Nie polecam totalnie. Zamówienie zÅoÅŒone 19 marca dotarÅo do mnie 21 maja po meilu, ÅŒe ÅŒÄ dam zwrotu pieniÄdzy oraz zgÅaszam sprawÄ do odpowiednich sÅuÅŒb. W moim przypadku teÅŒ wina przewoźnika ð¥Ž. Nig... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam na sklepie zestaw produktów i jestem naprawdÄ bardzo zadowolona. Szczególnie krem ceramidowy Åwietnie siÄ u mnie sprawdza. Skóra jest bardziej miÄkka, spokojniejsza i duzo lepiej nawilÅŒona.... ãã£ãšèŠã
KupiÅam krem ceramidowy skuszona wieloma pozytywnymi opiniami i...nie zawiodÅam siÄ! 𥰠JuÅŒ po kilku uÅŒyciach stosowania skora byla zdecydowanie przyjemniejsza w dotyku, bardziej komfortowa i jakby... ãã£ãšèŠã
Jedna z nielicznych na tym rynku marek, przy której uwaÅŒam, ze ktoÅ naprawdÄ przemyÅlaÅ pielÄgnacje. Nie kupuje produktów dlatego, ze sÄ modne tylko dlatego ze wiem, po co ich uÅŒywam, jaka funkcje p... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bez zbÄdnej zwÅoki
Bez zbÄdnej zwÅoki, zawsze na czas. Dobre produkty i dobrze zapakowana paczka
Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku
Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku. ObsÅuga jest przygotowana na ewentualne pytania klientów. â£ïž
Paczka byÅa szczelnie i solidnieâŠ
Paczka byÅa szczelnie i solidnie spakowana. Sprawna dostawa, jestem bardzo zadowolona. Wszystkie oczekiwania odnoÅnie obsÅugi i produktów zostaÅy speÅnione na wysokim poziomie.
Super kosmetyki
Super kosmetyki, innymisÅowy rewelacja. Bardzo lubiÄ robiÄ zakupy w nuuni ð
Bardzo fajne produkty
Bardzo fajne produkty. Å»aden krem na przebarwienia nie daÅ mi takich efektów jak z tej marki. ð¥ð¥
Oszustwo
Oszustwo! Zamówienie zÅoÅŒone 8 kwietnia 2026 i do tej pory go nie otrzymaÅam. Najpierw tÅumaczenie, ÅŒe paczka zaginÄÅa, ÅŒe status przesyÅki nie aktualizujÄ siÄ i ÅŒe wyjaÅniÄ sytuacjÄ, a później kontakt siÄ urywa i zero kontaktu i wyjaÅnieÅ. Nie ma zamówienie i nie ma zwrotu pieniÄdzy. Nie polecam i radzÄ uwaÅŒaÄ.
KupiÅam serum c-glowy oraz krem cicaâŠ
KupiÅam serum c-glowy oraz krem cica care. Kosmetyki stosuje od niedawna, a juz widze efekty. Cera jest promienna, zdrowa, znikaja przebarwienia i nie wychodzÄ nowe niedoskonaÅoÅci. Panie zawsze chetnie pomogÄ w doborze kosmetyków. WidaÄ, ÅŒe dbajÄ o klientów
UrzekÅy mnie te opakowania
UrzekÅy mnie te opakowania, sÄ przeÅliczne, aÅŒ miÅo! Zakupy zawsze przyjemne i bezproblemowe. Przesympatyczna obsÅuga klienta, a towar wysokiej jakoÅci
Jedna z niewielu marek skincare
Jedna z niewielu marek skincare, po której naprawdÄ widzÄ róŌnicÄ na skórze. ZamówiÅam poczÄ tkowo przez reklamÄ i byÅam sceptycznie nastawiona, ale po kilku tygodniach uÅŒywania skóra jest duÅŒo spokojnjjesza i Åadniejsza. Ogromny plus teÅŒ za traktowanie klienta i bardzo dopracowane skÅady produktów.
Ponad 2 miesiÄ ce czekam na realizacjÄâŠ
Ponad 2 miesiÄ ce czekam na realizacjÄ zamówienia, bardzo trudny kontakt ze sklepem. Nie odpowiadajÄ na maile ani na wiadomosci albo odpowiadajÄ zdawkowo po dÅugim czasie
18 dni bez wysylki
Produkty moze i dobre ale zlozylam zamowienie 18! dni temu i nie jest ono nadal nadano. Obsluga odpisala jeden raz ze sprawdzi i cisza. To jest moje drugie zamowienie ale jak patrze to pierwsze tez dlugo nie wysylali ale nie prawe 3 tygodni. Juz nie wiem czy to skam czy co tam sie dzieje.
Zamówienie zÅoÅŒyÅam w kwietniu
Zamówienie zÅoÅŒyÅam w kwietniu, w dalszym ciÄ gu nie otrzymaÅam przesyÅki. PisaÅam w tej sprawie z P. Krzysztofem. Sprawa miaÅa byÄ wyjaÅniona. Brak przesyÅki i brak 100 zÅ na koncie. Nie polecam.
Moje pierwsze zamówienie i jestemâŠ
Moje pierwsze zamówienie i jestem baaaaaaaardzo zadowolona 𥰠Polecam kosmetyki Nuuni sÄ rewelacyjne - niesamowita jakoÅÄ i bardzo szybkie rezultaty widoczne goÅym okiem
Proces skÅadania zamówienia byÅ bardzoâŠ
Proces skÅadania zamówienia byÅ bardzo Åatwy, nie byÅo ÅŒadnych problemów z towarem, a dostawa byÅa szybka. Koncentracja na kliencie na wysokim poziomie.
Åwietne kosmetyki w dobrej cenie
Åwietne kosmetyki w dobrej cenie, które pomogÅy mi przywróciÄ mojÄ skórÄ po dÅugim czasie do dobrego stanu. Uwielbiam i polecam. ð
NaprawdÄ dobre produkty
NaprawdÄ dobre produkty
Mam trudna cerÄ, a te produkty w peÅni speÅniajÄ
moje wymagania
Polecam, bardzo szybka wysyÅka. ZamawiaÅam juÅŒ kilka razy i zawsze bez ÅŒadnego problemu. Bardzo polecam!
PeÅna profeska
PeÅna profeska. Åwietne produkty, rewelacyjna obsÅuga, fachowe doradztwo. Pomoc w doborze prezentu
Uwielbiam NUUNI
Uwielbiam NUUNI!
W zasadzie caÅa moja pielÄgnacja jest zÅoÅŒona tylko z tych produktów⊠Mozna polegaÄ na opisach na stronie, które rzeczywiÅcie odpowiadajÄ
dziaÅaniu :D Rewelacyjne kosmetyki, a paczka zawsze bezpiecznie zapakowana i na czas
Jak by siÄ daÅo to bym nie daÅa nawetâŠ
Jak by siÄ daÅo to bym nie daÅa nawet jednej gwiazdki. ObsÅuga w tym sklepie to jakaÅ ÅŒenada. Dwa tygodnie po zÅoÅŒeniu zamówienia brak wysyÅki i zero informacji. Po kilku mailach z proÅbÄ o informacjÄ Åaskawie odpisali ÅŒe przekazujÄ sprawÄ do sprawdzenia. Przez kolejny tydzieÅ znowu brak odpowiedzi. Na odczepnego wysÅali mi jeden produkt z zamówienia. MijajÄ kolejne dwa tygodnie i dostaÅam informacjÄ ÅŒe paczka do pozostaÅej czÄÅci zamówienia zostaÅa utworzona. Kolejny tydzieÅ rozwoju brak. Produkty fajne ale obsÅuga...dno. DziwiÄ siÄ, ÅŒe ten sklep jeszcze funkcjonuje z takim podejÅciem do klienta. Nie polecam chyba ÅŒe ktoÅ ma stalowe nerwy i lubi dreszczyk emocji w oczekiwaniu 2 miesiÄcy na dostawÄ zamówienia.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã