Ireen,

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Het is vervelend om een onderdeel kwijt te raken, maar we zijn blij te horen dat je het juiste product gemakkelijk hebt kunnen vinden op de Nutribullet-site.

Bedankt voor je vertrouwen en humor!

Prima!

Duidelijke site, product zoals omschreven, snelle verzending.👍

Goedendag Petra,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze site duidelijk vond en dat het product precies was zoals omschreven. Ook fijn dat de verzending snel was.

We waarderen je reactie en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

5぀星のうち2の評䟡

klant onvriendelijk

Een maand na aankoop raak ik de rubberen ring kwijt. Helaas wordt deze niet los verkocht en moet ik weer een compleet nieuw messenblad (onderstel) bestellen. Ik heb nog een mail gestuurd, maar helaas. Ik vind dit niet echt klantvriendelijk!

Goededag Fred,

Het spijt ons te horen dat de communicatie niet naar wens is verlopen. Gelukkig hebben we inmiddels contact met u gehad en een passende oplossing kunnen bieden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Onze excuses voor het ongemak!

Ik heb de mini gekozen

Ik heb de mini gekozen. Heel blij mee. Fijn apparaat voor een snelle smoothie of sauzen

Goedendag Anita,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Magic Bullet Mini! Het is inderdaad een ideaal apparaat voor het snel maken van smoothies en sauzen.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product. Krachtige blender en makkelijk schoon te maken.

Goededag Tim,

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Prima geregeld

Prima geregeld

2024幎7月18日

Goedendag Jan,

Bedankt voor uw positieve feedback! Het is fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw tevredenheid enorm.

Gewoon ok

Waarom teksten schrijven als het gewoon goed is.

2024幎7月25日

Goedendag Jan,

Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent.

5぀星のうち5の評䟡

My nutribullet has lasted years

My nutribullet has lasted years! A very sturdy, reliable machine.

2024幎7月25日

Hi Siobhan,

It's great to hear that your Nutribullet has been such a reliable and durable kitchen companion!

Thank you for your feedback.

Kind Regards,

5぀星のうち5の評䟡

Goede en duidelijk websiteBetrouwbaar bedrijf

Goede en duidelijk website, betalings mogelijkheden ook ruim voldoende,
Netjes en snel geleverd .
En goede produkten waar je weer blij de dag mee kan beginnen .

2024幎7月24日

Goedendag Clara,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze website, de betalingsmogelijkheden en de snelle levering. Het is geweldig om te weten dat onze producten je helpen om je dag goed te beginnen.

Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Geniet van je aankoop!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。